تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 71 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بین مدیاسنترها من خودم XBMC رو ترجیح میدم نسبت به بقیه. این MediaPortal رو من یه بار ریختم ولی از ظاهرش زیاد خوشم نیومد، تو XBMC اسکین هاش بنظرم خیلی قشنگ ترن.
    راجع به استفاده از لینوکس هم بنظرم دلیلی نداره وقتی ویندوز کپی همینجوری ریخته بریم از لینوکس استفاده کنیم. یه مسئله درایورها هم هست که واسه ویندوز خیلی راحت گیر میاد و آپدیت میشن که واسه لینوکس اینجوری نیست. بعد من متوجه نشدم برای استفاده بفرض از یه --- اکسترنال، لینوکس چه مزیتی به ویندوز داره؟!

در مورد 3D و --- من خودم زیاد دلیلی نمیبینم که حتما توی یه HTPC باشه. چرا اگه باشه خیلی سیستم کاملی میشه ولی مثلا برای ِDVB باید مادربوردی که PCI داشته باشه بگیریم و احتمالا یه کیس بزرگتر! بعدش هم وقتی یه دستگاه دیگه هست که اینکارو میکنه واقعا نیازی نیست بهش تو کامپیوتر...

خلاصه به نظر من یه HTPC بخاطرهمین XBMC به همه این پلیرهای تو بازار میارزه چون هم کاراییش بیشتره هم خیلی شکیل تره.
    دوست عزیز من چند سال دارم xbmc کار می کنم ...پلتفرم اصلی xbmc در حال حاظر لینوکس هست.....................
    mediaportal یه ورژن ارتقا یافته از xbmc برای pc هست...اون اسکین خیلی معروف xbmc اسمش Mediastream هست که توی mediaportal پورت شده و mp هم اونرو داره.................از لحاظ اسکین هم mp اسکینهای جدیدش واقعا خارق العاده هستند هر چند که mp اسکینهای مشترک با xbmc هم داره........................
    من با جفتش کار کردم و به نظرم اومد رو ویندوز mp هم روانتر اجرا میشه و هم تصاویر بهتری ارایه میده ...البته شاید رو سیستم من اینطور بوده
    --- هم حتما نباید pci باشه میشه از --- usb اکسترنال استفاده کرد
    امکان استفاده بهتر --- اکسترنال روی این برد ضعیف توی لینوکس به علت ازادتر بودن cpu و gpu بیشتره تا ویندوز.................هر چند که در اون صورتم شک دارم.....
    مورد اخر هم اینکه من دارم تجربیاتم رو توی ساخت htpc در اختیار دیگران می زارم.................
    شما اگر از 3d یا کارتهای فوق حرفه ای dvbs2 خوشت نمی یاد انتخاب خودتونه...........ولی خیلی های دیگه مخالف نظر شما رو دارن ومن مخاطبم با اونهاست
    البته برای پخش تنها فیلم هم دستگاههایی مثل این هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی منم با شما موافق این دستگاها منوهای زیبایی ندارند
    به هر حال ریش و قیچی دست خودتونه من کسی رو مجبور نمی کنم که بگم این بهتره من فقط قصدم اطلاع رسانی هست
    اینم چند تا عکس از اسکینهای متنوع mediportal:

Last edited by lol_1029; 28-09-2011 at 04:39.

2. 2 کاربر از lol_1029 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خلاصه به نظر من یه HTPC بخاطرهمین XBMC به همه این پلیرهای تو بازار میارزه چون هم کاراییش بیشتره هم خیلی شکیل تره.
    xbmc فایل های ISO بلوری و دی وی دی هم پخش میکنه ؟

در مورد زیرنویس فارسی مشکل گچپژ که نداره؟

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

xbmc فایل های ISO بلوری و دی وی دی هم پخش میکنه ؟

در مورد زیرنویس فارسی مشکل گچپژ که نداره؟
    من الان امتحان کردم، ISO دی وی دی رو پخش میکنه بدون مشکل با منوها. زیرنویس فارسی رو فقط مشکل داره که مثلا "پ" و "ژ" و "گ" و اینا رو نمیچسبونه به حروف دیگه...

ISO بلوری رو هم یه سرچ کردم، خود XBMC هنوز ساپورت نمیکنه، ولی مثل اینکه میشه با یه کم دستکاری راش انداخت، ولی خب خودش همینجوری پخش نمیکنه.

شما هم دست گذاشتی رو ضعف هاش! حالا من یه سوال میکنم: الان پلیری هست که بتونه ویدئویی که صداش AAC 5.1 کاناله هستش رو درست پخش کنه؟ من الان خیلی از فیلم هام این صدا رو دارن، با WDTV هم بخوام پخششون کنم استریو میده بیرون، که اصلا جالب نیست. حالا مثلا برای من اصلا پخش ISO بلوری کاربردی نداره، اما همین مسئله که گفتم خیلی واسم مهمه که فعلا فقط میشه با یه HTPC یا مثلا یه PS3 حلش کرد. حتی این Xtreamer Sidewinder هم اینکارو نمیکنه!

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

[QUOTE=NaughtyCat;6506942]من الان امتحان کردم، ISO دی وی دی رو پخش میکنه بدون مشکل با منوها. زیرنویس فارسی رو فقط مشکل داره که مثلا "پ" و "ژ" و "گ" و اینا رو نمیچسبونه به حروف دیگه...

ISO بلوری رو هم یه سرچ کردم، خود XBMC هنوز ساپورت نمیکنه، ولی مثل اینکه میشه با یه کم دستکاری راش انداخت، ولی خب خودش همینجوری پخش نمیکنه.

شما هم دست گذاشتی رو ضعف هاش! حالا من یه سوال میکنم: الان پلیری هست که بتونه ویدئویی که صداش AAC 5.1 کاناله هستش رو درست پخش کنه؟ من الان خیلی از فیلم هام این صدا رو دارن، با WDTV هم بخوام پخششون کنم استریو میده بیرون، که اصلا جالب نیست. حالا مثلا برای من اصلا پخش ISO بلوری کاربردی نداره، اما همین مسئله که گفتم خیلی واسم مهمه که فعلا فقط میشه با یه HTPC یا مثلا یه PS3 حلش کرد.
    حتی این Xtreamer Sidewinder هم اینکارو نمیکنه!
    سوال ربطی به 2 Xtreamer Sidewinder نداشت ولی این دستگاه AAC 7.1 رو پخش میکنه دلیلی نداره AAC 5.1 رو نتونه

شاید بتونم تست کنم خبر بدم باید تو فیلم هام سورس AAC 5.1 پیداکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی از این مین برد کوچولو ها نگرفته هنوز؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سوال ربطی به 2 Xtreamer Sidewinder نداشت ولی این دستگاه AAC 7.1 رو پخش میکنه دلیلی نداره AAC 5.1 رو نتونه
    نخیر.

Audio Output Supported
    Stereo
    Dolby Digital AC3 5.1 (passthrough & downmix to stereo)
    Dolby Digital Plus 7.1 (passthrough)
    Dolby TrueHD 7.1 (passthrough & downmix to stereo)
    DTS Digital Surround 5.1 (passthrough & downmix to stereo)
    AAC 7.1 (passthrough & downmix to stereo)
    FLAC
    xtreamer.net/xtreamer-SideWinder2/

Passthrough یعنی دستگاه صدا رو میده به ----- که decode کنه، درصد خیلی خیلی کمی از رسیورها هستن که AAC چندکاناله رو decode میکنن. تو این حالت Passthrough کاملا صدا بستگی داره به رسیور، که اگه ----- ساپورت نکنه تو این حالت صدا نداریم کلا.

اگه بخواد PCM هم بده بیرون همونطور که نوشته استریو میده که خسته نباشه.

اون Sidewinder هم گفتم چون که از بقیه پلیرها کامل تره.
    Last edited by NaughtyCat; 29-09-2011 at 16:43.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نخیر.

xtreamer.net/xtreamer-SideWinder2/

Passthrough یعنی دستگاه صدا رو میده به ----- که decode کنه، درصد خیلی خیلی کمی از رسیورها هستن که AAC چندکاناله رو decode میکنن. تو این حالت Passthrough کاملا صدا بستگی داره به رسیور، که اگه ----- ساپورت نکنه تو این حالت صدا نداریم کلا.

اگه بخواد PCM هم بده بیرون همونطور که نوشته استریو میده که خسته نباشه.

اون Sidewinder هم گفتم چون که از بقیه پلیرها کامل تره.

غير از Passthrough و downmix to stereo راهي ديگه اي براي پخش صوت در هيچ پليري وجود نداره

مثلا xbmc و يا boxe صداي سورس AAC 5.1 به dts 5.1 و بعد ميكنن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

غير از Passthrough و downmix to stereo راهي ديگه اي براي پخش صوت در هيچ پليري وجود نداره

مثلا xbmc و يا boxe صداي سورس AAC 5.1 به dts 5.1 و بعد ميكنن؟
    ای بابا...

دو راه برای خروجی صدا هست: Bitstream (یا همین Passthrough) با PCM. توی تنظیمات DVD و Blu-ray پلیرها هست اگه میخواین ببینین. اشکال این دستگاه ها اینه که هیچکدوم صدای PCM چندکاناله نمیدن بیرون. همشون بدون استثنا میکننش استریو. (اگه تو ----- ببینین مینویسه پی سی ام دوکاناله)

تنها دستگاهی غیر از کامپیوتر که من دیدم درست PCM میده بیرون PlayStation 3 بود. روی XBMC هم من این ویدئوها رو امتحان کردم، خودش تبدیلش میکنه به دالبی دیجیتال که ریسیور بتونه دیکودش کنه...

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با پخش pcm 6 chanel مشکلی نداره

داره خودمونی میشه help please's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این مقاله رو بخونید . یه گزینه خیلی مناسبه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by help please; 05-10-2011 at 23:32.

12. 3 کاربر از help please بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •