دوست عزیز من چند سال دارم xbmc کار می کنم ...پلتفرم اصلی xbmc در حال حاظر لینوکس هست.....................
mediaportal یه ورژن ارتقا یافته از xbmc برای pc هست...اون اسکین خیلی معروف xbmc اسمش Mediastream هست که توی mediaportal پورت شده و mp هم اونرو داره.................از لحاظ اسکین هم mp اسکینهای جدیدش واقعا خارق العاده هستند هر چند که mp اسکینهای مشترک با xbmc هم داره........................
من با جفتش کار کردم و به نظرم اومد رو ویندوز mp هم روانتر اجرا میشه و هم تصاویر بهتری ارایه میده ...البته شاید رو سیستم من اینطور بوده
--- هم حتما نباید pci باشه میشه از --- usb اکسترنال استفاده کرد
امکان استفاده بهتر --- اکسترنال روی این برد ضعیف توی لینوکس به علت ازادتر بودن cpu و gpu بیشتره تا ویندوز.................هر چند که در اون صورتم شک دارم.....
مورد اخر هم اینکه من دارم تجربیاتم رو توی ساخت htpc در اختیار دیگران می زارم.................
شما اگر از 3d یا کارتهای فوق حرفه ای dvbs2 خوشت نمی یاد انتخاب خودتونه...........ولی خیلی های دیگه مخالف نظر شما رو دارن ومن مخاطبم با اونهاست
البته برای پخش تنها فیلم هم دستگاههایی مثل این هست :ولی منم با شما موافق این دستگاها منوهای زیبایی ندارندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال ریش و قیچی دست خودتونه من کسی رو مجبور نمی کنم که بگم این بهتره من فقط قصدم اطلاع رسانی هست
اینم چند تا عکس از اسکینهای متنوع mediportal: