سلام دوستان ببخشید یه جای بازی هست که روچ میره سر
یه نگهبان رو گرم میکنه تا ما مخفیانه بریم و به حرفهای یه نفر گوش بدیم.
سر راه دوتا نگهبان هستن،چطور باید مخفیانه ازشون رد شد؟
سلام دوستان ببخشید یه جای بازی هست که روچ میره سر
Last edited by i am dead; 11-07-2011 at 18:19.
سلام.سلام دوستان ببخشید یه جای بازی هست که روچ میره سر
یا یواشکی ازشون رد شید و برید...
یا از پشت سر بهشون نزدیک شید و وقتی اون پایین نوشت Right Click کنید.
موفق باشید.
سلام
چه جوری میشه اون دو تا خط طلسم رو بیشتر کرد؟
دوستانی که بازی رو تموم کرده یا تو مراحل اخرن میان پست میدن اما یه زحمتم نمیکشن دوستاشون رو راهنمائی کنن
ممنون میشم من رو هم راهنمائی کنین
1- راهنمای فارسی براش پیدا میشه؟
2- این پول و معجون ها که بعد کشتن هر سرباز میگیریم چیه؟
3- مثلا اگ بهخوایم یه معجون رو بخوریم برا مثلا ارتقا ...... از کجا و کدوم گزینه باید وارد بشیم که بتونیم بخوریم یکم دقیق تر راهنمائی میکنین در این مورد
4- از کدوم قسمت میریم برا خرید با اون سکه ها که گرفتیم
سلام.سلام
چه جوری میشه اون دو تا خط طلسم رو بیشتر کرد؟
منظورتون انرژی(مانا) هست؟ با گرفتن مجیک های شاخه سمت چپ به یه مجیک میرسید که اضافه میکنه... اگه لازمه عکس بزارم..؟
شما صفحات قبلو ببین من چند تا پست راهنمایی زدم... واقعا زشته این طور بدون دقت حرف زدن.دوستانی که بازی رو تموم کرده یا تو مراحل اخرن میان پست میدن اما یه زحمتم نمیکشن دوستاشون رو راهنمائی کنن
یه سری آیتم هستن که بعضی هاشون بدرد میخورن...2- این پول و معجون ها که بعد کشتن هر سرباز میگیریم چیه؟
باید کنترل رو نگه دارید و وارد گزینه Alchemy بشید برای ساخت معجون.3- مثلا اگ بهخوایم یه معجون رو بخوریم برا مثلا ارتقا ...... از کجا و کدوم گزینه باید وارد بشیم که بتونیم بخوریم یکم دقیق تر راهنمائی میکنین در این مورد
و وارد گزینه Drink Potion برای نوشیدن معجون... در حین نبرد هم این کار انجام پذیر نیست.
از افراد درون شهر ها که روی نقشه به شکل کیسه پول هستند... اون ها مغازه هستند و میتونید باهاشون خرید و فروش کنید.4- از کدوم قسمت میریم برا خرید با اون سکه ها که گرفتیم
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
من منظورم شما نبودین و اگه خودتون دقت کنین میبینین که هیچ کس این کارو غیر شما نمیکنه
مثلا پست 401 میگه فلان جا رسیدم اما دو پست قبلیش رو که میتونه جواب بده چون رد کرده رو جواب نمیده
بازم از دوستانی که زحمت میکشن ممنونیم و شرمنده اگه منظورم رو بد گفتم
به هر حال, دوستان دیگه ای هم هستن که کمک میکنن , و توجه داشته باشید این جا کسی موظف به پست دادن و کمک کردن به دیگران نیست.
موفق باشید.
دوستان چپتر 2 اونجایی که میریم پیش بالتیمور و داخل خونه یه دیوار هست خراب میکنیم و از درون صندوق یه دستور العمل برمیداریم
و میگه باید از روی همین عمل کنیم و دیگه هیچ نشانه ای روی نقشه نیست و اسم ماموریتشم نوشته
زیر نقشه سمت راست
baltimore nightmare
follow the clues from baltimore notes:
باید چیکار کرد؟؟؟
باید بری خارج شهر... همون جایی که یه در منتهی میشد به اون سنگ که وسطش کریستال میذاشتی...
بالای در ورودی یه صندوقچه هست اونو باز کن... محتویاتش رو بردار برو دم اون کشتی شکسته
روبروش یه در مخفیه.... پشت درختها رو میگم... برو اون تو یکی دو نفر رو میکشی و تمام
آره فکر کنم همونه
همونایی که میتونی اون 5 تا طلسم رو باهاشون استفاده کنی(نارنجی)
اگه تونستی آیکن اون مجیک رو بزار
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)