بازیه گشنگیه من یه هفته پیش خریدمش یک کلتی دارم با هر تیرش یک آدم می کشم به غیر از اونایی که دوشکا دارن.
بازیه گشنگیه من یه هفته پیش خریدمش یک کلتی دارم با هر تیرش یک آدم می کشم به غیر از اونایی که دوشکا دارن.
بازی خیلی زیبا و جذابی هست. به نظرم دونستن زبان انگلیسی بازی و خیلی جذاب تر می کنه. همون مرحله 1 وقتی تونستم با حرف زدن با اون یارو گروگان و آزاد کنم خیلی فار داد! البته نمیدونم تو شرایط دیگه چی میشد ولی به هر حال اینکه میشه به شکل های مختلفی بازی و ادامه داد خیلی جالبه
سلام دوستان
چجوری میشه از تایفون استفاده کرد؟کلید استفاده از اون تو بازی چیه؟باتشکر
می تونی از کلید F2 استفاده کنی![]()
آقا اینطرف کجاست من پیداش نمیکنم؟
Pritchard tells you to visit an Ex-Detective named Brent Radford
من رفتم پیشه کامپیوتره(همون خبرنگار) و الان تو مبارزه با اون زنه هستم.چقدر دیگه تا پایان بازی مونده؟
[/COLOR]نصف بیشتر بازی رو رفتی
من نمیدونم چجوری از تایفون استفاده کنم.F2 رو که میزنم یه منوی کوچیکی میاد که سمت راستش 8 تا تایفون رو نشون میده اما نمیدونم چجوری استفاده کنم با وجود اینکه انرژی هم دارم.چی کار کنم؟
اونایی که مثل جبی کوچیکن مگه نمیگی ؟
تو فرشگهم میفروشه
راستی footballist کسی که جواب مارو نداد تو بده لاقل:
آقا اینطرف کجاست من پیداش نمیکنم؟
Pritchard tells you to visit an Ex-Detective named
Last edited by Gamemaster; 26-09-2011 at 15:21.
برای استفاده تایفون باید ابتدا این قابلیت رو ازقسمت اپگریت هات بگیری که زیاد جالبم نیست.هر کی در فاصله یک متری باشه میمیره.بیشتر بدرد اخرای بازی میخوره
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
از این سوال ها نپرس که اینجا داده نمیشه.من یک سوال یک هفته پیش کردم هیچی کی جواب نداد.
بعد اخه معلوم نیست کدوم میگی شما.من فقط توی کل بازی با یک کارگاه اشنا شدم که اونم اولای بازی بود برای تحقیق مادر دوست دخترتون.اگر همون اولا بازی هستی و این مامورت فرعی هست که این بنده خدا جای مرز بالا شهر و پایین شهر بین نزدیک اسلحه فروش و محل بستکبال نشسته تو اتاقی اگه نه باز بگو شاید تونستم راهنمایی کنم
از اخر همین الان که این متن رو ویرایش می کنم تونستم جواب وسال خودم که این بیل تاگرت کجاست رو پیدا کردم
Last edited by Khan gholi; 26-09-2011 at 17:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)