براش بیش ازحد بروزه!!!!موتور پیکان نیمه سنتیک براش خوب نیست..همون معدنی بریزی بهتره...پراید20-50 میریزن دیگه پیکان چیه که یخاد 10-40 نیمه سنتیک بریزه؟؟؟
براش بیش ازحد بروزه!!!!موتور پیکان نیمه سنتیک براش خوب نیست..همون معدنی بریزی بهتره...پراید20-50 میریزن دیگه پیکان چیه که یخاد 10-40 نیمه سنتیک بریزه؟؟؟
اقا این 10 -40 یا 20-50 که نوشته شده رو روغن ها یهنی چی و برا چه فصلی کدومش خوبه
این بطور خلاصه عدد ویسکوزیته روغن هست که میزان روان یا گرانروی روغن را در دو فصل گرم و سرد بیان می کنه و انتخابش با توجه چیزیه که خودرو ساز در راهنمای ماشین ذکر می کنه
قدیما میگفتن روغن تابستون که میشه 50 و روغن زمستون که میشه 20
یعنی عدد کم واسه دمای پایین محیط و عدد بالا واسه شرایط دما بالاست
وقتی ترکیب میشن میشه روغن چهارفصل به قولی که زمستون تابستون نداره
شما همونی که تابستون استفاده کردی واسه فصل سرما هم خوبه
فقط اضافه کنم که برای نوع موتور و سیستم روانکاری و اویل پمپ و راه های اون به کیفیت تعویض بموقع و روغن پیشنهادی کارخانه توجه کنید و به تبلیغات دقت ننمایید
برای اب و هوای ایران برای پیکان - پراید - موتور های 8 سوپاپ داخلی - و موتور های 16 سوپاپ روغن های متفاوتی ریخته می شه
و بفرض اینکه کسی میگه من در پاترول روغن دیزل می ریزم و خوبه نمی شه در 206 هم از همون استفاده کرد
سلام دوستان. یه پراید دوگانه مدل 88 دارم. اردیبهشت ماه خریدم. نمیدونم قبلا چی توش میریختن. من بهران تکتاز ریختم توش ولی الان احساس میکنم داخل موتور جرم میذاره. چه روغنی بریزم.؟؟
بهران سوپر پیشتاز خوبه یا کلا برم رو محصولات ایرانول؟؟ ایرانول کدومش خوبه؟؟
تا حالا که تکتاز خوب بوده برا پراید
سوتر پیشتاز برای پراید نیست
ولی شیلتر رو به موقع عوض کنید فکر نکنم مشکلی پیش بیاره
من دیروز رفتم روغنشو عوض کردم. دیدم سوپر پیشتاز نیمه سنتتیکه واسه همین چون یه چیزایی درباره روغنای نیمه سنتتیک شنیده بودم که کلا با بعضی ماشینا اصلا جور نیست، بهران پیشتاز ریختم که یه Level از تکتاز بالاتره (SJ هست). میخاستم بخاطر سردی هوا 10w40 بریزم که فقط مارک توتال داشت و گرونم بود که دیگه همینو ریختیم.
Last edited by rasoul1988; 01-12-2014 at 23:34.
سلام خدمت استادان خودم. عرض ادب و احترام دارم خدمت همگی
دوستان من ال 90 دارم و تا حالا هم روغن توصیه شده یا همون الف رو ریختم.برخی معتقد هستند که با توجه به اینکه تقلبی این روغن تو بازار موجوده (و شخصا نمیدونم کدوم اصله کدوم فیک،)بهتره از روغنهای داخلی خودمون مثل ایرانول استفاده کنم.میخواستم نظرتون رو بدون؟
اگر بهتر هست چه روغنی بالاترین کیفیت رو داره؟منطروم برند هست؟
کدوم سری رو باید استفاده کنم؟منظورم سطح کیفی هست؟
و آیا این روغنهائی که تو نمایندگیها و عاملان مجاز سایپا به فروش میرسونند امکان تقلب درش هست؟
ممنون از پاسخ عزیزانم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)