تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 136 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

فردا میرم بپرسم یوزرم ثبت شده یا نه .اگه مثل آدم جوابم دادن که هیچ اگه نه می رم سراغ تجهیزات خودم بشقاب و دی وی بی و...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

فعلا دست نگه دار
    از طریق تنظیمات پورت لن کمکت میکنیم
    چون معمولا لن دردسرش نسبت به USB کمتره.
    یوزرنیم و پسورد اکاننتو گرفتی ؟
    اگر گرفتی و رانزه شده نباید مشکلی داشته باشی چون اساس سیستم منطق هستش یا یه چیزی هست سا نیست.
    اگر میبینی ما مشکل دیسکانکتی داریم مشکل وصل شدن داریم فقط مشکل دیسکانکتینگ داریم که اون هم یعنی وصل میشه و زود قطع میشه که عوامل زیادی داره ولی این که وصل نشی رو منقبولن دارم .
    مگر این که دلیل دیگری داشته باشه
    خوب شروع میکنیم یادت میدیم
    .تنظیمات مودم رو که داری؟
    تنظیمات مودم رو از سایت شاتل به صورت PDF دانلود کردم. کارایی که من انجام دادم ایناست : اول چک کردم ip کارت شبکه روی auto باشه بعد رفتم توی اینترنت آپشن که اگه پراکسی هست غیر فعالش کنم .بعد مودم به پورت اترنت کامپیوتر زدم بعد ip مودمو پینگ کردم.وارد کنسول مودم شدم quick setting >> vpi=0 vci=35 بعد گزینه PPPoe رو انتخاب کردم بعدLLc/snap bridging بعدش یوزر و پس بهش دادم وگزینه keep alive انتخاب کردم بعد nat فعال و فایر وال غیر فعال آخر هم save & reboot .دسته آخر هم تو مرورگر زدم google.com که کانکت نشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

سلام میگم تو شهرهای دیگه هم هست مثل ساوه خبری چیزی دارید اصلا تو شهرهای کوچیک این سیستم راه اندازی میشه یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

رضا جان بزار همون اموزش رو منم دانلود کنم بهت میگم چیکار کنی. کاری نداره . تا فردا خبرشو بهت میدم . اون pDF رو از کجا دانلود کردی ادرسش رو بزار منم دانلود کنم و با شماره صفحه بهت میگم کجا چی رو باید وارد کنی. بخصوص که مودمت ایسوز هم هست و مال منم همینه ولی مدلش بالاتره و میتونم کمکت کنم.

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

رضا جان بزار همون اموزش رو منم دانلود کنم بهت میگم چیکار کنی. کاری نداره . تا فردا خبرشو بهت میدم . اون pDF رو از کجا دانلود کردی ادرسش رو بزار منم دانلود کنم و با شماره صفحه بهت میگم کجا چی رو باید وارد کنی. بخصوص که مودمت ایسوز هم هست و مال منم همینه ولی مدلش بالاتره و میتونم کمکت کنم.
    شما یه زحمتی بکش : اگه بدون کانکشن کانکت میشی وارد کنسول مودمت شو بعد advanced setting بعد WAN گزینه edit رو انتخاب کن حالا عمدا یوزر و پسورد اشتباه بهش بده بعدشم سیو کن . حالا از شاخه سمت چپ گزینه Diagnostics رو انتخاب کن و یه عکس از همین قسمت بذار تاببینم error شما با مال من یکی هست یانه .اگه یکی باشه معلومه مشکل از یوزر وپسورد هست. شرمنده زحمتت میدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

اینم عکس error من ولی نتونستم عکسو مستقیما اینجا بذارم آدرسشو می نویسم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تنظیمات مودم رو از سایت شاتل به صورت PDF دانلود کردم. کارایی که من انجام دادم ایناست : اول چک کردم ip کارت شبکه روی auto باشه بعد رفتم توی اینترنت آپشن که اگه پراکسی هست غیر فعالش کنم .بعد مودم به پورت اترنت کامپیوتر زدم بعد ip مودمو پینگ کردم.وارد کنسول مودم شدم quick setting >> vpi=0 vci=35 بعد گزینه PPPoe رو انتخاب کردم بعدLLc/snap bridging بعدش یوزر و پس بهش دادم وگزینه keep alive انتخاب کردم بعد nat فعال و فایر وال غیر فعال آخر هم save & reboot .دسته آخر هم تو مرورگر زدم google.com که کانکت نشد.
    شما میتونی بجای اینکه مودم رو تنظیم کنی ، مانند روش دیال آپ یک کانکشن درست کنی.
    منم برای تنظیم مودم وقت زیادی صرف کردم تا جواب داد کلا بگیر نگیر داره.
    شما اول از همه مدوم رو ریست کن بعد در اینترنت اکسپلورر به قسمت تنظیمات برو بعد هم قسمت کانکشن بعد هم ایجاد کانکشن جدید.اگر که درست شد بعد میتوتی بجای روش بریج ، مستقیما مودم را برای اتصال به اینترنت تنظیم کنی.

10. این کاربر از name بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

شما میتونی بجای اینکه مودم رو تنظیم کنی ، مانند روش دیال آپ یک کانکشن درست کنی.
    منم برای تنظیم مودم وقت زیادی صرف کردم تا جواب داد کلا بگیر نگیر داره.
    شما اول از همه مدوم رو ریست کن بعد در اینترنت اکسپلورر به قسمت تنظیمات برو بعد هم قسمت کانکشن بعد هم ایجاد کانکشن جدید.اگر که درست شد بعد میتوتی بجای روش بریج ، مستقیما مودم را برای اتصال به اینترنت تنظیم کنی.
    شرمنده دیر جواب میدم چون پست های من نیاز به تایید مدیر داره .تاییدشم که میدونی چقدر طول داره /
    این کارم انجام دادم نتیجه ارور 678 بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

شما یه زحمتی بکش : اگه بدون کانکشن کانکت میشی وارد کنسول مودمت شو بعد advanced setting بعد WAN گزینه edit رو انتخاب کن حالا عمدا یوزر و پسورد اشتباه بهش بده بعدشم سیو کن . حالا از شاخه سمت چپ گزینه Diagnostics رو انتخاب کن و یه عکس از همین قسمت بذار تاببینم error شما با مال من یکی هست یانه .اگه یکی باشه معلومه مشکل از یوزر وپسورد هست. شرمنده زحمتت میدم.
    سلام من صفحه دیاگنوستیک ندارم ولی به جایش دکتر جون دارم
    یه کاراکتره که به من پیغام میده و در ورژن جدید فایرویر مودمم ریخته شده
    و متاسفانه اگر یوزرنیم و پسورد ایراد داشته باشه دقیقا مینویسه که یوزرنیم و پسورد ایراد داره .

اینم عکس error من ولی نتونستم عکسو مستقیما اینجا بذارم آدرسشو می نویسم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل با اینها نیست شما با همون روش کانکشن درست کن تا من اموزش اصلی رو برات بزارم .
    مخابرات تهرانی دیگه ؟ VPI =35???? اگه مال جای دیگه ای هستی تنظیمات مودمت رو که مرکز داده بنویس
    در ضمن مواظب باش مثل این مهرداد اندیشمند !!! با حروف بزرگ یوزرنیم و پسورد رو تایپ نکنی ایشون حدود 1 هفته اینترنت نداشت و کاشف به عمل اومد که با حروف بزرگ تایپ میکردند و باید بدونید که پسورد به حروف کوچیک و بزرگ و CAPS حساسیت زیادی داره. حتی یک حرف هم میتونه مشکل ساز بشه در ضمن فاصله هم بین روفتون نباید بزارید.

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------

راستی یادم رفت من دفترچه مودمتو دانلود میکنم از سایت ایسوز و طبق همون بهت میگم . ولی حتما در اولین فرصت فریم ویر داخل دستگاه رو آپدیت کن. همون صفحه ای که میاد و داخلش تنظیمات رو وارد میکنی به همون صفحه تنظیمات میگن فریم ویر و جدیدش رو بریزی بهتره رفع نقص شده و عیب یابی شده و امکانات بیشتری رو در اختیارت میده مثل من که رفتم و اپدیت کردم و خیلی راحتتر کانکشن میسازم .
    حالا یه دقیقه صبر کن تا برم ببینم چیکار میتونم برات بکنم فقط خواهشا USB رو بکن بنداز دور و با لن کار کن چون خود USB یه اموزش مجزا میخواد خدایی نمیدونم چه چیزیه که این USB رو واسه هرچیزی ساختن .

13. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •