بله ، اگر خود Gsmarena می گفت که شکی درش نبود ولی حالا این شایعات منبع معتبری هم دارند ؟
بله ، اگر خود Gsmarena می گفت که شکی درش نبود ولی حالا این شایعات منبع معتبری هم دارند ؟
بابا من که دیگه خسته شدم دو ماهه گوشیه s8003 خودمو فروختم به امید اومدن این ابر گوشی حقیقتش از اون موقع تا حالا روزی بیش از 5 بار به این سایت و تاپیک های I9000 و ویو و I8520 سر میزنم واقعا دیگه از بس انتظار کشیدم خسته شدم. می خوام از دوستان بپرسم واقعا این گوشی ایران میاد که منتظرش بمونم یا که اینکه تا ویو و گالکسی گرونتر نشده برم یکی از اینا رو بگیرم.
یه خبر هم دارم چند روز پیش یکی از دوستانم از دسلدولف آلمان برگشت و گفت که I8520 توی فروشگاه های اونجا موجوده و حتی براش روشنش هم کرده بودن که خیلی کف کرده بود ممکنه الان که آلمان اومده تو کشورهای اروپایی دیگه و ایرانم بیاد؟
اما قیمتش حدودا 745 یورو بوده. اگه اینطور باشه که ایران بیاد یه میلیونو میزنه...
فعلا که نه ولی احتمالش هست که باشه البته به محض اینکه لیک بشه خبرش گذاشته میشهبله ، اگر خود Gsmarena می گفت که شکی درش نبود ولی حالا این شایعات منبع معتبری هم دارند ؟
سلام
درحالیکه که چندی پیش33 معدن چی شیلیایی در معدن طلا-مس گرفتار شده بودند برای انها از طریق یک سوراخ گوشی پروژکتوردار Galaxy Beam برای سرگرمی انها فرستاده شد:
علت انتخاب این گوشی قابلیت پروژکتور ان بود چراکه این گوشی قادر است تا فیلمها و تصاویر ضبط شده در خود را بر روی هر سطحی در سایز 50 اینچ نمایش دهد.
Galaxy Beam با یک پیام دلگرمی بهمراه فیلمهایی و همینطور بازی فوتبال ضبط شده دوستانه بین شیلی و اکراین از طرف وزیر معدن شیلی برای این معدن چیان گرفتار شده فرستاده شد .
سخنگوی سامسونگ میگوید:
ما مفتخریم که تکنولوژیمان توانست نقشی را در این معدن معجزه شده بازی نماید.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 23-10-2010 at 11:13.
خیلی جالب بود
من که باز 8510 و بی خیال شدم و همچنان منتظر این گوشی میمونم
ولی ما هم چنان در ته معدن انتظار برای این گوشی هستیم !کسی خبر از پیدایش این گوشی ندارد ؟
توی معدن های شیلی پیدا میشه ولی توی بازار ما پیدا نمیشه!!!!!![]()
حتما می دانید که از این گوشی تو معدن شیلی هم استفاده شد ولی می دانید چرا ؟
برای مشاهده بازی فوتبال دوستانه شیلی و اوکراینهمچنین یک ویدیو ضبط شده از روند موفقیت آمیز کار .
آقای mahroo_z1 چه خبر از این گوشی ؟
سلام دوست من
طبق اخرین اخبار باید تا نزدیکای کریسمس صبر کنید![]()
یعنی واقعا امیدی هست ؟ من که خیلی منتظرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)