تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 76 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

کجاها بیشتر Bobby pin یا همون سنجاق برای باز کردن قفلها بیشتر هست ؟

تموم کردم نمیتونم پیدا کنم !

ممنون

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آقا من کوئیست آولش گیر کردم. همونجایی که زنه میگه برو دو جا برام دوتاچیز بیار. اولیشو رفتم بالای یک تپه ای چن ا سیب کندم براش ، دومیشو نمی دونم چیکار کنم. کنار یک کنده درخت قطع شده علامت زده!!

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا من کوئیست آولش گیر کردم. همونجایی که زنه میگه برو دو جا برام دوتاچیز بیار. اولیشو رفتم بالای یک تپه ای چن ا سیب کندم براش ، دومیشو نمی دونم چیکار کنم. کنار یک کنده درخت قطع شده علامت زده!!
    همونجا کنار درخت رو زمینو بنگاه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام

کجاها بیشتر Bobby pin یا همون سنجاق برای باز کردن قفلها بیشتر هست ؟

تموم کردم نمیتونم پیدا کنم !

ممنون
    سلام.جاي خاصي نداره.آدم هايي كه ميكشيد جيباشون رو بگرديد يا توي خونه ها هست.ولي دقيق يادم نيست توي يه كوئست يه جا 65 تا Bobby pin بهت ميداد!

5. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

NCR گروه پلیس منطقه هستند با پل و نیرو قدرت زیاد ، که DAM رو در اختیار داره . DAM یک منطقه تولید الکتریسیته هست. LEGION هم گروه دزد و قاچاقجی هستن. درسته اینایی که گفتم ؟ ، می خواستم ببینم درست فهمیدم یا نه. دیگه گروهک دیگه ای وجود نداره؟

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

NCR گروه پلیس منطقه هستند با پل و نیرو قدرت زیاد ، که DAM رو در اختیار داره . DAM یک منطقه تولید الکتریسیته هست. LEGION هم گروه دزد و قاچاقجی هستن. درسته اینایی که گفتم ؟ ، می خواستم ببینم درست فهمیدم یا نه. دیگه گروهک دیگه ای وجود نداره؟
    تو فکرم کلا یه مقاله مانندی درباره تاریخ و جغرافیای دنیای فال آوت بنویسم!
    ببین، تو فال آوت 1، یه دهاتی بود به اسم Shady Sands ، که اونجا یه دختر Tandi نامی وجود داشت که که با Vault Dweller (یعنی همون کاراکتر شما تو فال 1) همراه می شد. بین فال 1 و 2 تو اون منطقه کشوری تشکیل می شه به اسم New Calıfornıa Republıc یا به طور مخفف NCR و اون دختر می شه رییس جمهورش. جمهوری اول از 5 تا شهر تشکیل شده بود و کم کم گسترش پیدا کرد. NCR بزرگترین و متمدن ترین اجنماع تو دنیای بعد از جنگه و 700،000 نفر هم جمعیت داره.
    شما توی این نسخه هیچ کدوم از مناطق اصلی جمهوری رو نمی بینید، و فقط شاهد تلاش جمهوری برای گسترش مرزها و الحاق نیو وگاس رو شاهد هستین.
    اما لژیون دزد و قاچاقچی نیستن و برده دار هستن و اتفاقا از دزدهایی مثل Powder Gangers هم بدشون میاد. برای کارهاشون هم دلیل دارن.
    کلا شما نمی تونی بگی جمهوری خوبه ست و لژیون بده. شما اگه دلایل لژیون رو برای کاراشون بشنوی ممکنه بهشون حق هم بدی. ویا به قول بنی، جمهوری بزرگترین گروه دزدهاست که فقط دزدیهاشو به صورت قانون دراورده.
    Hoover Dam هم یه سده که فعلا دست جمهوریه.

8. 4 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو فکرم کلا یه مقاله مانندی درباره تاریخ و جغرافیای دنیای فال آوت بنویسم!
    ببین، تو فال آوت 1، یه دهاتی بود به اسم Shady Sands ، که اونجا یه دختر Tandi نامی وجود داشت که که با Vault Dweller (یعنی همون کاراکتر شما تو فال 1) همراه می شد. بین فال 1 و 2 تو اون منطقه کشوری تشکیل می شه به اسم New Calıfornıa Republıc یا به طور مخفف NCR و اون دختر می شه رییس جمهورش. جمهوری اول از 5 تا شهر تشکیل شده بود و کم کم گسترش پیدا کرد. NCR بزرگترین و متمدن ترین اجنماع تو دنیای بعد از جنگه و 700،000 نفر هم جمعیت داره.
    شما توی این نسخه هیچ کدوم از مناطق اصلی جمهوری رو نمی بینید، و فقط شاهد تلاش جمهوری برای گسترش مرزها و الحاق نیو وگاس رو شاهد هستین.
    اما لژیون دزد و قاچاقچی نیستن و برده دار هستن و اتفاقا از دزدهایی مثل Powder Gangers هم بدشون میاد. برای کارهاشون هم دلیل دارن.
    کلا شما نمی تونی بگی جمهوری خوبه ست و لژیون بده. شما اگه دلایل لژیون رو برای کاراشون بشنوی ممکنه بهشون حق هم بدی. ویا به قول بنی، جمهوری بزرگترین گروه دزدهاست که فقط دزدیهاشو به صورت قانون دراورده.
    Hoover Dam هم یه سده که فعلا دست جمهوریه.
    اگر این کار رو بگنی که عالیه
    نمیدونم چرا این قدر از لژیون ها بدم میاد (اول براشون اقای خونه رو گشتم بعد دشمنشون شدم )
    اون اقای خونه شخصیت خوبی بود نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر این کار رو بگنی که عالیه
    نمیدونم چرا این قدر از لژیون ها بدم میاد (اول براشون اقای خونه رو گشتم بعد دشمنشون شدم )
    اون اقای خونه شخصیت خوبی بود نه

من که فعلا دارم کارای Mr.House رو انجام میدم، البته به علت نصب مافیا 2 یه 3 4 روزیه بازی نمی کنیم، خیلی ممنونم
    اون Legion ها هم همچین می خوام برم دروشون کنم، راستی توی بازی بیشتر از 1 همراه میشه داشت ؟ چون من الان فقط سگ و Arcade باهامه

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . این یارو کاراکتر اصلی خونه زدگی نداره همیشه باید آواره باشه؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه سوال.
    این مراحل فرعی که میگین . مثلا همینا که دختره میگه برو بیار جزو مراحل فرعی محصوب میشه؟؟
    بعد. تفنگ که خراب میشه پیش کی باید ببریمش؟
    نرفتم دنبالش فقط دیدم تفنگم زد خراب شده!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •