سلام
کجاها بیشتر Bobby pin یا همون سنجاق برای باز کردن قفلها بیشتر هست ؟
تموم کردم نمیتونم پیدا کنم !
ممنون
سلام
کجاها بیشتر Bobby pin یا همون سنجاق برای باز کردن قفلها بیشتر هست ؟
تموم کردم نمیتونم پیدا کنم !
ممنون
آقا من کوئیست آولش گیر کردم. همونجایی که زنه میگه برو دو جا برام دوتاچیز بیار. اولیشو رفتم بالای یک تپه ای چن ا سیب کندم براش ، دومیشو نمی دونم چیکار کنم. کنار یک کنده درخت قطع شده علامت زده!!
همونجا کنار درخت رو زمینو بنگاه![]()
سلام.جاي خاصي نداره.آدم هايي كه ميكشيد جيباشون رو بگرديد يا توي خونه ها هست.ولي دقيق يادم نيست توي يه كوئست يه جا 65 تا Bobby pin بهت ميداد!
NCR گروه پلیس منطقه هستند با پل و نیرو قدرت زیاد ، که DAM رو در اختیار داره . DAM یک منطقه تولید الکتریسیته هست. LEGION هم گروه دزد و قاچاقجی هستن.درسته اینایی که گفتم ؟ ، می خواستم ببینم درست فهمیدم یا نه. دیگه گروهک دیگه ای وجود نداره؟
تو فکرم کلا یه مقاله مانندی درباره تاریخ و جغرافیای دنیای فال آوت بنویسم!
ببین، تو فال آوت 1، یه دهاتی بود به اسم Shady Sands ، که اونجا یه دختر Tandi نامی وجود داشت که که با Vault Dweller (یعنی همون کاراکتر شما تو فال 1) همراه می شد. بین فال 1 و 2 تو اون منطقه کشوری تشکیل می شه به اسم New Calıfornıa Republıc یا به طور مخفف NCR و اون دختر می شه رییس جمهورش. جمهوری اول از 5 تا شهر تشکیل شده بود و کم کم گسترش پیدا کرد. NCR بزرگترین و متمدن ترین اجنماع تو دنیای بعد از جنگه و 700،000 نفر هم جمعیت داره.
شما توی این نسخه هیچ کدوم از مناطق اصلی جمهوری رو نمی بینید، و فقط شاهد تلاش جمهوری برای گسترش مرزها و الحاق نیو وگاس رو شاهد هستین.
اما لژیون دزد و قاچاقچی نیستن و برده دار هستن و اتفاقا از دزدهایی مثل Powder Gangers هم بدشون میاد. برای کارهاشون هم دلیل دارن.
کلا شما نمی تونی بگی جمهوری خوبه ست و لژیون بده. شما اگه دلایل لژیون رو برای کاراشون بشنوی ممکنه بهشون حق هم بدی. ویا به قول بنی، جمهوری بزرگترین گروه دزدهاست که فقط دزدیهاشو به صورت قانون دراورده.
Hoover Dam هم یه سده که فعلا دست جمهوریه.
اگر این کار رو بگنی که عالیه
نمیدونم چرا این قدر از لژیون ها بدم میاد (اول براشون اقای خونه رو گشتم بعد دشمنشون شدم)
اون اقای خونه شخصیت خوبی بود نه
![]()
من که فعلا دارم کارای Mr.House رو انجام میدم، البته به علت نصب مافیا 2 یه 3 4 روزیه بازی نمی کنیم، خیلی ممنونم
اون Legion ها هم همچین می خوام برم دروشون کنم، راستی توی بازی بیشتر از 1 همراه میشه داشت ؟ چون من الان فقط سگ و Arcade باهامه
سلام دوستان . این یارو کاراکتر اصلی خونه زدگی نداره همیشه باید آواره باشه؟
یه سوال.
این مراحل فرعی که میگین . مثلا همینا که دختره میگه برو بیار جزو مراحل فرعی محصوب میشه؟؟
بعد. تفنگ که خراب میشه پیش کی باید ببریمش؟
نرفتم دنبالش فقط دیدم تفنگم زد خراب شده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)