تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 228 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

داره خودمونی میشه gguuu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان چنتا سوال دارم. کسی میدونه چرا پیشگامان 512 نامحدودش رو داره ماهی 48800 میده؟ ( یعنی نصف شرکت های دیگه) . اگر بخوام محدود بگیرم شبانش رایگانه یا نه؟ سرعتش شبا چقد میشه؟
    من سرویس 512 نامحدودش رو داشتم سرعتش حداکثر 45 کیلو بایته قبلا 64 بود کلا تمامی سرویس های پیشگامان سرعتش پایین اومده
    سرویس های محدود هم شبانه رایگان داره من 512 محدود دارم شبا جدیدا بیشتر از 100 نمیره اوایل 250 بود بعد به مرور زمان کم شد تا به این مقدار رسید. در سرعت 1.3 مگ بود الان از 600 دیگه بالاتر نمیره

کسی از دوستان سرویس دهنده بهتری سراغ نداره برای اصفهان مخابرات خاتم الانبیا. دیگه این شرکت هم به درد نمیخوره سرعت شبانش خیلی پایین اومده و قطعی و افت سرعتش در روز خیلی زیاد شده

2. این کاربر از gguuu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من سرویس 512 نامحدودش رو داشتم سرعتش حداکثر 45 کیلو بایته قبلا 64 بود کلا تمامی سرویس های پیشگامان سرعتش پایین اومده
    سرویس های محدود هم شبانه رایگان داره من 512 محدود دارم شبا جدیدا بیشتر از 100 نمیره اوایل 250 بود بعد به مرور زمان کم شد تا به این مقدار رسید. در سرعت 1.3 مگ بود الان از 600 دیگه بالاتر نمیره

کسی از دوستان سرویس دهنده بهتری سراغ نداره برای اصفهان مخابرات خاتم الانبیا. دیگه این شرکت هم به درد نمیخوره سرعت شبانش خیلی پایین اومده و قطعی و افت سرعتش در روز خیلی زیاد شده
    شاتل بخر سرعتت رو روی 9 مگ می بندند حجمی. بعد ویی پی ان داخل ایران بخر شرعت شبانه ات بسیار بالا میره!

4. این کاربر از master2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام من 2 مگ دارم از شیراز سرعت دانلودش چه شب چه روز 450 هست - ولی شبا باید چنتا لینک هم زمان بزاری
    ولی حیف نمایندگی شیراز سرعت بالاتر از 2 مگ نمیده-
    الان سایت اصلی رو چک میکردم تا 10 مگ هم اورده کسی سرعت بالاتر از 2 مگ داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه این کارو نکن جدیدا شرکتها به احتمال 99 درصد می فهمن - منم قبلا داشتم بعد از 2 روز دیگه اکانت بدردم نخورد سرعت رو محدود کردند این بستگی داره شانس بیاری جز 1 درصد باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام می خواستم نظر شما را درمورد اینترنت پیشگامان نصف جهان بپرسم من می خواهم تعرفه 3070kb را سفارش بدم به نظر شما خوبه دانلود شبانه اش خوبه و حد اکسر چه سرعتی را می ده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

سلام من 7 یا 8 ماهی هست که پیشگامان دارم اوایل خیلی راضی بودم ولی الان نسبتا کیفیتش افت کرده و شبانه دانلود نمیده البته هنوز نسبت به شرکت های دیگه مثل مخابرات و شاتل خیلی بهتره . ضمنا تو اصفهان فقط پیشگامان و صبانت خوبه فقط همین دو تا البته های وب رو اطلاع ندارم کسی از های وب اطلاعی داره ؟؟؟؟
    سلام
    کسی از دوستان پیشگامان نصف جهان داره اینجا؟
    سرعت دانلود شبانه و نامحدودش چطوریاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    من 6 ساله از پیشگامان استفاده میکنم ولی چند روزه که افتضاح شده و سرعت شبانه که روی 200بود بعد یه مدت شد 130 و الان 2روزه شده شده 30 ....
    دوستان کسی مثل من سرعت شبانش کم شده؟
    راستی من اینترنتم 128kb هستش و توی روز تا 240 میره سرعت ولی همین که ساعت 12 میشه سرعت میاد روی 30...الان 2 روزه اینطوری شده

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

برای منم همین اتفاق افتاده ولی برعکس برای یکی دیگه از بچه ها که مرکز مخابراتشون فرق می کنه می گه چند وقته خیلی خوب شده و شبی تقریبا 5 گیگ دانلود میده بهش توی روز هم هیچ مشکلی نداره !!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال دارم
    یک سرویس نا محدود 512..مثل شاتل محدودیت حجمی داره ؟؟ و حداکثر توی یک ماه چقدر میشه باش دانلود کرد و سرعت دانلود چقدر میده
    دوم ایا سرویس محدودش شب اگه زیاد دانلود کنی به صورت رایگان محدود میشید یا نه ؟؟!!
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    I S F A H A N

پيش فرض

سلام
    بله محدودیت حجمی داره من یک بار ازشون پرسیدم گفتند تا حد معقول باید استفاده کنی و جواب درستی ندادند حالا این حد معقول از نظر شاتل چقدر هست معلوم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سرعتش تو شب افتضاحه یعنی دیال آپ داشته باشی بهتره !!!!!
    اصلا شاتل نگیری خیلی بهتره البته تو اصفهان اینجوریه بقیه شهر ها رو نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •