البته مصرف slcd از amoled بیشتره !slcd گفته میشه مصرف انرژی کمتری داره
البته مصرف slcd از amoled بیشتره !slcd گفته میشه مصرف انرژی کمتری داره
البته کمتره !
As a quick recap, here's what CEO Peter Chou said about the swap:
"The SLCD displays provide consumers with a comparable visual experience to HTC's current 3.7 inch displays with some additional benefits including battery performance."
Last edited by Mig33; 31-03-2011 at 21:35.
داداش شما تو یه تاپیک دیگه هم سر این موضوع که مشخصه واقعیتش چیه داشتی بحث میکردی !
اینو دیگه همه میدونن مصرف amoled کمتره ! ( چرا اطلاعات غلط میدی ؟ )
اینم منبع : ( دیگه معتبر تر از این منبع منبعی نیست )
Sunlight legibility gave a slight edge to AMOLED and a test to verify HTC's claims that S-LCD uses less power than AMOLED showed just the opposite - AMOLED did 30% betterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمش هم میشه : برخلاف تصور مصرف باطری در AMOLED حدود 30% نسبت به SLCD کمتره.
راضی شدی ؟ یا بازم همه جا میگی مصرف slcd کمتره !؟
دوست عزیر اون چیزی که من نقل قول کردم از جانب رئیس شرکت htc جناب Peter Chou بود ... نکنه شما یا سایت معرفی موبایل از ایشون بهتر سر در میارید ؟؟؟؟ شما ناراحتی برو لینکتو برای ایشون میل کن ... شما هم نظرتو بگو زیاد هم خون خودتو کثیف نکن .
من از این ناراحت میشم شما یه اطلاع غلط داری داری همه جا هم مینویسیش ! حرف هیچ کس رو هم قبول نداری
تو اون تاپیک هم 2-3 نفر حرف منو زدن ولی بازم شما حرف خودتو زدی .
اینجا هم لینک معتبر بهت دادم ولی بازم شما داری حرف خودتو میزنی !
از نظر شما مرغ یه پا داره !
تعصب شدید شما هم رو برند htc که کاملا از پست هاتون مشخصه !
همینطور که شما متوجه تعصب من رو برند اچ تی سی شدید اون بنده خدا هم که مشاوره خواستن حتما این درایت رو مثل شما خواهد داشت و جواب من و شما رو مطالعه میکنند و با آگاهی تصمیم خواهند گرفت .
اینکه تو gsm گفته 120 مگابایت برنامه نمیشه روش بیشتر نصب کرد ، کم نیست ؟
ارزش داره بخرمش؟ چندتا برنامه حدودا روش نصب میشه؟
ازین 120 مگابایت برای ذحیره sms ها ، contact ها و ... هم استفاده می کنه ؟
برنامه هست كه ميتوني نرم افزاراتو روي مموريش نصب كني با اپديت 2.2 هم فكر كنم اين قابليتو پيدا ميكنه
راستی این گوشی desire راحت به 2.2 یا 2.3 آپدیت میشه؟
اصلا هر گوشی آندرویدی رو میشه به ورژن بالاترش آپدیت کرد؟
به شرکت سازنده داره که براش رام بده بیرون و در مرحله بعد به قدرت سخت افزاری و عنایت ه ک ر ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)