دقیقا من هم همین درخواست رو از امید خان دارم اگر بشه در مورد استفاده و نگهداری درست از باتری یک نوضیح جامع و کامل بده ممنون میشیم![]()
دقیقا من هم همین درخواست رو از امید خان دارم اگر بشه در مورد استفاده و نگهداری درست از باتری یک نوضیح جامع و کامل بده ممنون میشیم![]()
دوستان ، چرا اینقدر سخت می گیرید!
آموزش ، برای شارژ کردن باتری می خواهید!!!!
خب ، باشه ، منم که سرم درد میکنه برای نوشتن!
ببینید ، خیلی ساده است ، بیرون که هستید ، احتیاجی به شارژ دوباره نیست! مگر اینکه باتری زیر ۵ درصد باشه!
تو خونه ، شب ها که می خوابید ، کابل مگا سافت رو از مک بوک جدا کنید ، اما بزارید آداپتور همیشه تو برق باشه!
اگر آداپتور رو هی جدا کنید و دوباره به برق بزنید ، سلامتی آداپتور و باتری تون رو به خطر انداختید!
همیشه هم ، اول آداپتور رو به برق بزنید ، بعد کابل مگاسافت رو به مک بوک وصل کنید!
اگر برای یک مدت ، خونه نیستید (۳ و یا ۴ ساعت) ، بزارید آداپتور تو برق باشه ، ولی کابل مگاسافت رو از مک بوک جدا کنید!
به همین سادگی ، به همین خوش مزه گی!
موفق باشید ،
امید
ممنون امید جان . میگم اون عکس هم که گذاشتید یه توضیح میدید؟؟
راستی الان زنگ زدم الماس گفتن تو کابل مگا سافت وصل نباشه بهتر هست. و هر وقت به ۱۰۰ در ۱۰۰ رسید کابلو بکشید و هر وقت هم که به ۲ ۳ در ۱۰۰ رسید دوباره بزنید تو شارژ. درست گفتن یا اشتباه؟
شارژ صیحیح ، اینه که تا باتری ۱۰۰ شد فورا کابل رو قطع نکنید! (نمودار!)
الماس ، هنوز فرق باتری های لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر رو نمی دونه!![]()
اینا مخشون ، چند سال پیش stop کرده!زیاد به حرفشون توجه نکنید!
![]()
راستی ، یه چیزی رو یادم رفته بود ، حداقل یکبار در ماه باید باتری رو تا ۰ درصد خالی و تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید!
موفق باشید ،
امید
با سلام خدمت دوستان عزیزم
در تائید امید خان بهترین روش برای سالم نگاه داشتن باطری اینه که یک بار در ماه مراحل زیر رو انجام بدید.اینم بگم که از این طریق مشکله اون دسته از دوستانی که با برنامهcoconutBattry مشکل دارن حل میشه.چون کسیی که درست باتریشون رو کالیبره نکنن ممکنه همون اوایل کار این برنامه میزان سالم بودن باتریشون رو کمتر از ۱۰۰ نشون بده.مثل خود من که با این مشکل بر خوردم.
۱-لبتابو به برق بزنید تا ۱۰۰ فول بشه.بعدش بدون قطع کردن برق بذارید که ۲ ساعت یا بیشتر به این صورت باقی بمونه و بعد از برق جدا کنید.
۲-با لبتابتون شروع کنید به کار کردن تا باتریتون خالی خالی بشه.یعنی خودش خاموش بشه.
۳-حدود ۵ سات یا بیشتر با لبتابتون کاری نداشته باشید و روشنش نکنید.بعد از اون لبتابو فول شارژ کنید و استفاده کنید.
این کار برای کسانی که باطری لبتابشون لیتیم پلیمر هست باید استفاده بشه.این کار یک بر در ماه کافیه.بعدش دیگه لازم نیست که هی بذرید فول شارژ بشه و فول خالی بشه.
امیدوارم که به کارتون بیاد
یه خبر جالب و شایدم بد
مایکروسافت اعلام کرده که بدلیل اینکه کدهای آفیس بطور کامل به cocoaتبدیل نشده امسال نسخهٔ ۶۴بیتی رو نمیبینیم!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی هیچ مشکلی نداره وقتی باتری ۱۰۰ در ۱۰۰ هست هنوزم تو شارژ باشه و ۲ ساعت همینجوری باهاش کار کنیم؟
نه! هیچ مشکلی نیست!![]()
ممنون خیالمو راحت کردید چون من pc رو فروختم و فقط مک بوک دارم برام خیلی راحتر هست که همیشه تو شارژ باشه.
راستی این نموداری هم که گذاشتین یه توضیح میدین؟
![]()
این نمودار صرفا اینو میگه که باطری های جدید حدود 2 ساعت تا 80% ظرفیتشون شارژ میشن.یعنی کلا سریع به این حد از شارژ می رسن.و مابقی یه کم بیشتر طول می کشه تا فول بشه.ببینید در باطری های لیتیوم پلیمر اصلا اینطور نیست که هر موقع شما به شارژ می زنی و میکشی یه سیکل حساب بشه.بزارید یه مثال بزنم.فرض کنید که تا 100% باطری رو شارژ کنید.بعدش بکشید و ازش استفاده کنید تا 60%.بعدش دوباره بزنید به شارژ تا 100% و بعد بکشید و تا 70% استفاده کنید.خب حالا شما فکر می کنید که 2 سیکل از 1000 سیکل رفته؟جوابش خیر است.
در بار اول شما 40% استفاده کردید.در بار دوم 30%.خب شما کلا 70% از یه سیکل کامل استفاده کردید و هنوز 30% دیگه دارید تا یه سیکل کامل بشه.
پس اصلا نگران این نباشید که با شارژ و دشارژ شدن ناقص باطری شما خراب میشه.فقط حتما حتما اون کاری که در پست قبلم گفتم را به همان صورت ماهی یک بار انجام بدید.اینطوری شما باطری خودتون رو در بهترین حالتش نگه می دارید.
در ضمن منم مثل شما الان فقط یه لبتاب دارم و صبح تا شبم روشن هست.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)