دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه....
من که خیلی خوبم. می خوام قبل از این که متن زیر رو بخونید همچین از امادگی کاملی برخوردار باشید
چون ممکنه هیجان وارده بزنه کاری کنه و من باعث بانی شوم اون دنیا باید جواب پس بدم.
.gif)
بالاخره توانستم بازی رو روی سختترین درجه لازمه تمام کنم. نوشتن این جمله شاید انقدر سخت نباشه که
ولی لرزش دستام از برای نوشتن این متن زیاده چون که تقریبا مدتی طولانی هست که داره
ویبره های پی در پی دسته کنسول رو تحمل می کنه .
بله درست م یخونید من Layken با غرور میگویم که Halo Reach رو درجه Lgendary تمام کردم.
شواهد و مدارک موجود..:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال من توانستم کاپ قهرمانی Legendary را بالای سر ببرم. شدید رقیب می طلبم و بدونید که اگر با من د رافتادید با فوق Legendary ور افتادید. این انگشتان چه کسها که نکشته....
اینم کاپ قهرمانی که در اختیار من قرار میمگیره و حالا حالا فکر کنم کسی نتوانه این مقام رو بگیره.
خیلی خرسندم و غرور امیز به خودم میبالم.....
.gif)
دوست دارم یکی از تجربه های بسیار بسیار خفنم رو در اختیارتون بزارم
در یکی از اخرین مراحل من مانده بودم و Emile و چهار تا Elite که همشون هم نامرئی میشدند
بعد 2 ساعت که تونستم 3 تاشون رو بکشم و چک پوینتی هم نداده بود 400 تا گلوله در اسلحه داشتم
اخرین Elite رو در یک باگ خوب گیر اورده بودم (البته یک نارنجک پلاسمایی هم داشتم)
بله اونجا گیر کرده بود من همه 400 تا گلوله را روی مخش خالی کردم بعد با نارنجک زدمش یارو نمرد
دیگه یدونه گلوله هم نداشتم کل محیط هم اصلا همش رو برداشته بودم رفتم جلو با مشت انقدر
زدم نمرد که نمرد بعد یهو از باگ درامد برگشت نفلم کرد دوباره روز از نو روزگار از نو.
خلاصه در اخر هم توصیه می کنم به جای بیرون انداختن کنسولتون (ارمین تو رو میگم)
.gif)
و به تحقیر نگاردن عناوین بازی های دیگر بیایید عملا نشون بدید که چند مرده بازی محبوبتون رو دوست میدارید
میریم برای خرید صدای مسترچیف. ارادتمند همه بچه های گل انجمن پی سی هستم