تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 43 اولاول ... 3137383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 423

نام تاپيک: Halo: Reach

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

واي ديگه نميتونم تحمل كنم....
    من هر از گاهي اون صحنه كشته شدن Kat رو نگاه مي كنم اقا اين سكانس فوق العاده كار شده
    بي نهايت متحير كننده بي نظير..خلاصه هر كلمه اي كه مي تونه بزرگي اين سكانس رو بگه من دوستار اين سكانس
    شدم و مي تونه جز 10 سكانس عالي و به ياد ماندني تاريخ باشه.
    واي خدا داري با كت فرار مي كني در حالي كه حرف مي زنه و موزيك مي كوبه يه دفعه ...سكوت
    كت ميافته تو بغل Six و موزيك با پيانو مياد رو اوج....عاليه واي عاليه...
    بعدش six كلت رو برميداره اون نامردايي رو كه با تك تير انداز زدن كت رو تاخ تاخ تاخ تاخ تاخ..
    پشتش اون 3 تا كه جلو بودن ميان جلو .....دادادادادادادادادادادا ادادا..............وسريع اون رو ميكشن جاي امن
    برگرد كت نه برگرد تو نبايد......
    بعدش كه صحنه ميره رو تك تك كاركترها ميان جلو و تصوير روي نابودي شهر رو نشون ميده و جسد كت
    بغل كارتر و سكوتي سرشار از انتقام...
    و باز اين پيانو كه تك تك مي نوازه اقا من رو ميبره تا دور كره زمين برميگرديم ميام..

2. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من هر از گاهي اون صحنه كشته شدن Kat رو نگاه مي كنم اقا اين سكانس فوق العاده كار شده
    بي نهايت متحير كننده بي نظير..خلاصه هر كلمه اي كه مي تونه بزرگي اين سكانس رو بگه من دوستار اين سكانس
    واي خدا داري با كت فرار مي كني در حالي كه حرف مي زنه و موزيك مي كوبه يه دفعه ...سكوت
    بعدش six كلت رو برميداره اون نامردايي رو كه با تك تير انداز زدن كت رو تاخ تاخ تاخ تاخ تاخ..
    پشتش اون 3 تا كه جلو بودن ميان جلو .....دادادادادادادادادادادا ادادا..............وسريع اون رو ميكشن جاي امن
    بعدش كه صحنه ميره رو تك تك كاركترها ميان جلو و تصوير روي نابودي شهر رو نشون ميده و جسد كت
    و باز اين پيانو كه تك تك مي نوازه اقا من رو ميبره تا دور كره زمين برميگرديم ميام..
    صحنه ی آخر بازی که نامردا میذارن میرن هم خیلی خوبه. آهنگ هم یکی آهنگ منوش که یک ملودی غم انگیزه ٰ‌همین آهنگ پیانوی این سنس ، با آهنگ آخر بازی وقتی تنها می مونیم خیلی قشنگن! ( موزیک متن مرحله ی آخرشم قشنگه!)

4. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

پشتش اون 3 تا كه جلو بودن ميان جلو .....دادادادادادادادادادادا �ادادا..............وسريع اون رو ميكشن جاي امن
    و باز اين پيانو كه تك تك مي نوازه اقا من رو ميبره تا دور كره زمين برميگرديم ميام.
    تا الان 2 بار بازیرو تموم کردم
    الان که این متن تورو راجع به اون قسمت خوندم باز دوست دارم بازی کنم
    کلا جو بازی طوریه که بعد از دومین بار که تموم کردم خواستم شروع کنم برای سومین بار که گفتم بیخیال فعلا بازیهای دیگرو میرم
    اما انگار نمیشه , این رو خوندم خون تو رگ هام داره میجوشه تا دستگاه رو روشن کنم و ...

6. 3 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

صحنه ی آخر بازی که نامردا میذارن میرن هم خیلی خوبه. آهنگ هم یکی آهنگ منوش که یک ملودی غم انگیزه ٰ‌همین آهنگ پیانوی این سنس ، با آهنگ آخر بازی وقتی تنها می مونیم خیلی قشنگن! ( موزیک متن مرحله ی آخرشم قشنگه!)
    در كل اگه آدم بشينه همينجوري آهنگ هاش رو هم گوش كنه كلي كيف ميده!

8. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

12 هیجان انگیز ترین پست تاپیک Halo Reach

سلام

دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه....
    من که خیلی خوبم. می خوام قبل از این که متن زیر رو بخونید همچین از امادگی کاملی برخوردار باشید
    چون ممکنه هیجان وارده بزنه کاری کنه و من باعث بانی شوم اون دنیا باید جواب پس بدم.
    بالاخره توانستم بازی رو روی سختترین درجه لازمه تمام کنم. نوشتن این جمله شاید انقدر سخت نباشه که
    ولی لرزش دستام از برای نوشتن این متن زیاده چون که تقریبا مدتی طولانی هست که داره
    ویبره های پی در پی دسته کنسول رو تحمل می کنه .
    بله درست م یخونید من Layken با غرور میگویم که Halo Reach رو درجه Lgendary تمام کردم.

شواهد و مدارک موجود..:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به هر حال من توانستم کاپ قهرمانی Legendary را بالای سر ببرم. شدید رقیب می طلبم و بدونید که اگر با من د رافتادید با فوق Legendary ور افتادید. این انگشتان چه کسها که نکشته....
    اینم کاپ قهرمانی که در اختیار من قرار میمگیره و حالا حالا فکر کنم کسی نتوانه این مقام رو بگیره.

خیلی خرسندم و غرور امیز به خودم میبالم.....
    دوست دارم یکی از تجربه های بسیار بسیار خفنم رو در اختیارتون بزارم
    در یکی از اخرین مراحل من مانده بودم و Emile و چهار تا Elite که همشون هم نامرئی میشدند
    بعد 2 ساعت که تونستم 3 تاشون رو بکشم و چک پوینتی هم نداده بود 400 تا گلوله در اسلحه داشتم
    اخرین Elite رو در یک باگ خوب گیر اورده بودم (البته یک نارنجک پلاسمایی هم داشتم)
    بله اونجا گیر کرده بود من همه 400 تا گلوله را روی مخش خالی کردم بعد با نارنجک زدمش یارو نمرد
    دیگه یدونه گلوله هم نداشتم کل محیط هم اصلا همش رو برداشته بودم رفتم جلو با مشت انقدر
    زدم نمرد که نمرد بعد یهو از باگ درامد برگشت نفلم کرد دوباره روز از نو روزگار از نو.
    خلاصه در اخر هم توصیه می کنم به جای بیرون انداختن کنسولتون (ارمین تو رو میگم)و به تحقیر نگاردن عناوین بازی های دیگر بیایید عملا نشون بدید که چند مرده بازی محبوبتون رو دوست میدارید
    میریم برای خرید صدای مسترچیف. ارادتمند همه بچه های گل انجمن پی سی هستم
    Last edited by Layken; 28-11-2010 at 23:15.

10. 18 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

حامد جان تبريك فراوان
    خداوند از اين اعصاب ها و حوصله ها و تمركز ها و پشتكار ها نصيب همه بگرداند !

12. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام

دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه....
    من که خیلی خوبم. می خوام قبل از این که متن زیر رو بخونید همچین از امادگی کاملی برخوردار باشید
    چون ممکنه هیجان وارده بزنه کاری کنه و من باعث بانی شوم اون دنیا باید جواب پس بدم.
    بالاخره توانستم بازی رو روی سختترین درجه لازمه تمام کنم. نوشتن این جمله شاید انقدر سخت نباشه که
    ولی لرزش دستام از برای نوشتن این متن زیاده چون که تقریبا مدتی طولانی هست که داره
    ویبره های پی در پی دسته کنسول رو تحمل می کنه .
    بله درست م یخونید من Layken با غرور میگویم که Halo Reach رو درجه Lgendary تمام کردم.

سلام.ما كه هرچي زور زديم نتونستيم مرحله 6(شايدم 5!)رو روي Legendary‌ رد كنيم!
    در كل تبريك!

14. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اي بابا همون موقع كه اومد ما رو لجندري تموم كديم و از اين سوسول بازيا در نياورديم : دي

16. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

حامد بیا بریم لایو 2 نفری لجندری رو بریم
    اگه نیومدی مسعود که همون اولا تموم کردی تو بیا بریم

18. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اي بابا همون موقع كه اومد ما رو لجندري تموم كديم و از اين سوسول بازيا در نياورديم : دي
    مسعود جان شما بیا مدرک رو کن تصویر اچیونت رو حال کردی دو تا خود به خود واسه هیرو هم بازش کرد.
    راستی دوستان من از دیروز هیچ عکسی که تا حالا اپ کردم نمیاره...اونم فقط اونایی که من اپشون کردم.
    اگه واسه شما هم نمیاره بگید ..؟ دوباره تعوضشون کنم مخصوصا این پست بالاییم که حیاطی بید...؟
    ******محمد جان صبر کن بینیم این داستان اپدیت جدید به کجا میکشه میام داداش....میزنیم.

20. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •