سلام
آيا dvd-rw پلكستور يا سوني sata هم اومده و قيمتش چنده ؟
سلام
آيا dvd-rw پلكستور يا سوني sata هم اومده و قيمتش چنده ؟
با سلام
به نظر شما دوستان دی وی دی رایتر سونی 830 بهتر هست یا پایونیر البته مدل نویزگیرش ؟!
كدوم مدل پايونير ؟
نويز گير كدومه ؟
کلاً در هال حاضر کليه دی وی دی رايتر های sony در بازار برتری دارن
شک نکن به خوب بودنشون
در مورد مدل هم هرچی شما پول بدی آش ميخوری
به فکر پايونير اين ها هم نباش چون تست کردم زياد چنگی به دل نميزد
البته..واقعا چقدر علمی و تخصصی... میخوای برات سفارش بدم بجای چنگ یکی 2 سریشم بزنن گیتار و قانون توش بزارن که بدل بزنه؟![]()
وحيد .. يه چيزي راجع به اين نويز گير هاي پايونير يدفعه تو يكي از اين تاپيك ها گفته بودي !
همون كه دو تا چكش زدن بهشون !!
چيه جريان اين نويز گير ؟ كدوم مدل و مي گن ؟
پایونیر نویزگیر دارش بهتره ولی خیلی گرونتره به خاطر همین من سونی رو پیشنهاد می کنم.
پایونیر نویز گیر دار باعث می شه که درایو زیاد صدا نده و همچنین در موقع رایت Data Lost کمتری داشته باشیم.
من پلکستور و MSI با رابط ساتا دیدم ولی سونی رو نه!
![]()
مدلهای XL series یه حربه تبلیغاتی دارن به نام نویز فری.. سیستمش چیزی نیست جز یه پارچه دم در درایو برای بی صدا بسته شدن و 4 تا چکش بالای درایو برای خنثی کردن اثر کمی فشار هوای بالای درایو برای جلوگیری از سروصدا...
میشه گفت تو سرعت های بالای 4 ایکس کلا کم کردن سروصدا یه چیز احمقانه و خنده داره چون این نویز نیست که از سروصدای چرخ دنده ها و هوا ایجاد میشه از بالانس نامناسب دیسک های خامه که اکثرا هم ات و اشغال و از اون مهمتر ایسوس ( پایونیر) ها همشون با دیسکای خاصی ابتدای رایت سروصدای وحشتناک دارن.. پس نزدیک 25-30 تومن پول واسه خوشگلی درایو دادن به نظرت منطقیه؟
سلام
2 ماه پیش برای یکی از اقوام رایتر سونی 830a گرفتیم. اما متاسفانه چند روز پیش از کار افتاد. ظاهرا مشکل از بخش پاورش باشه چون وقتی کامپیوتر را روشن میکنیم در عرض چند دقیقه دمای بخش نزدیک به ورودی برقش , خیلی میره بالا و اصلا دیسکی را نمیخونه.
قبلا هم یکی دو نفر از دوستان گفتند که برای خواندن برخی مارکهای دیسک , مشکل داره.
در نتیجه , فکر کنم برای خرید این مدل بهتر باشه کمی بیشتر بررسی کنید. شاید خرید مارکهای دیگری مثل nec یا ... بهتر باشه.
البته این مدل ظاهرا دو نوع تو بازار داره , یکی حدود 42 تومن یکی دیگه بالای 50 تومن. ما اون مدل ارزونتر را خریده بودیم. ممکنه مدل گرونترش , کیفیت بالاتر داشته باشه.
خودم قصد خرید دی وی دی رایتر دارم. دوستانی که تو کار رایت هستند و حسابی از درایوشون کار میکشن , چند مدل خوب ( قیمت زیر 45 تومن ) معرفی کنند. البته من تو کار رایت نیستم ولی میخوام درایوم ناز نازی نباشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)