تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 41 از 410 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به به من بعد از مدت ها که این فروم فیلتر شد و یه سری مسائل دیگه که توی انجمن های بازی رخ داد دیگه به این جا سر نزدم...........خوب وضعیت چطوریه................اونایی که از مخابرات می گرفتن راضی هستند؟؟
    اونهایی که از گذرگاه شبانه می گرفتند چی راضی هستند؟؟؟

شاتل رو که تکلیفش روشنه توی اراک من ندیدم تا حالا کسی ازش راضی باشه و بگه که خوبه................

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به به من بعد از مدت ها که این فروم فیلتر شد و یه سری مسائل دیگه که توی انجمن های بازی رخ داد دیگه به این جا سر نزدم...........خوب وضعیت چطوریه................اونایی که از مخابرات می گرفتن راضی هستند؟؟

شاتل رو که تکلیفش روشنه توی اراک من ندیدم تا حالا کسی ازش راضی باشه و بگه که خوبه................
    من تا وقتی شاتل بودم از سرعتش در روزانه که راضی بودم و در شبانه به جز یکی دو شب در ماه که سرعت کمی بد می شد بقیش همش 60 ثابت بود ولی بدیش این بود که چه 128 می گرفتی چه 256 چه 512 همش یکی بود 512

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.
    والا من پست های شمارو خوندم.منم 128 نامحدود گذرگاه رو دارم و کاملا هم راضی هستم.
    ولی خوب به نظر خودم سرعتم کمه.و الان قصد دارم که یا 256 و یا 512 ماهی 5 گیگ رو بگیرم.
    ولی خوب از یه طرف هم میگم 5 گیگ شاید کم باشه.هرچند من اونطوری که شما گفتین دانلود ندارم.
    میخواستم ببینم کسی بوده 512 ماهی 5 گیگ داشته باشه ؟اول اینکه سرعت دانلودش 64 هست یا نه و
    اینکه 5 گیگ رو چقدر کم و یا اضافه میاره،البته استفاده ی معمولی.میترسم بگیرم و شبها که میخوام بذارم
    واسه ی دانلود همین مشکلات افت سرعت و یا قطعی رو داشته باشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.
    والا من پست های شمارو خوندم.منم 128 نامحدود گذرگاه رو دارم و کاملا هم راضی هستم.
    ولی خوب به نظر خودم سرعتم کمه.و الان قصد دارم که یا 256 و یا 512 ماهی 5 گیگ رو بگیرم.
    ولی خوب از یه طرف هم میگم 5 گیگ شاید کم باشه.هرچند من اونطوری که شما گفتین دانلود ندارم.
    میخواستم ببینم کسی بوده 512 ماهی 5 گیگ داشته باشه ؟اول اینکه سرعت دانلودش 64 هست یا نه و
    اینکه 5 گیگ رو چقدر کم و یا اضافه میاره،البته استفاده ی معمولی.میترسم بگیرم و شبها که میخوام بذارم
    سلام دوست عزیز
    شما چطوری از گذرگاه 128 نامحدود گرفتید؟ آشنا بودن؟
    من که هر چی صحبت کردم گفتن نمی دیم ، بیشتر این حرف ها تبلیغاته برای گذرگاه
    من از مخابرات سرویس دارم سرعتش تعریفی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من رفتم پيش يه بنده خدايي كه از مخابرات سرويس داشت، همينجوري اتفاقي رفتيم توي My Network Place ، داشتم شاخ در مي‌اوردم، كل كامپيوترهايي كه به ADSL مخابرات وصل بودن اون تو قابل مشاهده بود تازه بعضي از بندگان خدا Folder هاشون هم باز ميشد و توش رو مي‌شد ديد فايل هاش رو برداشت.

مخابرات امنيتت منو كشته.

آقايون فكر كردن با چهارتا DSLAM و سوئيچ ميشه اينترنت داد به مردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من رفتم پيش يه بنده خدايي كه از مخابرات سرويس داشت، همينجوري اتفاقي رفتيم توي My Network Place ، داشتم شاخ در مي‌اوردم، كل كامپيوترهايي كه به ADSL مخابرات وصل بودن اون تو قابل مشاهده بود تازه بعضي از بندگان خدا Folder هاشون هم باز ميشد و توش رو مي‌شد ديد فايل هاش رو برداشت.

مخابرات امنيتت منو كشته.

آقايون فكر كردن با چهارتا DSLAM و سوئيچ ميشه اينترنت داد به مردم.
    سلام
    آقا اذیت نکن
    من از روز اول از مخابرات سرویس داشتم و جون کارم طوری هست که روزی چند بار به My Network Place سر میزنم چنین جیزی نمیبینم
    من خودم منتقد مخابرات هستم ولی این را قبول ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما چطوری از گذرگاه 128 نامحدود گرفتید؟ آشنا بودن؟
    من که هر چی صحبت کردم گفتن نمی دیم ، بیشتر این حرف ها تبلیغاته برای گذرگاه
    من از مخابرات سرویس دارم سرعتش تعریفی نداره
    من سه سالی میشه که از گذرگاه سرویس دارم و الان هم فکر کنم نزدیک یک سال و نیم و یا دو سال باشه که 128نامحدود دارم.
    شما کی رفتین این سرویس رو درخواست کردین ؟ دقیقا چی بهتون گفتن؟
    من نمیدونم چرا خیلی ها علاقه به این سرویس دارن.واقعا سرعت کم بعد از یه مدت اعصابت رو میریزه بهم.

8. این کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.
    ترافیک قطعا کم میاری اگر مصرفت بالا هست . من که دانلود اصلا ندارم 5 گیگ کم میاد برام و تا به حال هیچ ماهی ترافیکم اضافه نیومده ! استفاده ماهیانه من بین 300 تا 350 ساعت است .
    سرعت دانلود بین 30-34 متغیر هست . شب ها دانلود نداشتم و کلا میگم که دانلود نمیکنم .

یک خاطره ای هم بگم از ماجرای گرفتن پهنای باند 256 از گذرگاه :

من 3 سال بود از گذرگاه سرویس 64 نامحدود داشتم و مدام سرعتم افزایش پیدا می کرد و 2 سال ثابت روی 24 دانلود می کردم ! تا اینکه اسفند ماه که آمدند اکانت PPPOE نصب کردند سرعتم ناگهان اومد پایین و به 6-7 در دانلود رسید و زنگ زدم گفتند این چه سرویسی هست سرعتم خیلی اومده پایین . گفتند سرویست مگه چیه ؟ گفتم 64 . گفتند خب این سرعت برای همین سرویسه . من گفتم بابا من 2 سال روی 24 دارم دانلود می کنم ! تازه فهمیدند که از دستشون در رفته و به جای پهنای باند 64 روی یک پهنای باند در حد 192 قرار گرفته بودم
    دیدم سرعتش واقعا آشغاله دیگه سرویسم را عوض کردم و اومدم 256 با ترافیک 5 گیگ گرفتم که هر ماه هم ترافیکم کم میاد !!!

10. 3 کاربر از Arak_fx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ترافیک قطعا کم میاری اگر مصرفت بالا هست . من که دانلود اصلا ندارم 5 گیگ کم میاد برام و تا به حال هیچ ماهی ترافیکم اضافه نیومده ! استفاده ماهیانه من بین 300 تا 350 ساعت است .
    سرعت دانلود بین 30-34 متغیر هست . شب ها دانلود نداشتم و کلا میگم که دانلود نمیکنم .

یک خاطره ای هم بگم از ماجرای گرفتن پهنای باند 256 از گذرگاه :

من 3 سال بود از گذرگاه سرویس 64 نامحدود داشتم و مدام سرعتم افزایش پیدا می کرد و 2 سال ثابت روی 24 دانلود می کردم ! تا اینکه اسفند ماه که آمدند اکانت PPPOE نصب کردند سرعتم ناگهان اومد پایین و به 6-7 در دانلود رسید و زنگ زدم گفتند این چه سرویسی هست سرعتم خیلی اومده پایین . گفتند سرویست مگه چیه ؟ گفتم 64 . گفتند خب این سرعت برای همین سرویسه . من گفتم بابا من 2 سال روی 24 دارم دانلود می کنم ! تازه فهمیدند که از دستشون در رفته و به جای پهنای باند 64 روی یک پهنای باند در حد 192 قرار گرفته بودم
    دیدم سرعتش واقعا آشغاله دیگه سرویسم را عوض کردم و اومدم 256 با ترافیک 5 گیگ گرفتم که هر ماه هم ترافیکم کم میاد !!!

من هم دقیقا سرعتم 64 بود و دانلودم روی 12 تا 14 فکر کنم اما از وقتی که شد 7 دیگه قابل تحمل نبود.اونم با مبلغ 25000 تومان در ماه.
    ولی وقتی پارس آنلاین تعرفه های جدیدشو دادو شاتل هم اومد دیگه اینا هم سعی کردن یه تجدید نظری بکنن توی قیمتها و سرویس هاشون.
    والا هنوز هم شک دارم ولی خوب از یه طرف الان واقعا سرعتم کم هست.

12. این کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خو ب من که الان برای خونه یه 10 ماهی هستن که 128 نامحدود از گذرگاه دارم.............قبل از اون هم 3 سال برای شرکت و 2 سال برای آموزشگاه داشتن و الان دیگه اینترنت جلوم کم آورده.......کلا اینقدر دانلود کردم که یه هارد 500 از فیلم و بازی و چیزای دیگه دارم............الان هم که با 128 نامحدود دارم COD MW2 آن لاین می زنم و حالش رو می برم.............قبلا یه ماهی 512 محدود شاتل داشتم .......توی یه ماه 20 گیگ مصرف دانلود داشتم...............الان با 128 تقریبا ماهی 25 الی 28 گیگ دانلود دارم............کلا سیستم 24 ساعته روشن هست و 3 روزی یه بار reset میشه یا یه 5 دقیقه خاموش میشه................برای من که خیلی خوب و عالی بوده.نیازی هم به سرعت بالاتر ندارم........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •