تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 95 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

يه سوال دارم
    من مي خوام از بانه خريد كنم
    يه سايت پيدا كردم
    ميخوام بدونم چيزي كه تو فروشگاههاي سامسونگ با ضمانت و هديه دارن به اسم B690 ميدن آيا همون B650 هست كه تو بانه مي فروشن
    فرقشون چيه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين مالزي بودن و اروپايي بودن چه فرقي داره و از كجا ميشه اين فرق رو فهمين و كدومشون زيرنويس فارسي نشون ميدن و بايد اين زير نويس چه فرمتي باشه؟
    آيا SUB/IDX هم خونده ميشه
    تو مدلهاي LED مثلا B7000 هم آيا اين تفاوتها موجوده
    من ميخوام زيرنويس فارسي خونده بشه
    سلام دوست عزیز من تاحالا توهیچ تالارگفتگویی ندیدم برای سئوالات تکراری کسی پاسخی داده باشه مگر اینکه یکی پیدا بشه وقت اضافه داشته باشه سئوال شما قبلا با همین جزئیات پرسیده شده ویکی از دوستان به طور خیلی مفصل توضیح فرمودند لطفا کمی بررسی بفرماید.با امیدموفقیت فقط یه کم بگم که اروپاییش به هیچ وجه زیرنویس وکلا منوی فارسی نداره بقیه اش رو خودت برو نگاه کن درصفحات قبل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من میخوام 40 اینچ این مدل رو بگیرم!خیلی ها تایید کردن!الان اینجا رو دیدم و گفتم بهتره از شما هایی که دارید هم بپرسم!
    عالیه؟این قضیه اون خط سفیدا چیه؟

40 اینچش رو کسی گرفته؟مشکلی که نداشته؟هدیش چطوره؟225 tz سینما خانگی؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من میخوام 40 اینچ این مدل رو بگیرم!خیلی ها تایید کردن!الان اینجا رو دیدم و گفتم بهتره از شما هایی که دارید هم بپرسم!
    عالیه؟این قضیه اون خط سفیدا چیه؟

40 اینچش رو کسی گرفته؟مشکلی که نداشته؟هدیش چطوره؟225 tz سینما خانگی؟ممنون
    شما هم مبنای انتخابت رو در یک مشاهده حضوری در فروشگاههای عرضه کننده این تلویزونها بگذار وبعد از آن به این نتیجه خواهی رسید حرف اون خیلی ها درست بوده و واقعا قابل تایید وتحسین هست حتی به این مرحله میرسی که از اینکه ال ای دی نخریدی خوشحال باشی درضمن اون خط سفیدی که شما ازش حرف زدید مشکلی بود که موردی برای کسی پیش اومده بود به هرحال وسیله خاصی مثل ال سی دی ظرافت و حفاظت خاص خودش رو داره ولی مهم اینه که هرمشکلی هم که باشه برای شمایی که با گارانتی این محصول رو میخری جای نگرانی نخواهد موند.

4. این کاربر از michelll1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستانی که B650 اروپائی دارند و B690 سام سرویس برای کالیبره کردن پنلشون به این لینک مراجعه کنند .
    کد:
    کاملترین کالیبراسیون رنگ و کنتراست برای مود های مختلف . و یه توصیه هم خودم به همه دوستان بکنم من از این تلوزیون بیشتر برای تماشای سورس HD استفاده می کنم یک مطلب اینکه این تلوزیون از موشون پلاس 120 هرتز پشتیبانی می کنه می تونید از منوی مخفی فعالش کنید بدون مشکل کار می کنه . مطلب دوم هنگام استفاده از USB برای تماشای فیلم تنظیمات 100hrtz motion plus رو از به حالت دستی تغییر داده برای Blure......10 و برای
    judder ......6 رو انتخاب کنید نمایش فیلم هاتون در حرکات سریع رو بهینه می کنه .
    تعطیلات عید فرصتی بود تا USB این مدل رو یه تست کامل بزنم و یه تعداد از فیلم ها با حرکات عرضی سریع مثل سه گانه های spiderman و Matrix و چند فیلم اکشن جدید 2009 با کیفیت 1080P برای محک زدن کامل و چند مرده حلاج بودن پخش کننده HD این پنل با هارد اکسترنال تماشا کردم که خوب نتیجه واقعا رضایت بخش و در حد عالی و قابل تحسین که گله ای که بعضی از دوستان در مورد بلوری شدن و کند بودن رو من کاملا رد می کنم پخش کننده این پنل در پخش بعضی فیلم ها یا در دقایقی از پخش به اصطلاح پله می ندازه و تصاویر رو گاها بریده نشون می ده که این ربطی سرعت ریفرنس پنل نداره ولی پیش میاد که پخش کننده بعضی فایل های HD حتی فرمت های سبک تر 720P
    رو در حرکت های نه چندان سریع عرضی کاملا بریده نشون می ده که این به نوع فرمت و مشکل HDplayer با فرمت های خاص بر می گرده . من از مانیتور 22 سامسونگ با ریسپانس تایم 2ms برای کامپیوتر استفاده می کنم و پنل b650 با ریسپانس 4ms بدون اغراق یک سر و گردن بالاتر عمل می کنه .

6. 2 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض راهنمایی

لطفا در مورد منوی مخفی و چگونگی تبدیل 100 به 120 توضیح دهید.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما هم مبنای انتخابت رو در یک مشاهده حضوری در فروشگاههای عرضه کننده این تلویزونها بگذار وبعد از آن به این نتیجه خواهی رسید حرف اون خیلی ها درست بوده و واقعا قابل تایید وتحسین هست حتی به این مرحله میرسی که از اینکه ال ای دی نخریدی خوشحال باشی درضمن اون خط سفیدی که شما ازش حرف زدید مشکلی بود که موردی برای کسی پیش اومده بود به هرحال وسیله خاصی مثل ال سی دی ظرافت و حفاظت خاص خودش رو داره ولی مهم اینه که هرمشکلی هم که باشه برای شمایی که با گارانتی این محصول رو میخری جای نگرانی نخواهد موند.
    من LED رو واقعا بی خیال شدم1چون تجربش کردم قدیم و راضی نبودم- سر چنتا مسئله شخصی!
    و اینکه اسپیکر هاش واقعا ....
    و اینکه دروغین بودن کنتراست هاش تایید شدست!این مدل رو هم دیدم و پسندیدم-خونمون جمهوریه و همه چیز دمه دست!

دوستانی که B650 اروپائی دارند و B690 سام سرویس برای کالیبره کردن پنلشون به این لینک مراجعه کنند .
    کد:
    کاملترین کالیبراسیون رنگ و کنتراست برای مود های مختلف . و یه توصیه هم خودم به همه دوستان بکنم من از این تلوزیون بیشتر برای تماشای سورس HD استفاده می کنم یک مطلب اینکه این تلوزیون از موشون پلاس 120 هرتز پشتیبانی می کنه می تونید از منوی مخفی فعالش کنید بدون مشکل کار می کنه . مطلب دوم هنگام استفاده از USB برای تماشای فیلم تنظیمات 100hrtz motion plus رو از به حالت دستی تغییر داده برای Blure......10 و برای
    تعطیلات عید فرصتی بود تا USB این مدل رو یه تست کامل بزنم و یه تعداد از فیلم ها با حرکات عرضی سریع مثل سه گانه های spiderman و Matrix و چند فیلم اکشن جدید 2009 با کیفیت 1080P برای محک زدن کامل و چند مرده حلاج بودن پخش کننده HD این پنل با هارد اکسترنال تماشا کردم که خوب نتیجه واقعا رضایت بخش و در حد عالی و قابل تحسین که گله ای که بعضی از دوستان در مورد بلوری شدن و کند بودن رو من کاملا رد می کنم پخش کننده این پنل در پخش بعضی فیلم ها یا در دقایقی از پخش به اصطلاح پله می ندازه و تصاویر رو گاها بریده نشون می ده که این ربطی سرعت ریفرنس پنل نداره ولی پیش میاد که پخش کننده بعضی فایل های HD حتی فرمت های سبک تر 720P
    رو در حرکت های نه چندان سریع عرضی کاملا بریده نشون می ده که این به نوع فرمت و مشکل HDplayer با فرمت های خاص بر می گرده . من از مانیتور 22 سامسونگ با ریسپانس تایم 2ms برای کامپیوتر استفاده می کنم و پنل b650 با ریسپانس 4ms بدون اغراق یک سر و گردن بالاتر عمل می کنه .

ممنون میشم منوی مخفیش رو بگید چطوری میشه باز کرد و اینکه تغییرات 120 رو حتما بهم بگید چون من برای
    گیم نیاز دارم همینطور BD دیدن!

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

22 سامسونگ با ریسپانس تایم 2ms برای کامپیوتر استفاده می کنم و پنل b650 با ریسپانس 4ms بدون اغراق یک سر و گردن بالاتر عمل می کنه .
    منم به این موضوع پی بردم با این تفاوت که تی وی من SONY هست و مانیتورم 22 اینچ 2 میلی ثانیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کد:

اطلاع رسانی شما قابل تقدیر است نکته ای که بنده میخوام بگم شاید غیر کارشناسانه باشه اما برای برخی ممکنه ملموس تر باشه من قبلا این تنظیماتی که شما فرمودید رواز سایت معرفی شده گرفتم و روی تصاویرتلویزیون عادی اصلا رضایتم رو جلب نکرد نهایتا متوجه شدم تنظیم شخصی با کمک تشخیص چشم بهترین نتیجه رو دربرخواهد داشت یه مثال هم برای فتوشاپی ها میزنم که بهتر جا بیفته وقتی شما مانیتورتون رو ازطریق ابزار کالیبره کردن خود نرم افزار فتوشاپ کالیبره میکنید خواهید دید که حداقل دوبخش از اون تنظیمات کاملا وابسته به درک چشم کاربر از صفحه مانیتور است درحالی که میتونستند به طور اتوماتیک این تنظیمات رو از پیش تنیظیم شده آماده کنند تا کاربر بازدن یک دکمه مانیتورش رو کالیبره کنه نتیجه میگیریم که برای الی سی دی و تنظیم بهترین نمایش هم نقش اصلی رو چشم خود بیننده با توجه به تصاویری که قراره ببینه تعیین میکنه پس به نظر من دوستانی که اطلاعات خاصی از این مقوله ندارند فکر نکنند اگر ال سی دی خودشون رو کالیبره نکنن از دیدن تصاویر بهتری محروم شدند و با اعتماد به چشماتون هم میتونید خودتون با این تنظیمات سروکله بزنید .موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اطلاع رسانی شما قابل تقدیر است نکته ای که بنده میخوام بگم شاید غیر کارشناسانه باشه اما برای برخی ممکنه ملموس تر باشه من قبلا این تنظیماتی که شما فرمودید رواز سایت معرفی شده گرفتم و روی تصاویرتلویزیون عادی اصلا رضایتم رو جلب نکرد نهایتا متوجه شدم تنظیم شخصی با کمک تشخیص چشم بهترین نتیجه رو دربرخواهد داشت یه مثال هم برای فتوشاپی ها میزنم که بهتر جا بیفته وقتی شما مانیتورتون رو ازطریق ابزار کالیبره کردن خود نرم افزار فتوشاپ کالیبره میکنید خواهید دید که حداقل دوبخش از اون تنظیمات کاملا وابسته به درک چشم کاربر از صفحه مانیتور است درحالی که میتونستند به طور اتوماتیک این تنظیمات رو از پیش تنیظیم شده آماده کنند تا کاربر بازدن یک دکمه مانیتورش رو کالیبره کنه نتیجه میگیریم که برای الی سی دی و تنظیم بهترین نمایش هم نقش اصلی رو چشم خود بیننده با توجه به تصاویری که قراره ببینه تعیین میکنه پس به نظر من دوستانی که اطلاعات خاصی از این مقوله ندارند فکر نکنند اگر ال سی دی خودشون رو کالیبره نکنن از دیدن تصاویر بهتری محروم شدند و با اعتماد به چشماتون هم میتونید خودتون با این تنظیمات سروکله بزنید .موفق باشید.
    کاملا با نظر شما دوست عزیز موافقم . لینک ارائه شده صرفا جنبه اطلاع رسانی داره و اینکه دوستان فکر نکنند این که می شنون فلان پنل رو کالیبره می کنن چه آش دهنسوزی شده . من روی تجربه چندین سالم تو ضمینه تصویر پنل های ال سی دی به شخصه معتقدم که علف باید به دهن بزی شیرین بیاد و هر شخصی به سلیقه خودش تصویرش رو کالیبره کنه و نور محیطی یه عامل فوق العاده تاثیر گذار هست در کالیبره کردن تصویر . یعنی در یک محیط ثابت شما باید برای روز یک تنظیم و برای نور مصنوعی یک تنظیم دیگر داشته باشید . نکته مهم دیگه اینکه شما در شب هر چی نور بیشتری داشته باشید در محیط ( مخصوصا نور سفید فلورسنتی ) تصویر زیباتری خواهید داشت . و بهتره در فضایی که پنل شما قرار داره نور محیطی رو تا جایی که می تونید افزایش بدید . یکی از عواملی که در فروشگاهها شماتصویر قشنگتری نسبت به منزل می بینید همین عامل نور فوق العاده بالایی هست که در این فروشگاههای صوتی و تصویری در شب استفاده می کنند و معمولا در طول روز اصلا پنل ها رو روشن نمی کنند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من LED رو واقعا بی خیال شدم1چون تجربش کردم قدیم و راضی نبودم- سر چنتا مسئله شخصی!
    و اینکه اسپیکر هاش واقعا ....
    و اینکه دروغین بودن کنتراست هاش تایید شدست!این مدل رو هم دیدم و پسندیدم-خونمون جمهوریه و همه چیز دمه دست!

ممنون میشم منوی مخفیش رو بگید چطوری میشه باز کرد و اینکه تغییرات 120 رو حتما بهم بگید چون من برای
    گیم نیاز دارم همینطور BD دیدن!
    [SIZE="3"]دوست عزیز من
    قانون اول و آخر ورود به منوی مخفی پنل ها قبل از هر گونه دسنکاری اول از تمام مقادیر منوی مخفی تون نت برداری کنید . ( با یک دوربین دیجیتال از تمام صفحاتش با حالت ماکرو دوربین عکس بگیرید ) و از تغییر دادن چیزی که نمی دونید چکاری برای شما انجام می ده خودداری کنید .
    نحوه ورود به منوی مخفی : تلوزیون در حالت استندبای ( خاموش )
    INFO......MENU......MUTE......POWER رو به ترتیب از چپ به راست فشار می دید .
    [/SIZE]

یک مطلب دیگه اینکه وقتی شما یک وسیله جانبی اعم از کنسول بازی ، ----- و .... رو به پنلتون وصل می کنید از طریق انواع پورت ها میزان هرتز تصویر شما منوط می شه به خروجی وتنظیمات اون دستگاه جانبی و پنل شما اگه بطور مثال 1000 هرتز هم باشه کمکی به شما نمی کنه . بطور مثال ----- هایی hd رو اعم از دریم باکس یا هایویون
    رو شما اگه به پورت Hdmi این پنل وصل کنی در فرکانس 50 تا 60 هرتز در فرمت 1920 *1080 قرار می گیرند .
    اون تنظیم موشون پلاس در فرکانس 120 زمانی به شما کمک می کنه که با تیونر این پنل تصویر رو ببنید یا با حافظه جانبی از HD پلیر پنل تصویر ببنید .

13. این کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •