واقعا بازیه خوبیه ولی به نظرم از نسخه 1 اسونتره ولی استرس بیشتر به ادم وارد میکنه
راستی چندتا چپتر داره ؟ من چپتره 10 هستم چقدر دیگه مونده تا تموم شه ؟
واقعا بازیه خوبیه ولی به نظرم از نسخه 1 اسونتره ولی استرس بیشتر به ادم وارد میکنه
راستی چندتا چپتر داره ؟ من چپتره 10 هستم چقدر دیگه مونده تا تموم شه ؟
آقا این نسخه قشنگه ؟ ارزش بازی داره ؟
آخه چون من به دلایلی شماره 1 بازیو نصفه رفتم نتونستم کل بازی رو ببینم، در ضمن اگر یه نفر تو 1 خط بگه آخره نسخه 1 چی شد ممنون میشم![]()
به نظر من نسخه ی اول ترسناک تر بود ولی خوب این ds2 خیلی برتری های دیگه نسبت به نسخه ی اول داره
من که با ds2 بیشتر حال کردم !
محتوای مخفی: تعداد چپترها
كجاش راحته؟علی جان من در هارد کوره شروع کردم....چشم به هم زنی رسیدم چاپتر 4 ...خیلی هم بازی راحتیه.![]()
من تا چپتر 5 رفتم ديگه اصلا نميتونم برم!
از اون سوالااااااااااااااااااا بودااااااااااااا !!!
حتما بازی رو بگیر ضرر نمی کنی به خدا ! خیلی قشنگه بازیش ! 100% ارزش بازی رو داره که هیچ ! ارزش سه بار تموم کردن هم داره !!!
ببین وقتی DeadSpace2 رو بیریزی تو قسمت New Game یه گزینه هست Previously On DeadSpace داره که به صورت فیلم از اول، اتفاقات گذشته رو بهت می گه !
محتوای مخفی: چند خط در مورد DeadSpace1
تموم شد ! :((
بازیش آسون تر از ورژن یکش بود ! و البته داستانش جالبتر بود !
دم EA گرم ! :دي
اره خوب یکی سریع نر می رفت اون یکی تف می کرد ! ( :( ) اون یکی تیره تر بود ! راستی قیافه های بعضیاشون عوض شده بود این هیولاها ؟درسته این اسمایی که گفتی رو شامل میشد اما بخوایم در نظر بگیریم یه جورایی همه شبیه هم بودند ( شاید برای من اینطور بوده ) میگم مثلا تنوعی تو طراحیشو نبود. شکل خاص و تفاوتی چندانی نسبت به هم نداشتن. ( نظر شخصیم بود و یه جور برداشتم از بازی دنبال بحث نیستم )
من رو همین که می گی تمومش کردم بازیو ! :دي ( یه جوری بخون خندت بگیره ! :دي )بچه ها تا حالا کسی هارد کور رو تست کرده؟
راستی این زیرو گرویتیش خیلی بهتر از نسخه ی یکش بود !
کپسولها هم جالب بودن !
من بازی می خوام سریع تر 3 ش رو بسازن بازی کنیم ! :دي
هر کی اومده متفوق القول گفته بازی نسبت به نسخه اول ضعیف بوده امار پستها و گفته ها که تا بدین حال این ور میگه..
چاپتر 7 هارد کوره را رد کردیم...من همچین دلم یه باس درست و حسابی می خواد.
اون لباسی که روی بازوهاش نوشته police خیلی قشنگه..تیپش خوبه..
انقدر حال میده ....اره! خیلی!...
یک بار دیگه بازی رو میری اما این بار با تمامی تجهیزاتت...
یارو کلشو میکوبه به درودیوار داد بیداد..هوار...باش به هم میخوره با کله میاد رو زمین خلاصه با هزار بدبختی خودشو به من میرسونه منم که اپدیت همه چی هه هه هه مخشو با میندازم دور...
اسمن زیادن و شکلکن همشون یکی هستن...درسته این اسمایی که گفتی رو شامل میشد اما بخوایم در نظر بگیریم یه جورایی همه شبیه هم بودند ( شاید برای من اینطور بوده ) میگم مثلا تنوعی تو طراحیشو نبود. شکل خاص و تفاوتی چندانی نسبت به هم نداشتن. ( نظر شخصیم بود و یه جور برداشتم از بازی دنبال بحث نیستم )
یکی مثلا شلوار ابی تنش بود نکوروموف شده اون یکی با لباس خواب بود نکوموروف شده..
یکی پدر بزرگ بوده یکی هم جوان بوده نوکوموروف شدن. بچه هاش جدیدا..
سیاه پوست هم داشتن نژاد پرستی میکردند اونجا...![]()
Last edited by Layken; 02-02-2011 at 16:42.
آقا دمت گرم، پس حتما میاد روی هارد گرامی![]()
مسیر که مشخص هست فرار کن
آخرش میرسی یه جا که یه خوخان بهت حمله میکنه :ی
اونجا E را تند تند بزن
راستی آخر مراحل مثل قبلی نیست
در قبلی اونجا که قطار بود میرفتیم مرحله بعدی
این اینطوری نیست
من همینطور داشتم میرفتم یهو دیدم چپتر 3 هستم
تازه متوجه شدم که مثل قبل نیست
هی میگفتم چپتر 1 عجب طولانی هست![]()
امروز بعد شارژ گلد رفتیم یه سر انلاین این بازی رو زدیم........بد نبود ولی چنان عالی هم نبود ........اول باید چند نفری به عنون آدم بریزید تو مپ و بقیه هم به عنوان نکروموف حاصر میشن شما باید به کاری رو انجام بدین(مثه دکمه زدن یا نابود کردن چیزی یا انتقال چیزی) و نکروموف ها هم باید جلوی شما رو یگرین............ .
تو راند دوم جای شما با نکرموف ها عوض میشه و شما میشید نکروموف..کنترلشونم بدک نیس جالبه........... .
همین دیگه............. .در کل بدک نبود هیجانی بود ولی دیگه اونقدر ارزش نداره که مثهcod یا halo یا gears یا killzone یا bf پاش وقت بذاری.
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)