اختلاف زیادی در امتیازات هست، این بازیکن خیلی برای شما آسان است.به یکی حمله کردم خیلی قوی بود.زد گاردهام رو نابود کرد.علی بیا کلیرش کن.
هادی جون الان دیگه طرف ربات محافظ نداره دوباره بهش حمله کن کارش تمومه !! یا به بچه های تیم بتا بگو .
اختلاف زیادی در امتیازات هست، این بازیکن خیلی برای شما آسان است.به یکی حمله کردم خیلی قوی بود.زد گاردهام رو نابود کرد.علی بیا کلیرش کن.
هادی جون الان دیگه طرف ربات محافظ نداره دوباره بهش حمله کن کارش تمومه !! یا به بچه های تیم بتا بگو .
به چند تا از بچه های تیم بتا دستور دادم به این omidh حمله کنن و کلیرش کنن .
ایول فکر کنم ترتیبش رو دادن الان جاسوسیش کردم هیچ نیرویی نداشت.
فقط حیف شد نتونستم بزنمش در واقع اون جنگ رو برد![]()
ناوگان از ... به ... رسیده است، محموله 0 فلز 0 کریستال 0 گاز و 400000 ضایعات.![]()
نیرو نداشت ؟! نمیدونم والا احتمالا ترتیبشو دادن ! اگر هم نداده باشن یکی دو نفر بهم گفتن تا صبح کارشو یه سزه میکنن .
بخاطر این جنگ رو برد که تونست تا راند 12 بکشونه با ربات های محافظش . تعداد رزم ناو های تو هم کم بود هادی .
ولی الان که ربات محافظ نداره شبیه سازی کن ببین چی میشه .
OMG
هادی اول برو مرکز تجارت اونایی که ضایعات میخرن تبدیل کن بعد باقیمانده رو بذار برای بازیافت چون تبدیل اینقدر ضایعات 6-7 ساعت طول میکشه .
من همه رو گذاشتم تبدیل بشه 9 ساعت طول میکشه.70% کریستال و 15% فلز و 15% گاز.
فردا عصر که بیام کلی گاردین میسازم.
ایول عالیه
حالا یکی پیدا نمیشه بتونیم بهش حمله کنیم ! ای بابا ...
ای بابا این دیگه چیه؟ چرا داره *س شعر میگه؟یه ناوگان فرستاده بودم فارم کنه ناوگانم اصلا نیستش.نه گزارشی نه چیزی؟
همش نابود شده.اینطوریش رو دیگه ندیده بودم.شانس آوردم فقط سفینه باری بودش.
یک جنگ فضایی، که شما در آن مشارکت داشته اید ، اتفاق افتاده است.
مکان نبرد:...
آنقدر سریع اتفاق افتاد هیچ کسی نیست تا اطلاعاتی که دقیقاً چه اتفاقی افتاده است را در اختیار ما قرار دهد.
وضعیت شما : مهاجم
مثل اینکه کلیر نشده این omidh .الان جاسوسیش کردم هنوز نیرو داره.چقد بی بخارن این اعضای گروه بتا.
اینم حمله به سیاره دومش.فقط منابع رو ببین که ازش گرفتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)