تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 428 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

بازم سلام

اگه حتما می خوای متریال مکس رو بیاری داخلش منتظر جواب دوستان باش. ایشالا که همه بلدن.

3
    نه بابا کسی بلد نیست من خیلی وقته بال بال میزنم یکی بهم یاد بده ولی انگار راهی وجود نداره.همون تکستچر و بیاری تو بهتره

2. 2 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه drlearn.org's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پسر گل كاشتي!موثر بود!
    كار بعدي كه مي خوام انجام بدم اينه كه
    مثلا رو ي يك آلبوم كليك كنم بعد عكسش فول اسكرين بشه
    و بتونم عكس هاشو جلو عقب كنم
    كدوم قسمت كتاب يا كدوم آموزش رو بايد ببينم؟
    پيشاپيش ممنون
    مخصوصا از
    tovamohammad
    راستي اگر برات مقدوره لينكه gnomon work shop رو بزار
    Last edited by drlearn.org; 03-04-2010 at 17:17.

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

دوستان تو این یکی دو روزه ترکوندن. Tovamohammad جان خیلی خیلی ممنون. یه نکته دیگه اینه که من وقتی دشمن می سازم بدون اینکه مسیری براشون تعیین کرده باشم برای خودشون به حرکت در می یان. مشکل از چیه ؟؟؟؟
    یه درخواست دیگه اینه که اگه کسی لطف کنه و آموزش ساخت منو رو بزاره خیلی خیلی ممنون می شم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

Tovamohammad سلام. این کارا که برای ساخت تیم گفتی رو انحام دادم اما فایده نداشت. اینم مپی که ساختم ببین متوجه می شی مشکلش چیه ؟؟!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Tovamohammad سلام. این کارا که برای ساخت تیم گفتی رو انحام دادم اما فایده نداشت. اینم مپی که ساختم ببین متوجه می شی مشکلش چیه ؟؟!!

کد:
    سلام

قاعدتا باید کار می کرد. واسه همین الان یه سرچ کردم و دیدم بقیه هم همین مشکل رو دارن، ولی خوشبختانه معلوم شد مشکل از کجاست:

"doesn't matter what if you set the teams up right or not, in the editor bots on the same team still shoot each other. the editor bots are a really dumbed down version of the regular bots."
    "I understand that teaming doesn't work in the editor... so I cooked the level out and tried it in death match and team death match....... death matched played out the same way as in the editor and in Team death match the bots didnt shoot each other..."
    این طور که معلومه Team Death Match توی ادیتور کار نمی کنه و باید مپت حتما کوک بشه. من این موردو تست نکردم ولی افرادی که ازشون نقل قول کردم، این طوری مشکلشون حل شده. البته می دونم این باگ یا هر چیزی که هست سرعت کارو میاره پایین، مخصوصا واسه کسایی مثل ما که تازه توی تست این مواردیم و هی باید اجرا بگیریم.

یه نفر دیگه هم این کارو به عنوان راه حل داده ولی توضیحاتش بیشتره:

"to make this work, You need first to make your map a DM type of map. Second, the demo game on the editor does not run team deathmatch, only deathmatch so the team are never really created therefore everyone if for himself. Now Just because the editor doesnt work, does not mean that it wont in game. To test this, place a copy of your map on the Published folder in the apropriate folder and then run the game and not the editor. Run the game with these settings:

Team Deathmatch
    Bots - 0
    Score - 0
    Time - 0

There, if you run the game that way, you only have the bots that you are spawning through the actor factory and not the preset added bots which will respawn. Btw Actor factory actors do not respawn once killed so that is perfect for a single player mission. I have effectively tested this method and promise it works just fine. One note though, you might want to reload the level upon the player's death so that you dont respawn with a bunch of dead body's and blood splatter that really shoudlnt be there if you hit continue "
    فرصت نکردم ترجمشو بنویسم واست ولی جملاتش سادست، فکر نکنم مشکلی توش داشته باشی.

مطمئن نیستم ولی فکر می کنم اگه این قسمت رو به جای کیسمت با اسکریپت کار کنی این مشکل پیش نیاد. من زیاد وارد نیستم تو اسکریپت تیم، ولی اگه نوشتی بگو تا یه راه یادت بدم که اسکریپتتو به یه نود کیسمت تبدیل کنی و راحت مثل ActorFactory باش کار کنی.
    Last edited by tovamohammad; 03-04-2010 at 20:58.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان تو این یکی دو روزه ترکوندن. Tovamohammad جان خیلی خیلی ممنون. یه نکته دیگه اینه که من وقتی دشمن می سازم بدون اینکه مسیری براشون تعیین کرده باشم برای خودشون به حرکت در می یان. مشکل از چیه ؟؟؟؟
    خواهش می کنم. قابلی نداشت.
    دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست. با این همه شما یه مقدار روش وقت بذار، مثلا یه مسیر عادی و کوچیک براشون درست کن یا یه همچین چیزی ولی اگه نشد خودتو اذیت نکن چون ممکنه این مشکل عادی باشه:

I've had trouble getting UTBots to not behave intelligently as well. I ended up building a new Controller deriving from AIController and then using UTBot as a guide for teaching them the things I wanted them to know such as how to path and shoot.

However, my mod is based heavily around how the AI works so it was worthwhile for me to spend a lot of time reprogramming the bot AI whereas in your situation it may not be worth it, so wait and see if someone else has a better answer for you.
    این طور که معلومه این طرف خیلی وارد بوده و با اسکریپت مشکلش حل شده، ولی اگه شما نتونستی با اون وقت گذاشتن حلش کنی متاسفانه یا باید بی خیال این قسمت بشی و یا باهاش بسازی.

متاسفانه انگار امشب مشکلاتت راه حل درستو حسابی نداشت. البته منتظر بقیه ی دوستان هم باش، اگه راهی داشته باشه حتما بقیه دوستان بهت می گن. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 03-04-2010 at 21:14.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پسر گل كاشتي!موثر بود!
    كار بعدي كه مي خوام انجام بدم اينه كه
    مثلا رو ي يك آلبوم كليك كنم بعد عكسش فول اسكرين بشه
    و بتونم عكس هاشو جلو عقب كنم
    كدوم قسمت كتاب يا كدوم آموزش رو بايد ببينم؟
    پيشاپيش ممنون
    مخصوصا از
    tovamohammad
    راستي اگر برات مقدوره لينكه gnomon work shop رو بزار
    خواهش می کنم. لطف دارین.

اون لینک که گفتی، باید بگم برای UDK غیر از آموزش های 3D Buzz بقیه ی آموزشها پولی هست و نمی تونی دانلود کنی. مگه اینکه لینک رپید یا تورنت ازش پیدا کنی. البته تو این مورد خوش شانسی. یه سایت ایرانی کوچیک هست که یه سری از این آموزش ها رو گذاشته برای فروش البته قیمتی نداره. 10 تا دی وی دی آموزشی گذاشته، همش رو هم 10 تومن نمیشه. اینم لینکه فروشگاه این سایته:

کد:
    به نظر من همشو بگیر ضرر نداره. اگه هم فقط اون آموزش Gnomon رو خواستی بگیری این لینکشه:

کد:
    در مورد اون سوال هم نگرفتم موقعیت دقیقا چه جوریه، باید یه مقدار جزئیات از کارت بگی. مثلا اون آلبوم 3 بعدیه یا دو بعدی؟ اگه سه بعدیه دوربینت چیه؟ و...؟

در هر صورت یه آموزش هست که کمکت می کنه. توی همون آموزشها که فیزیکشو گرفتی این دفعه UI Scenes رو باید بگیری، 50 مگه. اگه هم یادت نیست این لیکشه:

کد:
    در کل باید با UI کار کنی. اگه از اینا نگرفتی قضیه رو جزئیات بیشتر بده، اگه بلد باشم بهت می گم، اگه نه هم اساتید اینجا بلدن حتما کمکت می کنن. فعلا بای.

9. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hadiabc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشيد شما كه اينقدر كار ميكنين و بازي با udk درست مي كنيد چجوري پابليشش ميكنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام Tovamohammad جان. من مپمو Cooked کردم ولی فایده ای نداشت. من درست نفهمیدم چی نوشته ولی من از Deathmach و هم از team deathmach که می رم مپم اجرا نمی شه و باید روی آیکن Game آنریل کلیک کنم تا بازی اجرا بشه.
    Last edited by mohieli; 05-04-2010 at 10:05.

12. این کاربر از mohieli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه drlearn.org's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوباره سلام!
    شاید برای مثال زدن کتاب بهتر از آلبوم باشه
    فرض کنیدمیرید سمت یک کتاب خونه و یک کتاب رو انتخاب می کنید بعد
    می تونید که ورق بزنید کتاب رو
    در مورد Collision هم Auto convex کمی ابتدایی هست تو اشکال ساده کار رو راه میندازه
    ولی بعضی جا هاش باید اصلا ح یا بهتر بگم باید ویرایش بشن
    چطوری این کار رو انجام بدم؟
    و1 نکته ی مهم شاید به این مشکل بخورد کرده باشین که وقتی
    جسمی رو از مکس وارد UDK میکنید گیزموها با مرکز جسم فاصله دارن
    چطور این مشکل رو بر طرف کنم؟
    بابت لینکها هم ممنون
    گذاشتم دانلود بشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •