البته sumsung هم مدل های فاخری رو با بک لایت LED زده که حرف ندارن ولی قیمت اون ها اصلا با G10 قابل مقایسه نیست خیلی گرونن
این هم یکی دیگه از مزایای G10 هست.(قیمت مناسب)
البته sumsung هم مدل های فاخری رو با بک لایت LED زده که حرف ندارن ولی قیمت اون ها اصلا با G10 قابل مقایسه نیست خیلی گرونن
این هم یکی دیگه از مزایای G10 هست.(قیمت مناسب)
Last edited by hummer_1990; 31-12-2009 at 21:37. دليل: ضروری
من 1 ایراد تو جی 10 تا الان دیدم...اون هم فقط در پورت pc و پخش عکس (sd card)تی وی !!!
ایرادش اینه که اگر یک عکس یا تصویری یکم ثابت بمونه و بعد تصویر رو عوض کنی ..سایه اون تصویر قبلی باقی میمونه..!!
باید بگم تو تصاویر sd یا hd تا حالا همچین چیزی ندیم..
این همون سوختگی پیکسل ها که یکی از اشکالات پلاسماهای قدیمی بود نیست ؟
نه pmax عزيز پلاسماهاي قديمي مشكل burn in داشتن كه اگه يه تصوير زيادروي پنل بمونه با جابجاي اني يه سايه تا كسري از ثانيه روي تصوير باقي ميمونه
سوختيگي پيكسل مال lcd پنل هاست كه امكان داره در يك پنل تعدادي پيكسل سوخته ايجاد بشه كه بسيار كمه قديما زياد بود.الان مشكل burn in به طور كامل در نسل neopdp برطرف شده اما اگه يه تصوير مدت زيادي روش بمونه ويه هو يه تصوير ديگه بياد در يك كسري از ثانيه برطرف ميشه كلا يوزرهاي g10 من نديدم با پورت pc مشكل داشته باشن فوقولاده رازي بودن.
اگر سوختن پیکسل بود که ..درست نمیشد!!!چند تا تصویر رو عوض کنی درست میشه..برای همیشه که باقی نمیمونه!!![]()
آخه من یکجایی خوندم که نسل قدیمی پلاسما ها مشکل سوختن پیکسل ها رو داشتند ( روی تصاویری که زیاد می موند روی تلوزیون ) که نقش اون تصویر روی تلوزیون باقی می موند ولی نسل جدید این مشکل رو حل کردند . البته طبق اون متن هنوزم وقتی تصویری بصورت ثابت زیاد روی یک پلاسما پنل بمونه بازهم طرح اون تصویر برای مدتی روی صفحه می مونه اما اینبار به مرور و بعد از مدتی از صفحه پاک میشه .
حالا می خواستم بدونم این موضوعی که شما می گی همینه یا نه ؟ و اصلا چنین موضوعی صحت داره یا نه ؟
* دوستانی که می خوان بدونن usb سامسونگ در قبال فیلمهای hd و full HD چقدر کارایی داره ، اگر بخوان می تونن تا سه شنبه صبر کنند . سه شنبه قراره یکی از دوستانم چند تا فیلم hd و full HD برام بیاره و من سعی می کنم روی هارد کپی شون کنم و از طریق شبکه توسط تلوزیون اجراشون کنم و نتیجه رو اطلاع خواهم داد حتما
آپدیت :
فایل های 3gp روی b690 یکی درمیون اجرا می شن
احتما مشکل بیت ریت و این چیزاس ( دقیقا نمی دونم ) اما مثلا فیلمهایی که گوشی من گرفته اجرا نمیشه اما فیلمهایی که گوشی دیگری گرفته با همون فرمت 3gp اجرا میشه !
این قضیه فکر کنم در اغلب فرمتها صادق باشه . یعنی صرفا اینکه نوشته شده فرضا فرمت ts یا avi رو ساپورت می کنه دلیل نمیشه که حتما هر فیلمی رو با این فرمتها پخش کنه . این قضیه رو یکبار همون اوائل دوستمون احسان هم متذکر شده بود .
مشکل burn شدن تصاویر تو پلاسماهای neopdp پاناسونیک تا حدود 95 درصد برطرف شده , و احتمال burn شدن این سری پلاسماها خیلی ناچیزه.
pmax جان پست صفحه قبلو خوندي؟؟اين مشكل مدتهاست در پنل neo pdp رفع شده سوختگي پيكسل مربوط به lcd هاست يعني يك پيكس يا كلا خاموش ميشه يا يه طيف رنگ خاصي رو پخش نميكنه
Last edited by ramincybran; 01-01-2010 at 11:57.
بله دوست من
نخونده که تشکر نمی کردم ازتون
اشاره من به این قسمت
" شاید شنیده باشید که تلویزیون های پلاسما مشکل سوختن پیکسل ها را دارند ، که البته این مشکل معمولا بین LCD ها به چشم نمی خورد. زمانی بیشتر این اتفاق می افتد که تصویری برای مدت طولانی روی صفحه بماند و باعث می شود سایه آن تصویر کم کم بسوزد. البته فناوری ساخت پلاسما ها بهتر شده و در مدل های جدید تر به علت افزودن امکاناتی مانند محافظ های صفحه نمایش این مشکل کمتر دیده می شود ، اما همچنان این مشکل وجود دارد . بعد از چند روز استفاده ، تصویر سوخته شده محو می شود و دیگر دیده نمی شود. "
از متن زیر
که احتمالا با توجه به تاریخ این متن منظورش از نسل جدید پلاسما ها . نسل قدیمی پلاسماهای امروزی باشه . نمی دونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر می خواستم بدونم این متن درسته یا نه ؟ که دوستان متفق القول گفتند در حال حاضر این مشکل وجود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)