دوستان ما اذر ثبت نام کردیم با شرایط یک ودیعه ای تحویل بهمن یا اسفند89 حالا که پول را ریختیم به حساب گفتن15 اسفند تحویل میدیم حالا به نظرتون همون تاریخی که گفتن تحویل میدن یا تاخیر هم داره؟
دوستان ما اذر ثبت نام کردیم با شرایط یک ودیعه ای تحویل بهمن یا اسفند89 حالا که پول را ریختیم به حساب گفتن15 اسفند تحویل میدیم حالا به نظرتون همون تاریخی که گفتن تحویل میدن یا تاخیر هم داره؟
انشا ال.. که بدن تا عید با ماشین نو برین مسافرت. در مورد مدل چیزی نگفتن که مدل 90 میدن یا 89. چون شما آذر ماه ثبت نام کردید.
دیگه ایرانخودرو دیگه. کاریش نمیشه بکنی. همه جوره باید کارش بلنگه. من نمایندگی هم رفتم میگفت که تولید این ماشین متوقف شده و دیگه تولید نمیشه (اطلاعاتشون مال قرن پیشه). نکته جالبش اینجاست که وقتی بهش گفتم خواب دیدید خیر باشه، تولید این ماشین از روزی 200 عدد هم بیشتر شده میگفت این آمار غلط و اون فقط یک قطعه از این ماشین که تولید شده. دیگه این هم نمایندگیه همون خودروسازه دیگه. توقع بیشتری ازش نباید داشت.
بخشنامه اومده بود خودروهایی که دهه فجر میان بیرون رو مدل 90 بدن به جز وانت و روآ
ولی فکر کنم دیگه ادامه داشته باشه چون چیزی به آخر سال نمونده
درسته طبق آمار روزی 200 و بالاتر تولید داره
انشااللهدر مورد مدل ماشین هم فکر کنم دیگه مدل 90 باشه چون موقع تحویل 2 هفته دیگه بیشتر به اخر سال نمونده
دوست من.
من پرسیدم نمایندگی گفت به غیر از خودروهایی که در طرح دهه فجر فروخته میشه
بقیه با مدل 1389 هست حتی اگه 29 اسفند باشه.
مگر اینکه خودروها رو دست شرکت باد کنه دوباره این طرح رو بزارن.
طبق بخشنامه زیر کلیه خودروهایی که بعد از 22 بهمن سند بخوره مدل 90 است:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم فکر می کنم همین جوری باشه.
احتمالا خودروهای دیگه رو هم که از این به بعد ملت ثبت نام می کنن رو با مدل 90 میده چون می دونه نمی تونه اونها رو این طرف سال تحویل بده و زمان تحویل خود به خود میافته تو سال 90. (این رو شوخی نوشتم و امیدوارم شوخی هم باقی بمونه).
حق با شماست. طبق بند 7 و 8 باید کلیه خودروهایی که از 22 بهمن به بعد سند می شوند با مدل 90 تحویل مشتری بشن.
دوست عزیز طبق همین اطلاعیه که تو سایت ایران خودرو زده میگه طرح به مناسبت دهه فجر.
منظور ما تا پایان سال هست نه تا پایان بهمن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)