من این کار رو کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی دوستان استرس برای کنکور میاد؟
من این کار رو کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی دوستان استرس برای کنکور میاد؟
مرسیmy end.پیشنهاد خیلی خوبیه
.راه دیگه ای نداره مثلا قاعده ای چیزی؟چون برای کلاس زبان که میرفتم بما میگفتن هر وقت با یه چیزی شروع شد یا تموم شد استرس رو کجاس.تو گاج که نداره معلم خودمون هم هیچی بارش نیست!
کمک!!![]()
من پارسال گام به گام داشتم یه سری قواعد گفته بود ولی برای همش نبود
کسی هست که شرط لازم و کافی رو توضیح بده . مثلا اگر یه شرط دادن از کجا بفهمیم لازم ویا کافیه؟
مثلا مثل : برای این که معادله درجه دوم ax2+bx+c=0 یکی از ریشه هایش برابر 1 باشد شرط a+b+c=0 چه شرطی است؟
سلام به همگی
یه سوال داشتم از شیمی
نمونه از از آمونیاک شامل 21^10* 9.033 اتم هیدروژن است. این نمونه آمونیاک چند گرم جرم دارد؟ (N=14 H=1)
جواب: 0.085
راه حلش رو بی زحمت برام توضیح بدین هرچی حل میکنم جواب چیز دیگه ای به دست میاد![]()
سلام
l?l g NH3 = 9.033 * 10^21 H ( 1 mol H / 6.022 * 10^23 H) (1 mol NH3 / 3 mol H) ( 17 g NH3 / 1 mol NH3) = 0.085 g NH3
اول خواسته ي مسئله رو مينويسيم و معلوم مسئله رو هم جلوش قرار ميديم. حالا با يه سري ضريب تبديل سعي مي كنيم از معلوم مسئله برسيم به مجهولش.
اول تعداد H داده شده رو به مولش تبديل ميكنيم. ميدونيم كه تو هر مول آمونياك 3 مول اتم H موجوده. كه اينطوري ميرسيم به مول آمونياك. بعد مول رو به گرم تبديل ميكنيم و جرمش به دست مياد.
دستت درد نکنه خیلی قشنگ و روان توضیح دادی.
یه سوال دارم . شما میگی توی یه مول آمونیاک 3مول هیدروژن هست ولی من تصورم بر این بود که به ازای هر مول نیتروژن 3مول هیدروژن داریم و بعد از اینکه مول هیدروژن و مول آمونیاک رو حساب میکردم با هم جمع میکردم و در آخر جرم کل آمونیاک رو محاسبه میکردم!
اشکال کار من کجاست؟منظورم اینه که کجای تصور ذهنیم توی این مساله غلطه که جواب رو غلط به دست میوردم . (هرچند میدونم سوالم سخت و عجیبه:43نمیخوام این تصور غلط تو ذهنم بمونه و برم سر کنکور و...
![]()
سلام
اينطور كه شما هم گفتي ميشه
l?l g H = 9.033 * 10^21 H (1 mol H / 6.022*10^23 H) (1 g H / 1 mol H) = 0.015
l?l g N = 9.033 * 10^21 H (1 mol H / 6.022*10^23 H ) ( 1 mol N / 3 mol H) ( 14 g N / 1 mol N) = 0.07
كه جمعشون ميشه همون 0.085
با توجه به NH3 ميشه گفت:
يك اتم N به ازاي 3 اتم H
يك مول N به ازاي 3 مول H
يك مول آمونياك = 1 مول N
يك مول آمونياك = 3 مول H
17 گرم آمونياك = 3 مول H
و ...
در واقع شما درست ميگي ولي فكر كنم هيدروژن ها رو دو بار حساب كردي.
دقیقامن بعد از به دست اوردن 0.015 اون رو در 3 (جرم مولی 3 اتم هیدروژن) ضرب میکردم و ادامه میدادم!که حدودا جواب رو 0.1 به دست می اوردم
واقعا لطف کردی راهنماییم کردی . وگرنه این اشتباه رو سر کنکورم تکرار میکردم!
در جعبه ای a مهره سفید و b مهره سیاه داریم. یک مهره را از جعبه بیرون آورده و کنار می گذاریم. سپس مهره دوم را بیرون می کشیم.
ثابت کنید که احتمال سفید بودن مهره دوم برابر a / a+b است.
خوب این مساله را به این صورت حل می کنیم: پیشامد سفید بودن مهره دوم اجتماع دو پیشامد ناسازگار زیر است:
1-مهره اول سفید و مهره دوم سفید
2-مهره اول سیاه و مهره دوم سفید
و مساله را یه راحتی از طریق ضرب احتمالها حل می کنیم
اما:
چرا نمی توان پیشامد سفید بودن مهره دوم را به صورت اجتماع دو پیشامد ناسازگار زیر در نظر
گرفت ؟
1-سفید بودن مهره دوم به شرط سفید بودن مهره اول
2-سفید بودن مهره دوم به شرط سیاه بودن مهره اول
و مساله را از طریف احتمال شرطی حل کرد. چه تفاوتی بین این دو نگرش به مساله وجود دارد؟ با توجه به اینکه در ضرب احتمالها نیز از احتمال شرطی استفاده می شود ولی عامل اضافی نیز وارد مساله می کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)