تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 253 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

آقا مموری خوب میخوام برا این گوشی، لطفا مارک و قیمت برا 8 ،16 و32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
    ممنون
    در ضمن می خواستم بدونم این گوشی فایل تصویری flv باز می کنه؟چطوری؟
    Last edited by hirondelle; 11-04-2010 at 14:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرزین یه سوال تو b7300 هم میشه فرکانس رو تنظیم کرد ؟ یعنی رو 800 و 667 و 533 گذاشت به دلخواه ؟

....

در مود تاچ هم دوستمون اشتباه میکنند b7300 طبیعتا باید بهتر از touch 2 باشه البته بنده کار نکردم به نقل از دوستان همینجا و چند تا ریویو که خوندم همینطور ریویو ارش ...

اما از لحاظ برتری کلا سامسونگ در این مسئله به htc برتر هستش ... و سازنده صفحات نمایش هستش و خودش برترین تاچ هارو تولید میکنه ... که در اون رنج قیمتی که بازار میده شما هیچ گوشی قابل رقابتی رو نمیتونید در محدوده و کلاسش از نظر تاچ پیدا کنید ... اگه مقاومتی بده برترین مقاومتی رو داره اگر هم خازنی داده باشه باز تو کلاس و قیمتش به بقیه برندها برتری داره و در این مسئله بنده حداقل شک ندارم ... از استار جاوا بگیرید ... تا امنیا 2 و i8910 در کلاس خود ...
    ال سيدي نكسوز مال خود سامسونگه.

فركانس سي پي يو هم دوستمون گفتن كه روي low--normal--high--auto قابل تنظيم هست.

3. این کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشید لینک دانلود مانیلیا و رام کوک شده مورد اشاره رو قرار میدید؟
    من وسط كلاسام ميام اينجا پست ميدم بگرديد ديگه چندبار گفتم جاشونو.

توي فروم MODACO.COM وارد ميشيد.ميايد پايين تا به بخش گوشيهاي سامسونگ برسيد.

از زيرمجموعه هاي بخش سامسونگ يكي مال خود OMNIALITE B7300 رو واردش بشيد و اونجا نوشته

OMNIALITE COSTUM ROM V2

اين رام كوك شده هستش و مشخصاتش رو هم نوشته.(من خودم نصب نكردما) چيزايي رو كه توش تغيير دادن بخونيد.

براي مانيلا هم از زير مجموعه هاي سامسونگ وارد بخش OMNIA I900 بشيد يكي از تاپيكهاي همون اولا واسه نصب مانيلا روي I900 هست كه روي OMNIALITE هم جواب ميده.منخودم قبلا نصب كردم بعد پاك كردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by farzin_silver; 11-04-2010 at 16:48.

5. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من عذر خواهی میکنم فرزین جان بیایم یکم واقع گرا تر صحبت کنیم
    برادر من خودم آخر واقع گرام

اگه اون قسمت از نوشته من رو میخوندی
    مطمئن باشيد خوندم كه جواب دادم.

مثل صفحه نمایش / تاچ/و.....
    اين (و ..... با ٥ تا نقطه) رو چند تا ديگشو بگيد واضح.

اين گوشي دو تا چيزش در حد عالي نيست.

١-ال سي دي:اونم فقط به دليل وايد وي جي اي نبودن نه كيفيت پايين.كيفيت به مسائلي به جز رزوليشن هم مربوط هست.البته همين ٣ اينچ بودنش و 240*400 بودنش بهتر از كيو وي جي اي بودن هست.

٢-دوربين:به خاطر نداشتن فلاش

در ضمن این گوشی رو با امنیا دو اصلا نمیشه قیاس کرد!!!!!!!
    شما چند وقت با امنيا ٢ كار كرديد؟

من كه با جفتشون هرروز دارم كار ميكنم ميگم امنيا ٢ فقط ال سي دي بزگتر و البته رزليشن بالا تري داره.اما كيفيت ال سي ديهاشون بهمقدار كم با هم فرق داره.

يكيم خوب دوربين ٥ هست با فلاش.

بقيه ي چيزهاشون از برد داخلي تا ويندوز و برنامه هاي ازقبل نصب شده دقيقا عين هم هست.

البته و صد البته امنيا ٢ گوشي بهتري هست.اما امتيازاتش همين دو تاس.سرعتشون هم عين همه.بازم ميگم من از هر دوي اينها استفاده ميكنم.

درباره نمایش فونت ها شما یه مقدار به طرز نمایش فونت ها دقت کن!!
    الان دقت كردم.چيزي معلوم نيست. خوب داره عين آدمنشون ميده ديگه چيكار كنه ميخوايد قليون هم بچوغه براتون؟؟

*شما رچسب رو برداشتید؟؟؟ من با برچسب کار میکنم روی برچسب خط افتاده دیگه چه برسه به بدون اون !!!
    ميتونيدعوضش كنيد برچسب رو .مدل هاي حساس تري تو بازار هست.

*فارسی ساز رو عثمان جان توی تاپیک من رو ترسوند(هی گفت باید هارد ریست بشه و .... منم ترسیدم خوب)شما یه دونه که امتحان کردی لطف میکنی؟
    *اگه هارد ریست کنم گارمین و.... پاک میشن دیگه درسته؟
    برنامه های فابرک خودش چی؟؟ مثل اوپرا و ...... آها راستی طریقه هارد ریست کردن رو هم میگی؟ میدونم وظیفه ام هست که خودم بگردم ولی خوب دیگه..........
    مرسی از پاسختون
    دوستان توهم هاردريست دارن.(مخلصشونم هستيما )

هيچي نميشه نترسيد من اينجام.

MOBIDIV 4.54 رو نصب كنيد.واسه نوشتن هم رسكو يا اس پي بي با پچ فارسيشون.

با هارد ريست نرم افزارهاي فابريك چيزيشون نميشه.

براي هارد ريست :

(اين به علاوه ها يعني اولي رو ميزني نگهش ميداري بعد دومي رو بعد سومي رو)

PRESS LOCK KEY
    +
    CALL KEY
    +
    HOLD END CALL KEY

قربون شما
    Last edited by farzin_silver; 11-04-2010 at 16:31.

7. 3 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

برادر من خودم آخر واقع گرام

مطمئن باشيد خوندم كه جواب دادم.

اين (و ..... با ٥ تا نقطه) رو چند تا ديگشو بگيد واضح.

١-ال سي دي:اونم فقط به دليل وايد وي جي اي نبودن نه كيفيت پايين.كيفيت به مسائلي به جز رزوليشن هم مربوط هست.البته همين ٣ اينچ بودنش و 240*400 بودنش بهتر از كيو وي جي اي بودن هست.

شما چند وقت با امنيا ٢ كار كرديد؟

من كه با جفتشون هرروز دارم كار ميكنم ميگم امنيا ٢ فقط ال سي دي بزگتر و البته رزليشن بالا تري داره.اما كيفيت ال سي ديهاشون بهمقدار كم با هم فرق داره.

يكيم خوب دوربين ٥ هست با فلاش.

بقيه ي چيزهاشون از برد داخلي تا ويندوز و برنامه هاي ازقبل نصب شده دقيقا عين هم هست.

البته و صد البته امنيا ٢ گوشي بهتري هست.اما امتيازاتش همين دو تاس.سرعتشون هم عين همه.بازم ميگم من از هر دوي اينها استفاده ميكنم.

الان دقت كردم.چيزي معلوم نيست. خوب داره عين آدمنشون ميده ديگه چيكار كنه ميخوايد قليون هم بچوغه براتون؟؟

ميتونيدعوضش كنيد برچسب رو .مدل هاي حساس تري تو بازار هست.

دوستان توهم هاردريست دارن.(مخلصشونم هستيما )

هيچي نميشه نترسيد من اينجام.

MOBIDIV 4.54 رو نصب كنيد.واسه نوشتن هم رسكو يا اس پي بي با پچ فارسيشون.

با هارد ريست نرم افزارهاي فابريك چيزيشون نميشه.

براي هارد ريست :

(اين به علاوه ها يعني اولي رو ميزني نگهش ميداري بعد دومي رو بعد سومي رو)

PRESS LOCK KEY
    +
    CALL KEY
    +
    HOLD END CALL KEY

قربون شما
    فرزین داداش من نوکرتم زدی لت و پارمون کردی که
    درباره اومنیا 2 هم اگه اجازه بدی داداشم اومنیا 2 داره پس منم هر روز باهاش کم ور نمیرم
    درباره هارد ریست ممنون
    من الان یه مشکلی دارم روی باطری گوشی شک کردم سایتی هست که بشه از اصالتش مطمئن شد؟؟؟
    فرزین جان یه عکس با کیفیت از باطریت میگیری ؟؟ از دو طرف لطفا

9. این کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منبع قابل اتکا برای باتری gsm arena هستش ..

11. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

در مورد كاربر پسند بودن ويندوز سليقه اي هست.
    کاربرپسند بودن یا user friendly بودن سلیقه ای نیست و یک فاکتور ارزیابی در نرم افزارهای بزرگ مثل سیستم عامل ها و غیره است. وقتی شما می خواهید شماره ی مربوط یک sms را در دفتر تلفن ذخیره کنی وگزینها ی برای ان وجود ندارد د و باید آن را حفظ کنید و بعد از منوی smsخارج شوید وبعد آن را وارد کنید و ذخیره کنید این یعنی user friendly نبودن!

اين تنظيمات خواص كه ميگيد به جز شارژ ديگه چي هست؟

اون مانيلا كه رو اچ تي سي هست رو اين گوشي نصب ميشه.

از نظر نرم افزاري چه چيزي تو اين گوشي ضعيف هست؟
    چون من یک هفته هست که لایت رو خریدم هنوز موارد زیادی پیدا نکردم ولی به عنوان مثال دیگر اصلا گزینه ای مبنی بر remove program در setting/system/ وجود ندارد که در toch2 وجود داشت و نمی دونم چطور یک برنامه حذف میشه یا مثال دیگر gps با نرم افزارهایی که نصب کردم ( garmin و navitel) شناخته نمیشه و مکانیابی نمیکنه البته میدونم که دیر یا زود راهش پیدا میشه (دوستان کمک!!! نرم افزارها، gps داخلی رو پیدا نمیکنن) ولی وقتی همین نرم افزارها رو روی toch2 ریختم بدون نیاز به تنظیمات اضافه و بی معطلی کار کرد. منظور من از این مثال ها رسوندن منظورم از ضعف نرم افزاری یا بهتر بگم ارتباط برقرار کردن سخت افزار با نرم افزار "قوی "لایت هتش! این موارد را فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !

توي اچ تي سي هم همه ي منو هاي ويندوز عوض شده و از اون حالت خشك و مداد لازمي در اومده؟
    بله ولی اصولی و با حساب کتاب نه با حذف کردن بسیاری از امکانات ویندوز موبایل

كليك ناخواسته به خاطر اون محافظ ال سي دي هست كه فابريك روش هست.حساسيت ال سي دي رو پايين مياره و مشكل ايجاد ميكنه.
    فرزین یه سوال تو b7300 هم میشه فرکانس رو تنظیم کرد ؟ یعنی رو 800 و 667 و 533 گذاشت به دلخواه ؟

....

در مود تاچ هم دوستمون اشتباه میکنند b7300 طبیعتا باید بهتر از touch 2 باشه البته بنده کار نکردم به نقل از دوستان همینجا و چند تا ریویو که خوندم همینطور ریویو ارش ...

اما از لحاظ برتری کلا سامسونگ در این مسئله به htc برتر هستش ... و سازنده صفحات نمایش هستش و خودش برترین تاچ هارو تولید میکنه ... که در اون رنج قیمتی که بازار میده شما هیچ گوشی قابل رقابتی رو نمیتونید در محدوده و کلاسش از نظر تاچ پیدا کنید ... اگه مقاومتی بده برترین مقاومتی رو داره اگر هم خازنی داده باشه باز تو کلاس و قیمتش به بقیه برندها برتری داره و در این مسئله بنده حداقل شک ندارم ... از استار جاوا بگیرید ... تا امنیا 2 و i8910 در کلاس خود ...
    دوستان خواهش میکنم موضع نگیرید مگه شما سازنده ی گوشی های سامسونگ هستید من این حرفارو نه به نقل از کسی میگم نه حدس میزنم و نه از روی نقدهای راست و دروغ میگم (اینا مال قبل از خریدنش بود)، من با پسر خاله ام رفتیم بازار موبایل ایران اون toch2 خرید و من لایت، به جرات هرچه تمام تر میگم حساسیت تاچ روی اون حرف نداشت (یه محافظ 4 تومنی هم انداخ روش اگه میخاید محافظ رو بهونه کنید!) این موارد را هم فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !

(انگار کم کم دارم تبدیل به ضد گوشی خوشگل خودم میشم!)

ما داریم راجب کاربری و اینترفیس صحبت میکنیم شما که رفتی تو حال و هوای ماقبل ppc و دوربینش چند مگا پیکسله و ... به نظر من اینا اصلا مشکل محسوب نمیشن کسی دوربین می خواد نباید موبایل بخره اندازه وکیفیت صفحش هم خیلی عالیه ولی تاچش عالی نیست و خوبه نسبت به مثلا toch2.

البته این موردو منم ندیدم!

این امکان عدم شارژشدن موقع اتصال به رایانه روی همه ی مدل های htc هست؟ فایده اش چیه؟ چون اگه برفرض به باطری براثر شارژ مداوم صدمه بزنه بعد از حداقل یکسال این مشکل پیش میاد و باطری هم حداکثر 50تومن هست، با احتساب این 50تومن بازهم قیمت این مدل نسبت به htc پایین تره.
    یک مثال بود از درجه های آزادی بیشتر رابط کاربری toch2 نست به لایت .

در مجموع نمیدونم چرا احساس میکم کار کردن با رابط کاربری لایت مثل برنامه نویسی با پاسکاله که یه زبان سطح بالاست و نمیشه خیلی تو جزییات وارد شد اما ساده تره، برعکس زبان برنامه نویسی c که هم دستوراتش بیشتره وهم کنترل بیشتری روی کامپیوتر داره(اینجوری احساس میکنم دیگه!)
    Last edited by mmasha; 11-04-2010 at 18:25.

13. این کاربر از mmasha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ال سيدي نكسوز مال خود سامسونگه.

فركانس سي پي يو هم دوستمون گفتن كه روي low--normal--high--auto قابل تنظيم هست.
    1 ببخشید دوستان cpu رو از کجا باید تنظیم کرد
    2 کدوم بر نامه ها رو باید از pc نصب کرد ویندوز من 7 هست چه بر نامه ای برای این کار نیاز دارم؟چطوری این کار انجام میشه؟
    3 میشه یه جا معرفی کنید فقط نرم افزار های اینو داشته باشه اخه هیچ نرم افزار به درد بخوری واسش پیدا نکردم
    4 نرم افزار هایی که از pc نصب میشه رو نمیشه کپی کرد از رو مموری اجرا کرد؟اگه نه چرا نمیشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

منبع قابل اتکا برای باتری gsm arena هستش ..

ممنون از بابت عکس ولی منظورم سایتی هست مثل اون سایتی که اصالت گوشی یا باطری نوکیا رو تست میکنی !
    بعد اون نوشته برای دوستان حک شده یا چاپ شده برای من حک شده و برجسته هست طوری که با دست لمس میشه

mmasha جـــــــــــــــون اسمتون رو نمیدونم!
    بزارید کمی کمکتون کنم
    چون من یک هفته هست که لایت رو خریدم هنوز موارد زیادی پیدا نکردم ولی به عنوان مثال دیگر اصلا گزینه ای مبنی بر remove program در setting/system/ وجود ندارد که در toch2 وجود داشت و نمی دونم چطور یک برنامه حذف میشه یا مثال دیگر gps با نرم افزارهایی که نصب کردم ( garmin و navitel) شناخته نمیشه و مکانیابی نمیکنه البته میدونم که دیر یا زود راهش پیدا میشه (دوستان کمک!!! نرم افزارها، gps داخلی رو پیدا نمیکنن) ولی وقتی همین نرم افزارها رو روی toch2 ریختم بدون نیاز به تنظیمات اضافه و بی معطلی کار کرد. منظور من از این مثال ها رسوندن منظورم از ضعف نرم افزاری یا بهتر بگم ارتباط برقرار کردن سخت افزار با نرم افزار "قوی "لایت هتش! این موارد را فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !
    درباره نصب و حذف برنامه ها باید به این آدرس برید
    setting=>memory setting=>main stotrage=>حالا از اینجا میتونید برنامه ها رو پاک کنید نصب هم که برنامه رو داخل گوشی میریزید بعد با اکسپلورر نصب میکنید
    در باره جی پی اس هم باید عرض کنم من گارمین رو نصب کردم توی تاپیک جی پی اس واقع در مین فروم پاکت پیسی فکر میکنم ص20-25 بود اون رو بگیر و طبق راهنما پیش برو 100% جوا میده برای من که داد البته یکمی سخت بود دفعه اول.

دوستان خواهش میکنم موضع نگیرید مگه شما سازنده ی گوشی های سامسونگ هستید من این حرفارو نه به نقل از کسی میگم نه حدس میزنم و نه از روی نقدهای راست و دروغ میگم (اینا مال قبل از خریدنش بود)، من با پسر خاله ام رفتیم بازار موبایل ایران اون toch2 خرید و من لایت، به جرات هرچه تمام تر میگم حساسیت تاچ روی اون حرف نداشت (یه محافظ 4 تومنی هم انداخ روش اگه میخاید محافظ رو بهونه کنید!) این موارد را هم فقط با نیم ساعت کار کردن و "تجربه کردن" دو گوشی در یک سانتی متری هم و در دست خودم فهمیدم !

(انگار کم کم دارم تبدیل به ضد گوشی خوشگل خودم میشم!)
    با این جمله ات موافقم
    من از تاچش زیاد راضی نیستم البته شاید من توقعم بالا هست این موضوع رو شخصی که یک دست لایت رو بگیره و با دست دیگه یه کیوتک 4-5 سال پیش ساخت رو به این موضوع پی میبره البته من بگم تاچش رو نمیخوام با امنیا 2 مقایسه کنم ولی تاچش از اچ تی سی 2 ضعیف تره
    کلا تاچش زیاد تو دست روون نیست باید فشار بدی نه اینکه لمس کنید.

در مجموع نمیدونم چرا احساس میکم کار کردن با رابط کاربری لایت مثل برنامه نویسی با پاسکاله که یه زبان سطح بالاست و نمیشه خیلی تو جزییات وارد شد اما ساده تره، برعکس زبان برنامه نویسی c که هم دستوراتش بیشتره وهم کنترل بیشتری روی کامپیوتر داره(اینجوری احساس میکنم دیگه!
    به نظر من اینترفیس سامسونگ یه جور محدودیت رو واسه اون سخت افزار قویش ایجاد کرده و الکی رابط کاربریش رو پیچیده کرده من از اون منوی ویجیت هاش خوشم میاد ولی نمیدونم چرا کلا از این اسکین و لباس جدیدی که سامسونگ بر تن وین 6.5 کرده زیاد راضی نیستم

1 ببخشید دوستان cpu رو از کجا باید تنظیم کرد
    2 کدوم بر نامه ها رو باید از pc نصب کرد ویندوز من 7 هست چه بر نامه ای برای این کار نیاز دارم؟چطوری این کار انجام میشه؟
    3 میشه یه جا معرفی کنید فقط نرم افزار های اینو داشته باشه اخه هیچ نرم افزار به درد بخوری واسش پیدا نکردم
    4 نرم افزار هایی که از pc نصب میشه رو نمیشه کپی کرد از رو مموری اجرا کرد؟اگه نه چرا نمیشه؟
    شما روی صفحه today اون بالا روی علامت باطری و انتن و ... کلیک کن برو روی عکس باطری کلیک کن بعدperformance رو بزن بعد میتونی سرعت رو تنظیم کنی
    Last edited by m9780d; 11-04-2010 at 18:57.

16. 2 کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

آقا مموری خوب میخوام برا این گوشی، لطفا مارک و قیمت برا 8 ،16 و32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
    ممنون
    در ضمن می خواستم بدونم این گوشی فایل تصویری flv باز می کنه؟چطوری؟
    آقا جون هر کی دوس دارین جواب بدین!!!خیلی وقته من منتظرما!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •