من فک میکنم usb host ش فقط به درد فلش مموری یا چیزای plug & play میخوره و چیزایی که نیاز به درایور داشته باشن روش جواب نمیدن
من فک میکنم usb host ش فقط به درد فلش مموری یا چیزای plug & play میخوره و چیزایی که نیاز به درایور داشته باشن روش جواب نمیدن
پرینتر به گوشی وصل شه یا گوشی به پرینتر ؟دستون درد نکنه ، لطف کردین جواب دادین
پس حتما این گوشی رو میگیرم البته وقتی که قیمتش متعادل بشه این مزیتش برام مهم بود
یه سوال دیگه هم دارم اگه مثلا پرینتر رو به گوشی وصل کنم اونوقت باید درایورش رو تو گوشی کپی کنم یا اینکه خود گوشی اونو میشناسه ؟
اگه منظورتون گوشی به پرینتر هست که حتی گوشی های سیمبین هم وصل میشن و تنها کاری که میشه کرد پرینت عکس هست !
در مورد وصل شدن پرینتر به گوشی اطلاعی ندارم ... فک نکنم عملی باشه !
طریقه فلش کردن نوکیا N900:
برای هارد ریست کردن نوکیا دو راه وجود داره:
یکی اینکه از طریق NSU گوشی رو به فریمویو خودش ریستور کرد و یا به فریمویو جدید آپدیت کرد.
دیگری هم اینکه از طریق فلاش کردن گوشی رو به تنظیمات کارخانه برگرداند.
تا جایی که اطلاع دارم از طریق 4 تا دکمه نمیشه این گوشی رو هارد ریست کرد.
البته تو قسمت SETTING خود گوشی حالتی بنام RESTORE ORIGINALSETTING هستش که با زدن کد "12345" گوشی فقط تاریخ و ساعت و دیگر تنظیماتش بر میگرده به حالت کارخانه.
برای هارد ریست کلی باید یکی از طرق بالا رو جلو رفت:
هارد ریست که از طریق nsu(nokia software update) لزومی به توضیح نداره.
ولی هارد ریست از طریق فلش:
ابتدا برنامه(e.g. maemo_flasher-3.5_2.5.2.2.exe) رو از سایت زیر دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز طریق start>Run کلمه cmd رو تایپ کنید.
دایرکتوری رو بصورت زیر تغییر نام بدید.و ok کنید.
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5"
تو قسمت استارت منو آیکون برنامه maemo flasher 3.5 باید اضافه بشه.
سپس آخرین فریمویو در دسترس رو میتونید از سایت زیر دریافت کنید که اول IMEI گوشی خود رو میدید و آخرین فریمویو رو دانلود میکنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از گرفتن فایل BIN اونو تو قسمت c:\Program Files\maemo\flasher-3.5 ذخیره کنید.
خوب حالا:
باطری باید فول شارژ باشه.
1:گوشی رو خاموش کنید.
2:کلید u رو فشار داده و بطرف پایین نگه دارید.
3:usb رو به گوشی و pc وصل کنید و کلید u رو ول نکنید.
4:هنگامی که گوشی روشن میشه و حالت فلاش باز میشه.در گوشه سمت راست ال سی دی گوشی نشانگر usb میوفته که اونموقع باید کلید u رو ول کنید.
بعد از اجرای دستور زیر :
flasher-3.5.exe -F RX-51_2009SE_1.2009.42-11_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin -f -R
گوشی شروع میکنه به فلش شدن که حدود 4 الی 5 دقیقه فلشش طول میکشه.
موفق باشید.
Last edited by ninja3000sh; 08-12-2009 at 18:00.
این عکسی که من گذاشتم مربوط به ان800 هست...شما صبر کنید نینجا ان900 رو هم تست کنه بعد اقدام به خرید کنید.
البته مطمئنا ان900 هم این قابلیت رو داره![]()
امروز دو یا سه جا پرسیدم ولی مبدل mini usb داشتن.
در حالی که من دنبال مبدل micro usb میگردم.
حالا من موندم اگه این گوشی واقعا قابلیت usb host بودن رو داره پس چرا خود شرکت نوکیا تو پکش یه دونه مبدل نذاشته؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
made in korea
پیام بازرگانی :
گوشیشاپ ان900 اورده 992 تومن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ما هم منتظر میمونیم ببینیم میخوره یانه
راستی فکر کنم یه کابل باشه که دو سرش مادگی یو اس بی باشه نمیشه اونو به کابل خود گوشی وصل کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)