اگه گودرزی هم بره آینده که مسخره میشه
اگه اینجوریه همه رفقا و خانواده رو جمع کنن،بچسبن به هم،هی برن و بیان
قشنگیش به اینه که هر خورشید یه نفرو ببره...
اگه گودرزی هم بره آینده که مسخره میشه
اگه اینجوریه همه رفقا و خانواده رو جمع کنن،بچسبن به هم،هی برن و بیان
قشنگیش به اینه که هر خورشید یه نفرو ببره...
اصن من فکر کنم خود نویسنده به اندازه ی ما به داستان سریال فکر نکرده باشه
کلی سوال پیدا کردیم توش واسه جواب دادن...جالب اینه نویسنده به هیشکدوم جواب نده و سرمون بی کلاه بمونه![]()
حالا این آخر ماجرای دیشبم ممکنه مثل اون سانتافه ای که انوش و مریم کنارش وایستاده بودن خواب و خیال بوده باشه و فقط دو روز ما رو سر کار گذاشته ن
دقیقا همینه...دقیقا منم به این نتیجه رسیدم که نویسنده میخواد بعضی چیزای جزئی رو جزو سرنوشت بذاره و بقیه رو بذاره بر عهده ی آدم
فقط من نمیدونستم چه جوری بگم..که تو گفتی..
یعنی میخواد بگه که هر چی به محسن و هر چی که محسن روش تاثیر میذاره میتونه عوض شه نه همه چی..
اما خودمونیم کارگردان یه کار کرد بقیه فکرشو نمی کردن
به نظر من محسن هم میره اما دیگه بر نمی گرده یا همایون میره محسن وقتی برگشت میره و دیگه نمیآد.
تکرارش هم ساعته 5 هستش
ولی به نظر من با رفتن محسن و همایون دو تا خورشید سوخته ! و فقط یکی میمونه ( خورشید وسطی) که ممکنه خاصیت متفاوتی داشته باشه! مثه اینکه چند نفرو بتونه از یک زمان بیاره به 24 سال قبل یا ...
از این به بعد احتمالا محور داستان حول پنجمین خورشیده ! بیخود هم اسم سریال رو نذاشتن پنجمین خورشید! حتما یه چیزی هست...
پنچمي رو استفاده نمي كنن
ميدن به كميته![]()
يه سوال پيش مياد اينجا ! اگر هما بياد سال 64 اون هما كوچيكه كه تو سال 64 هست چي ميشه !؟
Last edited by امير موسر; 05-09-2009 at 00:14.
جالبه...راست میگیز این به بعد احتمالا محور داستان حول پنجمین خورشیده ! بیخود هم اسم سریال رو نذاشتن پنجمین خورشید! حتما یه چیزی هست......خدا میدونه
يه سوال پيش مياد اينجا ! اگر هما بياد سال 64 اون همه كوچيكه كه تو سال 64 هست چي ميشه !؟
منم واسه همین با آیکیوی محسن مشکل دارم دیگه....احتمالا هنوز به فکرش نرسیده....ایشالا وقتی به فکرش رسید به موقع ضایع میشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)