تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 275 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها سر قیمت بحث نکنید . نهایتا یه هفته الی ده روز دیگه همه چیز معلوم میشه ولی منم میگه با 700 - 800 تومان محاله وارد بشه (البته از خدامه ارزون باشه ها) .
    آقا یه با تجربه بیاد درست و حسابی برا من توضیح بده فردا پس فردا که HD2 اومد . با گارانتی یاس بخریمش بهتره یا با گارانتی پرشین تله کام ؟ چرا ؟
    بعدشم بچه های تهران - کسایی که میخوان تا گوشی اومد تو بازار برن سراغش - بیاید اگر تمایل دارید قرار بذاریم با هم بریم سراغش ببینیم چند چنده . حالا هر جا که بهتر بود (پاساژ علاءدین - پایتخت) . هم اینکه خوش میگذره و هم اینکه از اطلاعات هم استفاده میکنیم و مخ فروشنده هارو میخوریم . نظرتون چیه ؟

2. 2 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سر قیمت بحث نکنید . نهایتا یه هفته الی ده روز دیگه همه چیز معلوم میشه ولی منم میگه با 700 - 800 تومان محاله وارد بشه (البته از خدامه ارزون باشه ها) .
    آقا یه با تجربه بیاد درست و حسابی برا من توضیح بده فردا پس فردا که HD2 اومد . با گارانتی یاس بخریمش بهتره یا با گارانتی پرشین تله کام ؟ چرا ؟
    بعدشم بچه های تهران - کسایی که میخوان تا گوشی اومد تو بازار برن سراغش - بیاید اگر تمایل دارید قرار بذاریم با هم بریم سراغش ببینیم چند چنده . حالا هر جا که بهتر بود (پاساژ علاءدین - پایتخت) . هم اینکه خوش میگذره و هم اینکه از اطلاعات هم استفاده میکنیم و مخ فروشنده هارو میخوریم . نظرتون چیه ؟
    100%تایید میشه.پیشنهاد عالیه.پیر شی جووون
    پس دوست عزیز مدیریت و برنامه ریزی این حرکت با شما(priv8 نباشه به نفع مونه).قبوله؟
    امیدوارم یه حداقل 5-6 نفری بشیمو اونجا یه دست مخ بزنیم اونم از نوع

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس دوست عزیز مدیریت و برنامه ریزی این حرکت با شما(priv8 نباشه به نفع مونه).قبوله؟
    مدیریت خاصی نداره که . کسانی که حاضرند اعلام آمادگی کنن . اولین نفری که از گوشی خبردار شد به همه خبر بده تا اگر خدا بخواد همگی بریم تو کارش . بعدم که میریم تو کار PM

5. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عزیز اولا که x1 با قیمت 1.500 وارد بازار شد.
    ولی در عرض 5 روز قیمتش از 1.280 به 680 خودشو نکشوند.
    x1 حدود دو ماه طول کشید تا اون افت قیمت رو بکنه.من نمیدونم شما چجوری میگید دقیقا بعد از 5 روز شد 680 تومن.
    الان هم قیمتش شده حدود 390 تومن.
    اگه هم باور نمیکنی خودت به اینجا یه سر بزن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی گوشیهای htc رو تا جایی که اطلاع دارم اول شرکتهای گارانتی کننده مثل یاس و پرشین تله کام وارد میکنند.
    همین hd رو موقع ورودش به ایران تو مغازه ها من برچسب گارانتی یاس رو میدیدم که روی گوشی بود.هنوز اونموقع بدون گارانتیش وارد نشده بود.
    در مورد افت قیمت هم همه گوشیها با گذشت زمان افت قیمتشون رو میکنند و این یه مساله طبیعیه که تو محصولات الکترونیکی باید قبولش کرد. ولی خوشبختانه افت قیمت تو محصولات htc نسبت به محصولات دیگه میشه گفت تو ذوق نمیزنه.
    همین hd خودش بعد از گذشت 1 سال از ورودش هنوز تازه 180 الی 190 تومن افت قیمت کرده که نسبت به اکسپریا که 1.100 تومن افت قیمت کرده خیلی باصرفه تره.

سلام.

اینکه من چه جوری میگم با یک میلیون و 280 اومد میتونید برید بازار عالءدین از مغازه سر نبش که اولینشش رو آورده بود بپرسید و واسه اینکه مطمئن بشید اولی بوده برید از مغازه رمضانی و گالری المپیک بپرسید اولین X1 رو کی تو پاساژ داشته .اما اینکه چه جوری میگم 5 روز بعدش شد 680 هم میتونید از همون مغازه که آدرس دادم بپرسید ضمن اینکه میتونید بپرسید ایشون چه تاریخی گوشی رو آورده و بعد منم فاکتور خریدم رو همین جا میزارم.
    اما اینکه HTC قیمتهاش زیاد پایین نمیاد نمیدونم بگم خوشبختانه یا بد بختانه همینطوره.اما اینکه اول شرکتهای گارانتی کننده میارن هم اینطوری نیست شما جدید ترین گوشیهارو میتونید تو مغازه رمضانی ببینید قبل از اینکه بصورت شرکتی وارد ایران بشن.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مدیریت خاصی نداره که . کسانی که حاضرند اعلام آمادگی کنن . اولین نفری که از گوشی خبردار شد به همه خبر بده تا اگر خدا بخواد همگی بریم تو کارش . بعدم که میریم تو کار PM

سلام.

منم با تمام موارد فوق موافقم و اعلام آمادگی میکنم.

8. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من اگه بالای 900 باشه صبر میکنم!
    ما که اینهمه صبر کردیم فکر کنم 1 هفته صبر کردن ارزششو داشته باشه!

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا احسان منم پایم واسه خرید وایسد 2_3 نفر تو موبایلستان بخرن و نتیجهرو بگن بعد بریم بخریم
    درضمن تجربه ثابت کرده که گارانتی کشک هست و اگه با گارانتی بگیری حسرت نصب رامها کوک شده به دلت میمونه
    بی گارانت بخریم بهتره(این تجربه 4 تا htc داشتنه)

11. 2 کاربر از mac_world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

چند تا عکس خوشگل از گوشی: )
    کد:
    کد:
    کد:

13. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا احسان منم پایم واسه خرید وایسد 2_3 نفر تو موبایلستان بخرن و نتیجهرو بگن بعد بریم بخریم
    درضمن تجربه ثابت کرده که گارانتی کشک هست و اگه با گارانتی بگیری حسرت نصب رامها کوک شده به دلت میمونه
    بی گارانت بخریم بهتره(این تجربه 4 تا htc داشتنه)

آخه Mac جون . من یه بار فقط تو عمرم گوشی گارانتی متفرقه گرفتم مث چی پشیمون شدم .از همون روز اول گوشی ر به ر خاموش روشن میشد . هر کاریش کردم راه نداد که نداد درست بشه . آخرم مفت فروختمش .
    با این صحبتت که گفتی وایسم 2-3 نفر بخرن و نتیجرو بگن موافقم . ولی اگر قیمت گوشی خوب باشه احتمالا خودمم جز اولین نفرات خواهم بود

15. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

احسان جان ببین این خیلی مهمه که تو بعدا رام کوک شده میخوای بریزی روش ولی اگه گارانت داشته باشه نمیتونی
    درضمن گارانتی متفرقه نه فقط بی گارانتی
    چون htc عین نوکیا نیست که بیاری خونه خراب شه اگه مثلا تو آب بیوفته یا ... خراب میشه
    اگه خواستی بخری منم هستم

17. 2 کاربر از mac_world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •