تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 74 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با این حرف شما موافقم.که بحث داره عوض میشه
    یکی یه حرفی رو میگه و دیگری هم در عوض میگه فکر کنم تو مریضی و حالت خوب نیست

عزیزم چرا خجالت کشیدی راحت تر میگفتی مریض ام دیگه

شما لطف کنید پست 373 و 375 رو بخونید اونوقت میبینید که من بی دلیل به کسی انتقاد نمیکنم

این جواب شماست که در پاسخ پست 373 بوده
    اولآ این قیمتها رو من خودم از سایت آمازون گرفتم وشما اگر بیشتر دقت کنید میبینید قیمتهایی که من درپست 373 نوشتم با مال شما یکی نیست واگه اطمینان به حرف من نداری برو به سایت آمازون یه سری بزن ببین غلط نوشتم یا درست
    شما توی این پست مینویسد منم موافقم که 470 و 480 به پای 5870 و 5970 نمیرسه ولی در پست 375 که متنش رو نوشتم.نوشتید :GTX 480 به طور متوسط 10-15% از 5870 قویتره
    اونجا یه چیزی میگید اینجا یه چیزی
    اگه از دمای 5870 و 480 اطلاع ندارید من بگم . 5870 خیلی خیلی خنک تر از 480 هست 5970 هم 50% خنکتر از 480 است و اگه GPU اون 2 تا نبود مثل 5870 بود

دیگه حرفی برای این تاپیک ندارم.
    حس و حال بحث بیخود با شما رو ندارم فقط برای اطلاعت بگم که میانگین قیمت جهانی GTX 480 حدود 500 دلار و GTX 470 حدود 350 دلار اعلام شده حالا سایت آمازون بیاد هر مدلی (با خنک کننده متفاوت و طبعا گرونتر)رو با هر قیمتی پیش فروش یا ... کنه اصلا مهم نیست همون لینکهای قبلی رو میدیدی متوجه میشدی

Geforce GTX 470 listed all over Europe

Some European GTX 480 prices fixed

معلومه که 480 به طور متوسط 10-15% از 5870 قویتره شما نمیتونی اینا رو تفکیک کنی من چی کار کنم!؟

GTX 470 از 5850 سریعتره 5 -15%

GTX 480 از 5870 سریعتره 10-15%

و 5890 که دو هسته ای 5870 هست از همه اینها سریعتره!!>>>فرمانروای مطلق!

شما اینا رو با هم اشتباه میگیری بعد طلبکارم هستی!!!

خب کجا این تناقض داره بد متوجه میشی بعد با این منطق میای به من میگی دار ی سنگ سینه .... همه مدارک رو میگی تقلبی ....اونوقت ناراحت نشو که بهت میگم حالت خوب نیست!

در مورد دماها هم درصدی که گفتی خیلی پرت بود !!

از کی تا حالا 2 درجه اختلاف بین 95 و 97 یا 55 و 57 شده 50% من خبر نداشتم!؟؟!؟! (5970) چطوری حساب کردی؟یا اینکه 5 درجه شده خیلی خیلی خنک تر !؟؟!؟!؟(5870)

سر یه چیزایی داره بحث میشه که خنده داره...برخی فن بویها یا هرچی برند ATI چنان میگن داغه که انگار فاصله دما با رقیب 40-50 درجه هست!

فکر کنم همه چیز واضح و مشخصه!

خیلی خوشحال میشم نظر منطقی و بحث دوستانه صحبت به جا و انتقاد درست باشه ولی از این حرفها خیلی خوبه که دیگه نداری...
    .......
    از سایر دوستان عذرخواهی می کنم که اینطور بحثها رو شاهد هستید باور کنید برای من هم ساده تره خیلی راحت چنین پستهایی رو پاک / گزارش کنم اما چون فروم پی سی این آزادی رو میده که هر کسی در چهار چوب قوانین نظر و عقیده خودش رو بیان کنه هرچند تخصصی منطقی و علمی نباشه! و اینکه این عزیزان فکر نکنن حرف حق زدند و به زور و سو استفاده از عنوان پستشون پاک میشه یا کسی باهاشون خصومت شخصی داره و ... این موارد پیش میاد و باید انواع توهین ها و تهمتها و ... رو تحمل کنیم!!!

با تشکر
    Last edited by Kianoosh; 07-04-2010 at 23:49.

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تاپیک برای بررسی و پاکسازی موقتا بسته شد...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز تاپیک مجددا باز شد

لطفا از این به بعد به محتوای پستها دقت کنید و از دادن پستهای بی ربط خارج از بحث اصلی تاپیک اسپموار توهین آمیز و ...
    جدا خودداری کنید

با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

GTX 460 برای رقابت با 5850 میاید...

بر اساس مطالبی که سایت expreview.com منتشر کرده NVIDIA قصد داره مدل جدیدی از سری Fermi رو در یکم ژوئن عرضه کنه

پیشبینی شده GTX 460 کارت رقیب AMD یعنی HD 5850 رو هم در کارایی و هم در قیمت شکست میده !

همچنین شایعاتی مبنی بر GTS 450 شنیده میشه با 192 واحد سایه زن طبق روال این سری پارتنرهای NVIDIA هم نتونستند چیز بیشتری بهمون بگن

نظر شخصی:

حالا من هی میگم 470 برتر هست نسبت به 5850 قبول نمی کنن برخی دوستان AMD داره قیمت 5800 رو کاهش میده NVIDIA هم داره کارتهای رده میانی Fermi رو برای رقابت آماده می کنه

Fermi به اروپا رسید ...

تصاویری که از کارتهای 470 و 480 از برند Point Of View منتشر شد نشون میده که در تاریخ مقرر که 12 آوریل هست می تونیم عرضه انبوه Fermi رو در اروپا و آمریکا ببینیم

موفق باشید

Last edited by Kianoosh; 08-04-2010 at 22:51.

6. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بر اساس مطالبی که سایت expreview.com منتشر کرده NVIDIA قصد داره مدل جدیدی از سری Fermi رو در یکم ژوئن عرضه کنه

پیشبینی شده GTX 460 کارت رقیب AMD یعنی HD 5850 رو هم در کارایی و هم در قیمت شکست میده !

همچنین شایعاتی مبنی بر GTS 450 شنیده میشه با 192 واحد سایه زن طبق روال این سری پارتنرهای NVIDIA هم نتونستند چیز بیشتری بهمون بگن

نظر شخصی:

حالا من هی میگم 470 برتر هست نسبت به 5850 قبول نمی کنن برخی دوستان AMD داره قیمت 5800 رو کاهش میده NVIDIA هم داره کارتهای رده میانی Fermi رو برای رقابت آماده می کنه

Fermi به اروپا رسید ...

تصاویری که از کارتهای 470 و 480 از برند Point Of View منتشر شد نشون میده که در تاریخ مقرر که 12 آوریل هست می تونیم عرضه انبوه Fermi رو در اروپا و آمریکا ببینیم

موفق باشید

GTX470 خودش یه کوچولو از 5850 قویتره حالا GTX 460 میخواد از 5850 قویتر باشه! امیدوارم مثل GTX 470 , 480 کارت پرمصرف و داغی نباشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نظر شخصی:

موفق باشید

460 فقط برای رقابت با 5830 میاید چون قدرتش تقریبا در حد GTX 275 هست ...
    Last edited by vegas; 09-04-2010 at 10:14.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه جالبه هر روز یک کاربر تازه با جمله ای مشابه البته فقط سایتهاشون فرق می کنه!

!

حالا اگه از این تستها منظورتون دما و مصرف بوده مصرف که کاملا مشخص هست و هیچ موردی برای بحث نداره اما دما : کیس Antec Twelve Hundred از مدلهای Full Tower هست و با تهویه مناسب و قیمتش در سایت newegg حدود 160 دلاره و نتایج دما همون قبلی هست 90-95 در فول لود بسته به مدل کارت و دمای اتاق ادعای NVIDIA تا الان توسط هیچ کس نتونسته ثابت بشه ولی اضافه کردن دو فن 1000 RPM روی هیت سینک گرافیک چیزی بوده که کاملا جواب داده و دما به راحتی به حدود 80 درجه رسیده این گفته یکی از کابران سایت hothardware هست!و حتی همین سایت و خیلی فرومهای سخت افزاری دیگه بهش اشاره کردن!

اما در مورد سایر موارد به قسمت نتیجه گیری همین سایتی که شما فقط قبولش داری و شیطنت هم می کنه رجوع کنیم:

the new GeForce GTX 480 is an average 5 to 15% faster than the Radeon HD 5870 depending on the specific test, quality mode and resolution.

GeForce GTX 480 becomes the fastest single-processor graphics card in the world.

AMD's top-end graphics cards have been selling freely for months and have as many as six official driver versions already whereas Nvidia's GeForce GTX 480 still has no official driver. Its beta version is still being tested. Such a long delay might have been justified only by an overwhelming advantage (50% and more) in performance
    over the opponent

the problem of high noise and temperature can be solved by installing an alternative cooler many of which have already been announced by the leading graphics card makers. Nvidia also offers such benefits as PhysX and CUDA and, supposedly, higher performance in DirectX 11 games that use tessellation. I have no doubt that the GeForce driver will be optimized further

That's why the GeForce GTX 480 is really good news for every gamer, even those who stick to the AMD brand

خلاصش که بکنیم همون حرفهای تکراری هست:

-10-15% سریعتر نسبت به همرده های ATI
    -نتایج با درایور بتا و بدون در نظر گرفتن پیشرفت و بهینه سازی نرم افزاری
    -مصرف بیشتر نسبت به همرده های ATI هیچ چاره ای برای کم کردن مصرف نیست جز مدلهای Green که با کاهش کلاکها کارایی هم پایین میاد!
    -اورکلاک کمتر //
    -دمای خیلی بیشتر که با هزینه خیلی کم تا حد محسوسی قابل کاهش هست
    -کارایی فوق العاده در DX 11 Tessellation
    -قیمت بیشتر نسبت به همرده های ATI
    ,....
    اما به نظر من همونطور که قبلا گفتم 470 کاملا با 5850 رقابت می کنه و برتری محسوسی در همه موارد بهش داره (و بزودی خیلی راحت می تونه کنارش بزنه) اما برای 480 بحث 1-اختلاف قیمت با 5870 و 2-دما و مصرفش هنوز در حدی نیست که راحت بشه انتخابش کرد به جای 5870 و دوست من AMD/ATI هم اینو کاملا متوجه شده و برای همینه که داره قیمت 5870 رو کاهش میده و بعدش هم نوبت 5850!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در نهایت همه اینها به نفع مصرف کننده هست(در ظاهر )

اطلاعات دقیق و رسمی در کار نیست گفتن سامر عرضه میشه...ولی این جدولم ببینی بد نیست:

در هر صورت به این زودی ها سایر محصولات این سری عرضه نخواهند شد...

موفق باشید

بابا شما از جای دیگه ناراحتی چرا پای منو میکشی وسط

در ضمن کپی رایت اون جمله مال من بوده ها

راستی اون دما ها رو یک بار رفتم تو ریوی اولی که از 5870 داده بود تامز مقایسه کردم ! شما هم بورو اون ریویو 5870 رو ببین ! نمیدونم جریان چیه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

GTX470 خودش یه کوچولو از 5850 قویتره حالا GTX 460 میخواد از 5850 قویتر باشه! امیدوارم مثل GTX 470 , 480 کارت پرمصرف و داغی نباشه.
    خب این یه کوچولو با درایور بتا هست با عرضه 7 درایور رسمی می تونم بگم شاید20- 30%!!حالا اینکه سری بعد کارتها بشن 32 نانومتری و مصرف و دمای خیلی کمتر در حد شایعه بیخودی هست ولی همین شایعات متمرکز شدن روی اینکه کارتهای رده میانی Fermi در تابستان غوغا خواهند کرد!

460 فقط برای رقابت با 5830 میاید چون قدرتش تقریبا در حد GTX 275 هست ...
    کلا دوست من تا عرضه رسمی نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی اکثر سایتها به رقابت 5850 و 460 + 450 و 5830 اشاره کرده بودن!و اینکه 460 هم در قیمت و هم در کارایی بسیار خوب عمل کرده بازم میگم نظر قطعی نمیشه داد اینم یه سری اطلاعات بیشتر:

کد نیم GF104 هست و نسبت به 470 و 480 کوچکتر کم مصرفتر و خنک تره و یه جورایی شباهت داره به 8800GT در زمان خودش!

برای یادآوری بگم که بهترین کارت Nvidia در رنج 200 دلار که بیشترین فروش رو هم داشته 8800GT بود که بعدا به 9800GT تغییر نام داد و بعد از اون با تغییراتی شد GTS 250 ...

یه خبرهایی هم از 430-440-450 هست:

پ.ن:تمام این مطالب بر پایه حدس و فرضیات هست...

بابا شما از جای دیگه ناراحتی چرا پای منو میکشی وسط
    اختیار داری شما پات همیشه وسطه

در ضمن کپی رایت اون جمله مال من بوده ها
    اینجا ایران است!

راستی اون دما ها رو یک بار رفتم تو ریوی اولی که از 5870 داده بود تامز مقایسه کردم ! شما هم بورو اون ریویو 5870 رو ببین ! نمیدونم جریان چیه
    منظورت این بود که دمایی که از 5870 تو بررسی 480 درج شده بود با دمای بررسی 5870 خیلی فاصله داشت چون خودم چک نکردم...!؟

موفق باشید

Last edited by Kianoosh; 10-04-2010 at 02:12.

12. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درایور جدیده gtx 480 رسید . باید منتظره تستهای جدید باشیم ببینیم چقدر تفاوت با درایور نسخه بتا داره .
    اینم لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •