نظر شما برای همه محترمهنه بذار بگم! آخه شما اینو با کارای عطاران مقایسه کنید!!
به نظر من اینکه اینجوری به وجد اومدین به خاطر اینه که کسی از رامبد جوان انتظار نداشت!
یا کارای همین مدیری!
خداییش مسافران خیلی ضایس!
قبول کنین!
همونطور که همه دوستان گفتن...این کار اول رامبد هست...به نظر من خود رامبد توی بازیگری واقعا محشره..توی خندوندن آدم...یه نمونشم تئاتری بود که دو سال پیش جلوی چشم 70 ملیون زنده با اشکان خطیبی بازی میکرد...
حالا هم کارگردانی میکنه هم بازیگری....
باید قبول کنیم که تلوزیون به شدت از طنز فاصله گرفته و دوتا کارگردان طنز بیشتر نداشتیم...کارهای مهران مدیری قشنگ بود..و بنده منکرش نیستم..ولی یه جوری تکراری بود....بازیگراش تکراری بود و لهن بازیگراش و بازیشون خیلی تکراری شده بود...
کارگردانی عطاران هم که من خودم یکی از طرفدارای خفنشم....اونم انتقاد میکنه و دلیل خندیدن آدم به سریالاش اداهایی نیس که درمیارن(درصورتی که توی کارگردانیه مهران مدیری بیشتر به اداها و چیزایی که کلیشه میشه آدم خندش میگیره)
توی کارگردانیه جوان به نظرم یکی از چیزای جالبش اینه که چیزای بده تو زندگی رو غمگین نشون میده...مثلا اون تیکش که رامبد رفت تو استخر صحنه ی کاملا غمگینی و بعدش دوباره طنز...این تداخل تلخی و شیرینی جدیده به نظر من البته
یه دلیل دیگشم که من واقعا این سریال رو دوست دارم اینه که چیزایی که ما بهش میخندیم واقعا جدیده...چیزاییه که تو سریالای طنز دیگه ندیدیم
بازم میگم که منکر کارای مدیری و عطاران نمیشم ولی رامبد کار اولشه و مهم اینه که از کار اول مدیری و کار اول عطاران خیییللییی قشنگتر جلو رفته...
![]()