دیشب که اینطور نبود امروز عصر اینطوری شده بود ...
در ضمن اینو بگم که فقط موقع دانلود اینطوری بود ......![]()
دیشب که اینطور نبود امروز عصر اینطوری شده بود ...
در ضمن اینو بگم که فقط موقع دانلود اینطوری بود ......![]()
با سلام به همه
آقا ما دیگه کم کم اگه خدا بخواد داره کار خطمون درست میشه( تا حالا که نرفتم درخواست بدم برای همین مشکل خط تلفن بوده که داره درست می شه )به احتمال نود درصد آخر هفته برم قرارداد ببندم فقط چند تا سئوال دارم از بچه های شاتلی :
اول اینکه آیا میتونم خودم مودم بخرم ( می دونید که تفاوت قیمتش بیست ، سی تومنه با مودم شرکت ) و اگه بخرم با شرکت مشکل پیدا نمی کنم و بهم گیر نمیدن مثل مشکل دوستمون ( در صورت امکان چند تا مدل رو بگید که با نیماد مشکل نداشته باشه . اگه هم حدود قیمت رو بگید ممنون میشم ) در کل میخوام نظرتونو بدونم که از شرکت بخرم یا از بازار ( تو پرانتز این که چون دانلودم بالاست به احتمال زیاد دیگه از نیماد جایی نرم و نمیخوام هر برای مودم هر بار یه چوب تو پاچم بره )
دوم این اسپیلتر یا همچین چیزی ( همون جدا کننده صوت و دیتا ) رو باید نصب کنم و اگر آره از شرکت بخرم یا از بازار؟
و سئوال آخرو مهمترینش اینه که برای بستن قرارداد چقدر پول همرام ببرم و در کل چقدر نیاز داره ؟
با تشکر
از این سایت
می تونید فایل های تا 62 مگ رو از بیشتر سایت های اشتراک گذاری دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم رقیب سختیه برای رپید باز
می دونید که رپیدباز چند وقتی مشکل داشت به تایپیکش یه نگاهی کنید
این سایت مدعیه که شما می تونید به طور مستقیم دانلود داشته باشید از سایت اصلی
لیست قیمت هاش رو از اینجا ببینید به نظرم منصفانه ست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز شرکت نیماد بودم گفتن مرکز چمران پورتاش پر شده
در مورد اسپلیتر :
من یه نوع اسپلیتر رو که رفاتک میده با اسپلیتر پژوهشگران جنوب مقایسه میکنم
رفاتک میده 2500 پژوهشگران میده 10000 تومن
رفاتک با وجود اسپلیترش بازم کمی نویز توی صدای تلفن هست مال پژوهشگران نیست
رفاتک اسپلیترش کالر آی دی رو غیرفعال میکنه ولی مال پژوهشگران کالر آی دی رو هم ساپورت میکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل دانلود با اکانت های free از رپیدشر هم ظاهرا" برطرف شده همین الان تست کردم جواب داد
Last edited by moslem.b; 28-09-2009 at 22:42.
مودم رو از بیرون بخری بهتره ( بیشتر بدلیل تفاوت قیمت )
ولی قبلش ازشون بپرس که اون مودمی رو میخواهی بخری از بازار ساپورت میکنن یا نه
در مورد اسپیلتر هم باید بگم که بعضی از مودمها توی پکشون دارن
ولی من یه دونه خریدم D-Link دو خروجه 4000 تومن
واسه ی پول هم باید بگم بهت که نقدی پول نمیگیرن باید بریزی بحسابشون
بستگی داره چه سرویسی بخواهی
اگرم باهات نبود یا کم داشتی مشکلی نیست میتونی فرداش واریز کنی و بری فیش واریزیتو بهشون بدی ....
من از رفاتک یکی گرفتم :
نویزها رو کامل نمیگیره ولی آی دی کالر رو هم غیر فعال نمیکنه
من الان دارم استفاده میکنم آی دی کالر فعاله ولی تلفون یه کمی نویز داره ...
تست کردم همین الانمشکل دانلود با اکانت های free از رپیدشر هم ظاهرا" برطرف شده همین الان تست کردم جواب داد
هنوز واسه من که مشکل داره ....
در مورد مودم میتونی اینارو بگیری که توی بازار هم هست:
TP-link
Tenda
Asus
هر سه تا مارک دارای مدلی هستند که 1 پورت USB و 1 پورت Ethernet دارند.قیمتها هم همشون بین 35-40 هستش
اسپلیتر هم توی جعبه خود مودم هست نیازی نیست جداگانه بخری
هزینه راه اندازی رو جدیدآ نمیدونم ولی واسه من 3 ماه پیش 25000 تومن رو 10000 تومن به خاطر دانشجو بودنم تخفیف داد
موفق باشی![]()
پس انشاا...سری بعد خواستی بخری اطلاع بده![]()
سلام به سوشیانت مبین و بقيه دوستان
من همه مودم هارو بررسي كردم، TP-Link رو شاتل پشتيباني ميكنه امو چون الان تمام كردن ميگن پشتيباني نميكنيم. در ضمن اگه مودم خواستي بهم بگو تا برات رديف كنم.
فقط ميخاي وايرلس داشته باشه؟ روتر هم باشه؟ يا فقط مودم؟ آخه قيمتاش فرق فوكوله.
اينم قبلاً گفتم كه پروتكل TCP/IP ربطي به شركت توليد كننده نداره و همه شركت هاي توليد كننده بايد از پروتكل مشخص پيروي كنن...
سلام
من صبح نیماد بودم گفتن هر مودمی بجز D-Link و Linksys میتونید بگیرید
واسه ی پول هم باید بگم بهت که نقدی پول نمیگیرن باید بریزی بحسابشون
از من که نقدا دریافت کردن....
در ضمن در قراردادم ذکر شده { پس از ثبت مشخصات فیش شما در سیستم جامع مشترکین تاییدیه ان را به صورت پست الکترونیک برای شما ارسال خواهد شد
ایا برای دوستان شاتلی چنین ایمیلی ارسال شده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)