شما به بزرگواریه خودت ببخش..اصلا نمی دونستم که قدیمیه....فکر می کردم اولین کسی هستم که چنین باگی رو از بازی پیدا کردم...به خودم امیدوار شده بود ولی انگار![]()
شما به بزرگواریه خودت ببخش..اصلا نمی دونستم که قدیمیه....فکر می کردم اولین کسی هستم که چنین باگی رو از بازی پیدا کردم...به خودم امیدوار شده بود ولی انگار![]()
سلام بچه ها... منو که توی انجمن ظFM09 یادتونه؛
من یه غلطی کردم و اول بازی فقط لیگ های دسته 1 (لیگ های برتر) رو برای چتدتا کشور انتخاب کردم. حالا که آخرای فصل هستم و نتیجه های خوبی گرفتم و حیفم میاد که از اول بازی رو شروع کنم.
می خواستم بدونم راهی هست که بشه لیگ هایی رو که در اول بازی انتخاب کردیم افزایش بدیم؟ مثلا من الان لیگ برتر کشورای آلمان و انگیس و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و ترکیه رو فقط انتخاب کردم ولی می خوام لیگ دسته 1 و 2 این کشورا به علاوه ی لیگ کشورای سوئیس و دانمارک و سوئد و اسکاتلند و ایرلند و آمریکا رو هم اضافه کنم.
راهی هست که بشه بدون شروع مجدد بازی این لیگ ها رو اضافه کرد؟
تورو به خدا کمکم کنید، جون من کمک کنید!!! شدیداً روانم خراب این مسئله شده!
آقا پچ 3 یکم بازی رو هم واسه من کند کرد
البته پچ 2 هم اینجوری بود
و البته اگه مشکل از سیتم من نباشه
دیگه داره یادم میرم کاربرد پچ چی بود
قدیما واسه بهتر شدن بازی بود حالا میزنه خرابش میکنه
سلام
من آپدیت 2 رو از سایت fifa manager دانلود کردم اما بلد نیستم نصب کنم
اسمش این Manager_10_Update_2.exe و حجمش 105 مگ هست
کلیک که روش میکنم ارور می ده و میگه برنامه باید دوباره نصب بشه اینکار رو هم کردم اما نتیجه نگرفتم
کسی می تونه کمکم کنه که باید چیکار کنم؟
هنوز کسی جواب من را نداده!!!!!!!!!!!!!
khob sene bala rabty be gharardad nadare bazi vaghta kasayike seneshon balast khod be khod khodahafezi mikonan.shoma hamin alan boro masalan canavaro ro bekhar mogheeike dari bahash gharardad mibandi 5 sale mitoni bebandi ama onke ta 43 bazi nemikone
من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم یعنی اگر همچین چیزی باشه یک جور باگ به حساب میاد.
حالا چه کاریه رفتی بازیکن سن بالا خریدی اگر خیلی دوسش داری دو ساله میبستی بعد میزدی بیاد استافت بشه.
[COLOR="Orange"]ای بابا! یه جوانمرد پیدا نشد منو کمک کنه. خداییش گرفتار این مشکل شدم./COLOR]
اکثراً کسایی که سنشون زیاده این اتفاق می افته و وقتی که به بازیکن در طول فصل و مسابقات کمتر بازی بدی و اونو نیمکت نشین کنی این احتمال که زودتر از فوتبال خداحافظی کنه بیشتر میشه.![]()
هیچ راهی نداره باید از اول شروع کنی.
Last edited by djsnowman; 01-02-2010 at 03:04.
خواهش میکنم البته این موضوع فکر کنم تا حالا تو تاپیک منیجر 10 مطرح نشده بود.
---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
یعنی انقدر فاجعست پچ 3؟!
پارسال خوب بود ولی ظاهرا امسال گند زده.
راستی اون اسکریپ را هم مشکلش را حل کردم بالاخره.بمنتهی مقدماتی جام جهانی تو آسیا و استرالیا یک ماه و نیم اول فصل تقریبا هر سه روز بازی دارن تیم ها یک کم سیستم کند میشه بخصوص واسه باز کردن کلندر ولی بعدش همه چیز حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)