تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 81 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

اگه نباشه جاش خالی می مونه s4lish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

خیلی قدیمیه ! شما اتفاقی کشف کردید؟!
    من کلا با این کداهای تقلب حال نمیکنم.راه های دیگه ای هم برای تقلب و خریدن باشگاه هست.البته تقلب قانونی ! همشونم قبلا تو انجمنای منیجر اینجا 400 دفعه مطرح شده.
    شما به بزرگواریه خودت ببخش..اصلا نمی دونستم که قدیمیه....فکر می کردم اولین کسی هستم که چنین باگی رو از بازی پیدا کردم...به خودم امیدوار شده بود ولی انگار

2. این کاربر از s4lish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

سلام بچه ها... منو که توی انجمن ظFM09 یادتونه؛

من یه غلطی کردم و اول بازی فقط لیگ های دسته 1 (لیگ های برتر) رو برای چتدتا کشور انتخاب کردم. حالا که آخرای فصل هستم و نتیجه های خوبی گرفتم و حیفم میاد که از اول بازی رو شروع کنم.

می خواستم بدونم راهی هست که بشه لیگ هایی رو که در اول بازی انتخاب کردیم افزایش بدیم؟ مثلا من الان لیگ برتر کشورای آلمان و انگیس و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و ترکیه رو فقط انتخاب کردم ولی می خوام لیگ دسته 1 و 2 این کشورا به علاوه ی لیگ کشورای سوئیس و دانمارک و سوئد و اسکاتلند و ایرلند و آمریکا رو هم اضافه کنم.

راهی هست که بشه بدون شروع مجدد بازی این لیگ ها رو اضافه کرد؟
    تورو به خدا کمکم کنید، جون من کمک کنید!!! شدیداً روانم خراب این مسئله شده!

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

آقا پچ 3 یکم بازی رو هم واسه من کند کرد
    البته پچ 2 هم اینجوری بود
    و البته اگه مشکل از سیتم من نباشه
    دیگه داره یادم میرم کاربرد پچ چی بود
    قدیما واسه بهتر شدن بازی بود حالا میزنه خرابش میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من آپدیت 2 رو از سایت fifa manager دانلود کردم اما بلد نیستم نصب کنم
    اسمش این Manager_10_Update_2.exe و حجمش 105 مگ هست
    کلیک که روش میکنم ارور می ده و میگه برنامه باید دوباره نصب بشه اینکار رو هم کردم اما نتیجه نگرفتم
    کسی می تونه کمکم کنه که باید چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من با دل پیرو تا سال 2015 قرارداد دارم اما سال 2011 از فوتبال خداحافظی میکنه چرا اینطور هست
    هنوز کسی جواب من را نداده!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

khob sene bala rabty be gharardad nadare bazi vaghta kasayike seneshon balast khod be khod khodahafezi mikonan.shoma hamin alan boro masalan canavaro ro bekhar mogheeike dari bahash gharardad mibandi 5 sale mitoni bebandi ama onke ta 43 bazi nemikone

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم یعنی اگر همچین چیزی باشه یک جور باگ به حساب میاد.
    حالا چه کاریه رفتی بازیکن سن بالا خریدی اگر خیلی دوسش داری دو ساله میبستی بعد میزدی بیاد استافت بشه.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

9

من یه غلطی کردم و اول بازی فقط لیگ های دسته 1 (لیگ های برتر) رو برای چتدتا کشور انتخاب کردم. حالا که آخرای فصل هستم و نتیجه های خوبی گرفتم و حیفم میاد که از اول بازی رو شروع کنم.

می خواستم بدونم راهی هست که بشه لیگ هایی رو که در اول بازی انتخاب کردیم افزایش بدیم؟ مثلا من الان لیگ برتر کشورای آلمان و انگیس و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و ترکیه رو فقط انتخاب کردم ولی می خوام لیگ دسته 1 و 2 این کشورا به علاوه ی لیگ کشورای سوئیس و دانمارک و سوئد و اسکاتلند و ایرلند و آمریکا رو هم اضافه کنم.

[COLOR="Orange"]ای بابا! یه جوانمرد پیدا نشد منو کمک کنه. خداییش گرفتار این مشکل شدم./COLOR]

اکثراً کسایی که سنشون زیاده این اتفاق می افته و وقتی که به بازیکن در طول فصل و مسابقات کمتر بازی بدی و اونو نیمکت نشین کنی این احتمال که زودتر از فوتبال خداحافظی کنه بیشتر میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هیچ راهی نداره باید از اول شروع کنی.
    Last edited by djsnowman; 01-02-2010 at 03:04.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما به بزرگواریه خودت ببخش..اصلا نمی دونستم که قدیمیه....فکر می کردم اولین کسی هستم که چنین باگی رو از بازی پیدا کردم...به خودم امیدوار شده بود ولی انگار
    خواهش میکنم البته این موضوع فکر کنم تا حالا تو تاپیک منیجر 10 مطرح نشده بود.

---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------

بچه ها این آپدیت 3 کلا گند زد به database بازی و همه اطلاعات بازی رو خراب کرد من تا حالا فقط load میکردم و ادامه بازیه قبلیمو بازی میکردم اما حالا تازه متوجه شدم این پچ چه فاجعه ایه.طوری که من که اومدم با دوستم از اول بازی کنم اما وقتی بارسا و رئال رو برداشتیم.اصلا این دو تیم تو جام باشگاهها نبودن و من واقعا شوکه شدم.دارم منیجر رو پاک میکنم دوباره میریزم.اون دوستمون djsnowman درست میگفت
    یعنی انقدر فاجعست پچ 3؟!
    پارسال خوب بود ولی ظاهرا امسال گند زده.
    راستی اون اسکریپ را هم مشکلش را حل کردم بالاخره.بمنتهی مقدماتی جام جهانی تو آسیا و استرالیا یک ماه و نیم اول فصل تقریبا هر سه روز بازی دارن تیم ها یک کم سیستم کند میشه بخصوص واسه باز کردن کلندر ولی بعدش همه چیز حل میشه.

12. این کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •