میشه در مورد raid یکم توضیح بدین الان من هارد 1 ترا و 500 خودم رو میتونم raid کنم هارد 500 من seagate هست و هارد 1 ترا samsung اصلاً توی raid کردن هارد ها با کابل بهم وصل میشن یا از داخل ویندوز این کار انجام میشه و نرم افزاری هست
میشه در مورد raid یکم توضیح بدین الان من هارد 1 ترا و 500 خودم رو میتونم raid کنم هارد 500 من seagate هست و هارد 1 ترا samsung اصلاً توی raid کردن هارد ها با کابل بهم وصل میشن یا از داخل ویندوز این کار انجام میشه و نرم افزاری هست
برای raid مینتون باید ساپورتش کنه این کار از طریق raid controller صورت میگیره
raid دو هارد هم ظرفیت بیشتر مرسومه
مین من 770t-usb3 هست چرا باید هر دو هارد هم ظرفیت باشه؟ raid controller چیه؟ کابله؟
من برای افزایش سرعت میخوام اینکار رو بکنم
Last edited by mehdihamed; 06-08-2010 at 13:41.
raid هارد چیه ؟ و کلا برای چه کاری استفاده میشه ؟
Last edited by DiDaX; 06-08-2010 at 13:47.
تو همین انجمن جستجو کنید به جواب خودتون میرسید
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
raid هارد برای بالا بردن سرعت هارد هست و در واقع دو تا هارد رو به یه هارد با سرعت بالاتر تبدیل میکنه و نوع های مختلفی داره مثل raid0 و raid1 که در raid0 سرعت خیلی بالا میره و در raid1 اطلاعات همزمان روی دو تا هارد کپی میشه
در واقع یه جورایی مثل overclock کارت گرافیک میمونه که تقریبا از حداکثر توان سخت افزار استفاده میشه
من خیلی وقته درباره raid شنیدم ولی تا حالا نمیدونستم باید هارد فرمت بشه و مجدداً پارتیشن بشه
مطالب این سایت مطالعه کنید کامل و مفصل دستتون میاد RAID چیه
(سخت افزار) خودتون به جای --------- فینگلیش تایپش کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه این سایت چشه که اجازه لینک نمیدین؟
Last edited by intel_gigabit; 06-08-2010 at 21:44.
ممنون از همه دوستان
raid فقط واسه بالا بردن سرعته ؟
افزایش سرعت، و کارایی
ولی یادتون نره raid خطرات خودشو داره
تو شرایط عادی به هیچ وجه توصیه نمیشه
با درود به اساتید نیاز به راهنمایی کارشناسی و فوری دارم
من هاردی در حدود 80 هزار تومن و با ظرفیتی حدود 500 گیگ میخوام بهترین پیشنهاد چیه؟؟
silicon 2.5” Portable Hard Drive Armor A80 یو اس بی 3 داره من توی مدل های wd ندیدم هیچ کدوم usb 3 باشه حالا فرقیم داره 2 با 3 ؟
استفاده من بشتر برای جایی برای دانلود هامه و همچنین برای ضبط از -----
در مورد 3.5 و 2.5 یک سوال داشتم اون اداپتور در 3.5 باعث نمیشه برق بره از کار بیوفته ؟؟
اگه حتما باید اداپتور همراهش باشه مدل پیشنهادی 2.5 باشه
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)