لطفن راهنمایی کنید .(نمونه سوالات ادبیات پیش دانشگاهی یک)را از کجا پیدا کنم؟
لطفن راهنمایی کنید .(نمونه سوالات ادبیات پیش دانشگاهی یک)را از کجا پیدا کنم؟
ثبت نام آزمون سراسری سال بعد کی شروع میشه یا تموم شده؟![]()
ببخشیدا ولی اون قسمت قرمز رو کاملا بیخود گفتن!!! هوا و فضا خیلی هم رشته خوبیه ولی فکر کنم تراز بالایی میخواد.یکی یه راهنمایی بکنه منو
من می خوام هوا و فضا رو انتخاب کنم اما این اطرافیان می گن نمی تونی قبول شی و رشته خوبی نیست و اینا
دوستان هم می گن بریم الکترونیک
حالا این بین موندم
سلام
میگم اگر کسی سه ترم متوالی مشروط شده باشه و اخراج هم شده باشه باید چیکار کنه خواهش میکنم زودتر جواب بدید ممنون راستی دانشگاه آزاد و میگم جونه مادرتون جواب بدید راستی 31 واحد هم گذروندم واحد ساوه هم هست
خب کاری نمیتونه بکنه اخراج شده دیگه
نمیتونه ادامه بده مگه اینکه با مدرک قبلیش بره فراگیر پیام نور
که بازم مطمئن نیستم شدنی باشه
حیف اون دانشگاه نبود که درس نخوند و اخراج شد؟؟
واقعا دانشگاه خوبیه
راجعبه سوال دومتون باید بگم نه همون قبلیا هستن
سوال اولتون هم دارم میگردم تا بزرام واستون در اولین فرصت آپ میکنم واستون
خسته نباشی ناامیدم کردی بابا همین طوری دارم گریه میکنم یعنی هیچ راه حلی وجود نداره
دوست عزیز ! طبق قوانین اینطوره! ولی دانشگاه ازاد خیلی ضابطه مند نیست و همچین دوست نداره دانشجوهاش را از دست بده ! شما تشریف ببرید دانشگاه اول با گروه آموزشی صحبت کنید نتیجه نمداد با رئیس دانشکده صحبت کنید نتیجه نداد با رئیس دانشگاه صحبت کنید. نتیحجه نداد با مرکز صحبت کنید! ببینید چه نتیجه ای میگیرید.
با فراهم شدن امكان انتخاب محل آزمون همزمان با ثبتنام؛
ثبتنام كنكور سراسري دانشگاه آزاد تا پنجشنبه ادامه دارد
ثبتنام كنكور سراسري دانشگاه آزاد اسلامي تا روز پنجشنبه 15 اسفند ماه ادامه دارد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، داوطلبان بايد براي ثبتنام ابتدا كارت اعتباري ثبتنام را از دفاتر پستي سراسر كشور تهيه و سپس براي ثبتنام به سايت مركز آزمون دانشگاه آزاد به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند.
گفتني است، آزمون سراسري اين دانشگاه در رشتههاي غيرپزشكي طي روزهاي 11و 12 تيرماه 88 و آزمون رشتههاي گروه علوم پزشكي 26 تير ماه برگزار ميشود.
همچنين، همانند سال گذشته برخي از رشته شهرها كه داراي تعداد داوطلب قابل توجه بوده و ظرفيت آنها در انتخاب اول تكميل ميشود، به صورت ستاره دار در دفترچه راهنما درج شده است و لازم است داوطلبان اين رشته شهرها را در انتخاب اول خود انتخاب كنند.
لازم به ذكر است، در آزمون سراسري سال 88 هر داوطلب ميتواند در هنگام ثبتنام و بدون توجه به انتخاب رشته محلهاي خود، يكي از 209 حوزه امتحاني در آزمون غير پزشكي و 65 حوزه امتحاني در آزمون پزشكي را براي دريافت كارت و برگزاري آزمون انتخاب كند.
همچنين، در آزمون سراسري سال 88 دانشگاه آزاد اسلامي، سوابق تحصيلي داوطلبان در آزمون اعمال ميشود، بر اين اساس سوابق تحصيلي ديپلمههاي نظام جديد آموزش متوسط سالهاي84 تا 87 كه امتحانات آنها به صورت سراسري برگزار شده است، به ميزان 15 درصد در گزينش نهايي اعمال ميشود. بنابراين نمره كل نهايي اين دسته از داوطلبان بر اساس 85 درصد نمره آزمون و 15 درصد سوابق تحصيلي محاسبه ميشود.
دوستان یکی از بچه ها یه دفترچه آزاد گرفته ولی پشیمون شده نمیخواد شرکت کنه اگه کسی میخواد شمارش رو بدم بره ازش بگیره خونشون تهرانه محدوده جنت آباد شمالی و تا 15 انگار وقت داره که ثبت نام کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)