این لینک بودجه بندی سولات کنکور سراسری سالهای 85، 86 و 87 رشته های ریاضی تجربی انسانی است
منبع :بودجه بندی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک بودجه بندی سولات کنکور سراسری سالهای 85، 86 و 87 رشته های ریاضی تجربی انسانی است
منبع :بودجه بندی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اینجا مکانی هست که دوستان کنکوری می خوان باهم در ارتباط باشن و حرفهاشون رو بزنن و فکر نمیکنم که همش باید مطالب مفید البته از نظر شما نوشته بشه
کسی می تونه تعداد صفحات کتابای درسی پیش دانشگاهی رو بذاره اینجا؟
من دسترسی به خود کتابا ندارم و فعلا فقط از روی کتابای کمک درسی کار می کنم ولی می خوام یه ذهنیت درستی در مورد کتابای مدرسه هم داشته باشم و ممنون می شم اگه کسی لطف کنه تعداد صفحات رو واسم بذاره
دوستان راستی توی عربی فی زلال دعا و صور جمالیه توی کنکور میاد؟ آخه هرکی یه چیز میگه و من گیج شدم!
یادمه زمانی کنکور می دادم که نمیامد احتمال 90 درصد الانم همونطوره
چه رشته ای ؟
این واسه رشته ریاضی:کسی می تونه تعداد صفحات کتابای درسی پیش دانشگاهی رو بذاره اینجا؟
من دسترسی به خود کتابا ندارم و فعلا فقط از روی کتابای کمک درسی کار می کنم ولی می خوام یه ذهنیت درستی در مورد کتابای مدرسه هم داشته باشم و ممنون می شم اگه کسی لطف کنه تعداد صفحات رو واسم بذاره
دیف 211
تحلیلی 151
گسسته 103
زبان و ادبیات فارسی 224
دین و زندگی 198
زبان 97
فیزیکو پیدا نکردم نمیدونم چه بلایی سرش اوردم! : دی
فک کنم حدود 250 صفحه بود
دوست عزیز اگه دنبال تعداد صفحات کتاب برای روش برنامه ریزی پاسکال هستی بهت میگم که اصلا به دردت نمیخوره
سلام
خدمت شما
ببخشید بچه ها منو میشناسن من اصولا روی تاپیک هایی که میزنم حساسم و دوست ندارم توش اسپم باشه و اگه ببینم خودم به مدیر میگم و سریع بسته میشه مثله تاپیک امتحان نهایی
من خودم 2 روز شیراز بودم بعد اومدم دیدم چندین صفحه رفته جلو بعد اومدم دیدم که همه پستا درست هستن و هیچ مشکلی نداره و درضمن اگه میبینین آمار پست دهی اینجا زیاده چون دوستان دارن از تجربات کنکوری های پارسال استفاده میکنن و ددارن به بچه ها توضیح میدن محوه چجوری درس و خوندن تا اشتباه نکنن
چون این کنکوری های ممکنه تا چند وقت دیگه دانشجو شن ( ایشالله ) دیگه کمتر بیاین
مرسی از توجهتون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)