دوستان وقتی خواستم با سوزن DVD Key رو بگیرم ارور دادداد بعد از اون دیگه درایو شناخته نمیشه تو رو خدا کمک کنید . DVD key هم ندارم .
دوستان وقتی خواستم با سوزن DVD Key رو بگیرم ارور دادداد بعد از اون دیگه درایو شناخته نمیشه تو رو خدا کمک کنید . DVD key هم ندارم .
ازlite on eraserاستفاده نکردی؟
مطمینی سوزن به جای دیگه نخورد؟دودی چیزی بده بیرون
در غیر اینصورت مشکلی نیست کنسول و کامپیوتر رو ریستارت کنی باید حل بشه اگه نشد احتمالا درایو سوخته که بعیده البته برای من هم همچین مشکلی به وجود اومده ولی با ریستارت حل شد .راستی از گزینه یviaهم استفاده بکن
شک دارم دقیقا خورده باشه . یکم اینورتر شاید رو جاهای سبز . ری استارت هم کردم نشد !
منم همین مشکل رو داشتم که فهمیدم دستم تکون خورده زدم جای دیگه و برد دی وی دی رام رو عوض کردم درست شد.
ببین کنسول رو روشن میکنی ic بزرگه روی برد درایو خیلی داغ میشه.اگه شد مشکلت مثل ماله منه
چه جوری باید عوض کرد ؟ چقدر خرجش میشه ؟
اگه خودت بلدی دقت کنی چهارتا سیم لحیم شده به برد درایو اونارو باید جدا کنی وصل کنی به برد جدید.
اگه بلد نیستی جمش کن ببر بیرون 2 دقیقه کار داره.حدودا 30 یا 40 تومنه قیمت بردش
دوستان یه چیزی : این کنسولی که خواستم LT بریزم نمیدونستم که آبدیت دشبردش از اون نیمه انجام شده هاس . یعنی وسط آبدیت دشبرد نیمه کاره تموم شده ! الان هم بعد از این کاری که کردم درایوش بیرون نمیاد . میتونه ربطی داشته باشه ؟
عـــلی جان زدی دستگاه رو پکوندی برادر
اگه دیگه نمیاد بیرون و تو داشبورد میزنه Oppening یعنی درایو نیم سوز شده ، چون DVDKey نداری ، پس جایگزین کردن درایو هم ممکن نیست => کنسول بریک شده ! ( DVD Player هم نیس دیگه : دی )
البته من این شرایط رو خودم دیدم که میگم ؛ بعد هم دستگاهی که آپدیتش گیر کرده ال تی بزنی هیچ تغییری نمیکنه راهش اینه یه فلش حاوی فایل آپدیتی که توی دیسکی که گزاشتن توش و اینجور شده وصل کنی تا از اون حالت در بیاد بعد باید ال تی بزنی ( این هم دیدم که میگم : دی )
احتمالا یه صدای ترکیدن و دود و بوی سوختگی هم از درایو خارج شد ؟!
نه والا هیچ صدایی نیومد نه دودی بلند شد . حسام ترسوندی منو . اصلا کنسول رو روشن میکنم یه صفحه سیاه میاد که میگه باید آپدیت (دشبرد) بشه !
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
آخه طرف به من نگفته بود که کنسولش وسط آپدیت دشبرد گیر کرده ! ای خداااا چکار کنم
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﺁ~ﺩﯾﺖ ﺩﺷﺒﺮﺩ ﻧﯿﻤﻪ ﮐﺎﺭﻩ ﺑﺸﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ LT ﺭﯾﺨﺖ ؟ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺧﻮﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ . ﺍﻣﺮﻭﺯ 2 ﺗﺎ ﮐﻨﺴﻮﻝ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﯾﮑﯽ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺷﺪ . ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭﺍﯾﻮ ﻧﻮ ﺧﺮﯾﺪ ؟ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ ! :((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)