احمد رضا خیلی بد حرف میزنه ... یه بار حرف زده بود ، جمله ی خبری رو سوالی تموم میکرد !!!!![]()
احمد رضا خیلی بد حرف میزنه ... یه بار حرف زده بود ، جمله ی خبری رو سوالی تموم میکرد !!!!![]()
کاوه یهو چش شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی بلآخره من کشف کردم چرا این پلیسه همیشه آب می خوره یعنی یجا خوندم
آب خوردن زیاد صادقی توی این سریال تنها برای نشون دادن اینه که این شغل پر از استرس هستش!!!!
کاوه از اول هم علاقه ایی به رویا نداشته...فقط میخواسته شایسته رو ضایع کنه...واسه همین وسط عروسی دررفتکاوه یهو چش شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دمش گرم...این رویا هم اگه خنگ نبود با این حالات روانیش میفهمید قاطی داره و بیخیالش میشد
راستی من نمیدونم چرا هرکی میخواد گریه کنه میره بقل نگس حون؟
ببخشید اونوخ نگفتن این آقا پلیسه استرس از کجا میاره؟راستی بلآخره من کشف کردم چرا این پلیسه همیشه آب می خوره یعنی یجا خوندم
آب خوردن زیاد صادقی توی این سریال تنها برای نشون دادن اینه که این شغل پر از استرس هستش!!!!
کار خاصی نمیکنه که...استرسش کجا بود
همه ی کارارو آدمای کیانوش و بقیه انجام میدن و همه چی معلوم میشه...بعد پلیسه میاد میگه که ما خیلی وقت بود پی برده بودیم به داستان و شما کار مارو خراب کردید
راستی دوستان توجه کردید که این پلیسا خیلی بد صحبت میکنن...همش برمیگردن میگن یارو گم و گور شده...این چه طرز صحبت کردنه...اون پلیسم که بداخلاق...یه چیزیم بدهکاره
![]()
نه صرفا توی این سریال گفته بود این حرفه![]()
پلیسا که اصلا کاری نمیکنن !!
هر کس میاد خودش رو لو میده و اعتراف میکنه پلیسه بر میداره عکسش رو میزنه به تابلوــه
کلا سریال مضخرفیه![]()
منم یه جا شنیدم کراکی ها زیاد آب میخورن نکنه پلیسه کرکیه![]()
حالا همون خودکاره می شه مدرک من کیه دارم می گم....![]()
آرهحالا همون خودکاره می شه مدرک من کیه دارم می گم....![]()
مث یه سریال خارجی mbc action نشون میداد...اسمش csi نمیدونم چی چی بود
یه مورچه از یه جایی رد میشد میکردنش مدرک
من نمیدونم...این خودکارای عطردار وقتی باهاش مینویسی بو دارن...این یارو میگیره دستش بوشو میشنفه؟
عجب شامه ی قوی ایی...فکر کنم این سکانس نشون دهنده ی این بود که پلیس مارو دست کم نگیرید![]()
منم دیشب به این موضوغ فکر کردم بالاخره اثر انگشتی . دی ان ایی چیزی از این خودکاره گیر می یارن
داستان این صندوق صدقاته شیرین بود چی جوری می خواسا پول در بیاره
بعد این پونه چقدر خلافه شیر بنزین موتورم بلد بود کجاست و چه جوری ازش بنزین میکشن هم بلد بود
نه بوی خودکارهمنم دیشب به این موضوغ فکر کردم بالاخره اثر انگشتی .
دیدین کیانوش گفت بوش می مونه پلیسه هم تا خودکار رو برداشت بو کرد پلیس ایران که باهوش همون موقع شک کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)