تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 233 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من مطمئنا سامسونگ رو انتخاب میکردم به این دلایل:

1-بلوتوث آریتا ورژن 2 هست سامسونگ 2.1

2-کیفیت دوربینش بهتره(میتونین عکس ها رو خودتون مقایسه کنین)

3-دوربین سامسونگ دارای تشخیص چهره لبخند و پلک زدن موقع عکس برداری هست.

4-سی پی یوش خیلی قویتره.

5-قابلیت ضبط از موج اف ام داره.

6-قابلیت IM داره.(برای Messaging)

7-تکنولوژی EDGE ساسمونگ کلاس 12 هست ولی ال جی 10.(اگه اینترنت نمیخایین به دردتون نمیخوره)

8-فرمت های صوتی تصویری خیلی بیشتری نسبت به ال جی میخونه.از جمله HD

9-دوام باتریش بیشتره.(با توجه به توضیحاتی که خود شرکت ها دادن تو حالت استند بای سامسونگ

422 ساعت دوام داره و آرینا 300 ساعت.تاک تایم سامسونگ هم 8 ساعت و 20 دقیقه و ال جی 3 ساعت و 50 دقیقه.)

به نظر من هم رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ خیلی بهتر و راحت تر از S-Class ال جی هست.

اقا اینا مقایسه بود؟!؟!؟ آخه بلوتوث 2.1 با 2.0 شد مقایسه؟! یا EDGE کلاس 12 با کلاس 10!؟!؟؟ بهتره از روی تجربه صحبت کنید! من با کلاس 12 استار کار کردم و هم با کلاس 10 کوکی....به حرات میگم ماله کوکی سریعتر بود، چرا چون: الجی توی آنتن دهی خیلی سرتر از سامسونگه (اینو عینا تجربه کردم).

شما میگی مالتی تاچ خوب نیست؟! اف ام ترنسمیتر بدرد نمی خوره؟!!؟ بدنه ی فلز خوب نیست؟! بهتره تست استرس آرینا رو یه نیگاه بندازید! سی پی یوش بصورت عددی بهتره، ولی هیچ تفاوتی ندارن، کما اینکه شتاب دهنده گرافیکی آرینا خیلی بیشتر کمک میکنه.

سامسونگ کاره خودش رو کرد....با زدن سی پی 800 میخواست بفهمونه خیلی سریعه و از این حرفها! کیفیت دوربین فرقی ندارن.....من صد بار دیدم.....

در ضمن جت اچ دی پخش نمیکنه! اون D1 هست که آرینا هم پخش میکنه!

اینترفیس کاملا سلیقه ای هست....من که دیگه این اولین و آخرین باریه که از اینترفیس مسخره تاچ ویز استفاده میکنم به این امید رفتم سراغش که از فلش یو آی الجی بهتر باشه، باور کنید فلش یو آی رو بیشتر میپسندم چه برسه به اس کلاس....

پی نوشت: همون قضیه ی آنتن دهی بس که من بشدت الان مینالم! اگه قبلا توی انتخاب این دوتا شک داشتم، با تجربه ی استار (آنتن دهی و اینترفیس) دیگه حتما آرینا رو بر میگزینم!
    Last edited by Michael Ropy; 04-12-2009 at 11:44.

2. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اقا اینا مقایسه بود؟!؟!؟ آخه بلوتوث 2.1 با 2.0 شد مقایسه؟! یا EDGE کلاس 12 با کلاس 10!؟!؟؟ بهتره از روی تجربه صحبت کنید! من با کلاس 12 استار کار کردم و هم با کلاس 10 کوکی....به حرات میگم ماله کوکی سریعتر بود، چرا چون: الجی توی آنتن دهی خیلی سرتر از سامسونگه (اینو عینا تجربه کردم).

شما میگی اف ام ترنسمیتر بدرد نمی خوره؟!!؟ بدنه ی فلز خوب نیست؟! بهتره تست استرس آرینا رو یه نیگاه بندازید! سی پی یوش بصورت عددی بهتره، ولی هیچ تفاوتی ندارن، کما اینکه شتاب دهنده گرافیکی آرینا خیلی بیشتر کمک میکنه.

سامسونگ کاره خودش رو کرد....با زدن سی پی 800 میخواست بفهمونه خیلی سریعه و از این حرفها! کیفیت دوربین فرقی ندارن.....من صد بار دیدم.....در ضمن آرینا هم تشخیص لبخند و پلک و چهره هم داره.....

اینترفیس کاملا سلیقه ای هست....من که دیگه این اولین و آخرین باریه که از اینترفیس مسخره تاچ ویز استفاده میکنم فکر می کردم حداقل از فلش یو آی الجی بهتره، باور کنید فلش یو آی رو بیشتر میپسندم چه برسه به اس کلاس....

پی نوشت: همون قضیه ی آنتن دهی بس که من بشدت الان مینالم!
    حسین کله کردیا

بحث آنتن دهی که خودتم میدونی الکیه ... تازه اگه الکی نباشه ال جی از سامی ضعیفتره

ورژن تاچ ویز استار 1 ه .... مال جت 2 ه ... که 3 بعدیه و خیلیم جالبه ... از sclass بهتره

بنچ مارکشونو تو کلوپ آرنا گزاشتم میتونی ببینی که حتا تو 3 بعدیم جت قویتر عمل میکنه

4. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از لحاظ قیافه تو عکس که دیدم به نظرم ارنا سر امد ولی وقتی از جلو دیدم نظرم عوض شد ...

تاچ ویزی که شما استفاده میکنی حسین جان با تاچ ویز جت کاملا متفاوته فقط نوار ابزار استارتش یکیه ! ...

و اینکه بحث استار و کوکی رو پیش کشیدی نمیدونم چی بگم .. اگه بهت ثابت شده که انتن دهی ال جی بهتره .. چیزی ندارم بگم ...

6. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حسین کله کردیا
    هان!؟؟! چیزه خوب باشه دیگه هیچی نمی گم.....جت بهتره....

بحث آنتن دهی که خودتم میدونی الکیه ... تازه اگه الکی نباشه ال جی از سامی ضعیفتره
    بابا میگم تجربه کردم ها!!! کچل!

تاچ ویزی که شما استفاده میکنی حسین جان با تاچ ویز جت کاملا متفاوته فقط نوار ابزار استارتش یکیه ! ...
    میدونم، ولی تو عکس که دیدم تفاوتی نداشت، منظورم قیافه نیست! خیلی هم خوشگله ولی راحتی کار هست.....محل گذاشتن دکمه ها و....

و اینکه بحث استار و کوکی رو پیش کشیدی نمیدونم چی بگم .. اگه بهت ثابت شده که انتن دهی ال جی بهتره .. چیزی ندارم بگم ...
    بله برادر، اولش خیلی هم تعجب کردم! چند بار هم تست کردم.....ولی همون نتیجه....

8. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس لازم شد منم یه تستی از ال جی بگیرم (مخصوصا انتن دهی)

.. حسین جون من برو عکسهای اینترفیس جت رو ببین !

خداییش تاچ ویز استار هم اونجوری هم نیست دیگه خوبه دارم استفاده میکنم به این راحتیو خوبی چشه ؟ هم زیباست هم محیط کاربریش خوبه ..
    Last edited by pulp_152; 04-12-2009 at 11:51.

10. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

پس لازم شد منم یه تستی از ال جی بگیرم (مخصوصا انتن دهی)
    بله برادر هیچی تجربه نمی شه! البته توی قضیه ی اینترفیس اگه از تاچ ویز بیشتر خوشت اومد، نیای به من فحش بدی ها! من با نحوه ی قرارگیری آیتم ها و... توی فلش یو آی و اس کلاس راحتترم...

12. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نحوه قرار گیری شاید مربوط به عادت باشه برادر ....
    -------------------------------------------------------------------------------

فحش بده فحش بده فحش کشم کن ... نه مگه بچه ام فحش بدم فقط میام در خونتون میکشمت بیرون یه سلامی میکنم میرم

14. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

هان!؟؟! چیزه خوب باشه دیگه هیچی نمی گم.....جت بهتره....

بابا میگم تجربه کردم ها!!! کچل!

میدونم، ولی تو عکس که دیدم تفاوتی نداشت، منظورم قیافه نیست! خیلی هم خوشگله ولی راحتی کار هست.....محل گذاشتن دکمه ها و....

بله برادر، اولش خیلی هم تعجب کردم! چند بار هم تست کردم.....ولی همون نتیجه....

ببین تو به اینترفیس کوکی عادت کردی واسه همین کار با تاچ ویز واست سخته

منم مثلاً با p990 کار میکردم بعدش با w960 کار میکردم فقط به خاطر اینکه دکمه بکش بالا بود خیلی اذیت میکرد ... حالا اگه اولش با w960 کار میکردم کار با p990 برام سخت بود
    تازه اینا فرقشون فقط جای دکمه بک بود حالا فک کن این دوتا ینی تاچ ویز و فلش یو آی کلی با هم فرق دارن .. معلومه که کار باهاش سخته اولاش .. یکم صب کن بهش عادت میکنی

در مورد آنتن دهی به اون آیکنش نگا نکن کیفیت مکالمه رو نگا کن
    8510 تو پارکینگ ما میشه 4 تا خط .. 2600 همیشه خطاش پره ... ولی صدای 8510 صاف و بدون قطعیه ... صدای 2600 قطعی داره

16. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ببین تو به اینترفیس کوکی عادت کردی واسه همین کار با تاچ ویز واست سخته

منم مثلاً با p990 کار میکردم بعدش با w960 کار میکردم فقط به خاطر اینکه دکمه بکش بالا بود خیلی اذیت میکرد ... حالا اگه اولش با w960 کار میکردم کار با p990 برام سخت بود
    تازه اینا فرقشون فقط جای دکمه بک بود حالا فک کن این دوتا ینی تاچ ویز و فلش یو آی کلی با هم فرق دارن .. معلومه که کار باهاش سخته اولاش .. یکم صب کن بهش عادت میکنی

در مورد آنتن دهی به اون آیکنش نگا نکن کیفیت مکالمه رو نگا کن
    8510 تو پارکینگ ما میشه 4 تا خط .. 2600 همیشه خطاش پره ... ولی صدای 8510 صاف و بدون قطعیه ... صدای 2600 قطعی داره

نه اصلا بحث عادت نیست....منظر بودم اینو بگی....از وقتی شروع کردم با کوکی، انگار که صد ساله دارم باهاش کار میکنم، خیلی راحت! ولی با استار از همون اول تا الان مشکل دارم، شاید فکر کنی منظورم اینه که کوکی دکمه برگشت بالا بود، ماله استار پایین باعث میشه من اشتباه بزنم...نه...باید باشی پیشم تا نشونت بدم تا بفهمی! آنتن دهی هم رابطه مستقیم داره با کیفیت مکالمه...اون رو هم تست کردم.....نمونش تست هدست تویه یه جایی که اصلا آنتن نمیده با کوکی، و تست هدست با جایی که آنتن پره (توی شهر) با استار....

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اقا اینا مقایسه بود؟!؟!؟ آخه بلوتوث 2.1 با 2.0 شد مقایسه؟
    از فرق 2 و 2.1 اطلاعی دارین؟

شما میگی مالتی تاچ خوب نیست؟
    لااقل میخایین حرف منو تحریف کنین یه چیزی بنویسین که مدرکش موجود نباشه.من گفتم مزیت نیست ولی بودنش بهتره.به نظر خودتون وقتی گوشی رو با یه دست میگیرین مالتی تاچ به چه دردی میخوره؟!!!

ا EDGE کلاس 12 با کلاس 10!؟!؟؟
    بی زحمت یه نگاهی هم به فرق این دو تا بندازین

به حرات میگم ماله کوکی سریعتر بود، چرا چون: الجی توی آنتن دهی خیلی سرتر از سامسونگه (اینو عینا تجربه کردم).
    جل الخالق.اولا این که آنتن دهی دیگه یه مسئله حل شده هست.دوما این که برای سیگنال دیجیتال رفت و برگشت سیگنال مهمه نه قدرت.فرض کنین شما با ماهواره 30 درصد سیگنال میگیرین اگه سیگنالتون بشه 100 درصد کیفیت تصویر بهتر میشه؟؟؟!!

اف ام ترنسمیتر بدرد نمی خوره؟!!؟
    من نگفتم به درد نمیخوره.خیلی راه های بهتر و با کیفیت تر اف ام ترنزمیتر هست.اگه سیستم صوتی ماشینتون درست حسابی نباشه همون ترنزمیتر کفایت میکنه چون فرقش اصلا مشخص نمیشه.

بدنه ی فلز خوب نیست؟! بهتره تست استرس آرینا رو یه نیگاه بندازید!
    مگه این که بخایی باهاش آبگوشت له کنی.درسته سامسونگ پلاستیکه ولی پلاستیک آبکش نیست

سی پی یوش بصورت عددی بهتره، ولی هیچ تفاوتی ندارن، کما اینکه شتاب دهنده گرافیکی آرینا خیلی بیشتر کمک میکنه.
    دلیل پلیز!!!اگه تفاوتی نداشت مطمئنا میتونست اچ دی پخش کنه.

شما مثل این که عشق ال جی هستینکی گفته جت اچ دی پخش نمیکنه.حتما گوشی من از یه کارخونه دیگه اومده که میتونه پخش کنه.

اینترفیس کاملا سلیقه ای هست....من که دیگه این اولین و آخرین باریه که از اینترفیس مسخره تاچ ویز استفاده میکنم به این امید رفتم سراغش که از فلش یو آی الجی بهتر باشه، باور کنید فلش یو آی رو بیشتر میپسندم چه برسه به اس کلاس....
    هر کسی یه سلیقه ای داره.

19. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •