تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 192 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

آره ولی از اونجا که میگی گارانتیش چیه ؟
    می ارزه 30 تومن بیشتر بدی ولی حداقل از یه گارانتی معتبر بگیری !!
    با همون گارانتی اصلی سازگار -50 40 ارزون تر هست .

داره خودمونی میشه mohsenjohn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    tehranjelos

1

به نظر من از خود سازگار ارقام بگیری مطمئن تره .خودت نمایندگیهاشو از سایتش ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم تو پایتخت نمایندگی داره هم تو پاساژ ایران تو ولیعصر .
    مانیتور aoc هم تو ولیعصر پاساژ رضا و ایران میتونی پیدا کنی . قیمتش همه جا ثابته .
    معمولا شرکت های گارانتی محصولات خودشان را به مغازه ها ارزانتر می فروشند.(چون شرکت گارانتی محصولاتش باد نکنه)این اختلاف قیمت بین مغازه ها و خود شرکت گارانتی هم برای همین هست و دلیلی بر غیر مطمئن بودن آن نیست.مثلا مدل 5738g خود شرکت 799000میفروشه ولی بیرون با گارانتی سازگار میتونی 765000تا770000 هم گیر بیاری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

کجا دوست عزیز از همه جا ارزون تره ؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره حمید جان کل تاپیک رو خوندم . ولی در مورد gta توضیح نداده شده بود این بازی چون سنگین ترین بازی کامپیوتری هست بهتر است گرافیک رو چنین بازی هایی تست بشه و نتیجه کاراییش رو دید تا چه حد رون هست .

حمید شما بازی تست کردی تا حالا رو مدل z و اگر آره چه بازی بوده .

فردا دارم می رم برای خرید مدل zg .
    از کجا این قیمت ها هست بگو که میخوام فردا برم سریG رو بگیرم
    از سازگار ارقام. یه سرچ بزن تو گوگل برو تو سایتش. اونجا نمایندگی هاشو زده . میتونی بگیری .
    بازار رضا و پاساژ ایرانیان دیروز اونجا بودم .

توجه داشته باش بازار اختلاف مغازه های کناری با هم تا 40 50 هزار تومان هم هست . یه مغاز می داد5837z رو 560 و دیگری حتی 610 .
    سایت سازگار 30 40 تومن گرون تر از بازار میده .
    آره ولی از اونجا که میگی گارانتیش چیه ؟
    می ارزه 30 تومن بیشتر بدی ولی حداقل از یه گارانتی معتبر بگیری !!
    من پایتخت نیستم اما یه رفیق دارم که رفته پایتخت به نظر شما از پایتخت بخرم بهتره یا از خود سازگار بخرم برام پست کنن من میخوام 5738g بخرم در ضمن از کجا بخرم ارزون تره منظورم کجای تهرانه ؟ بعد من میوام یه مانیتوره 22 اینچ aoc هم بخرم یه جایی ادرس بدین که 2 تاش باشه با قیمت خوب ممنون از تمامی دوستان به خصوص اقا حمید گل اقا رفیق من نا یه هفته دیگه بیشتر تهران نیست خواهشن سریع آدرس بدین برم بخرم این جیگرو !
    با همون گارانتی اصلی سازگار -50 40 ارزون تر هست .
    معمولا شرکت های گارانتی محصولات خودشان را به مغازه ها ارزانتر می فروشند.(چون شرکت گارانتی محصولاتش باد نکنه)این اختلاف قیمت بین مغازه ها و خود شرکت گارانتی هم برای همین هست و دلیلی بر غیر مطمئن بودن آن نیست.مثلا مدل 5738g خود شرکت 799000میفروشه ولی بیرون با گارانتی سازگار میتونی 765000تا770000 هم گیر بیاری.
    کجا دوست عزیز از همه جا ارزون تره ؟

همه بحثها به يك چيز برميگرده

1-اگه مي خواهين 5738 بگيرين مطمئن ترين گارانتي سازگار هست و خيلي بزرگ و معتبره
    2-تو كل بازار بايد بگردين و قيمت بگيرين و اوني كه پول لازمه و كمترين قيمت رو ميده پيدا كنين
    3-بعضيها واسه اينكه لوازم ديگه باد كرده را رد كنن كلي اشانتيون ميذارن روش و بعد كل نوت بوك را گرونتر ميدن مثلا 610 ميده بعد كيف و موس هم ميده كه در واقع پات حساب كرده
    3-قيمتي كه سازگار زده قيمت كل كشور و در تهران ارزونتر هست.
    4-بهترين محل خريد بازار رضا و پايتخت هست و همه جاشو بايد بگردي و ارزونترين را پيدا كني
    5-يادتون نره دي وي دي رايگان سازگار را بگيرين بعضيها كش ميرن دي وي دي رايگان سازگار رو و بعد مي فروشنش
    Last edited by H@mid-Vista; 24-07-2009 at 16:28.

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما اصل حرف را زدیم دوست داشتی قبول کن دوست نداشتی هم که هیچ با لپتاب ایسر (اورجینالت) برو کیف کن دیگه هم این بحث کش نمی دم
    ببينين علل مختلفي در قيمت نهايي ممكنه نقش بازي كنه كه همگي در يك قالب نيستن.
    در مورد نوت بوك مي دونين عمده قطعات از شركتهاي ديگر خريد ميشه و سر هم ميشه فقط.
    شايد در مورد ال سي دي كيفيت ساخت و . موثر باشه در قيمت ولي فكر نمي كنم چند نوع سي پي يو كور دو 4200 توسط ايتل ساخته بشه و يا چند نوع رم 1066 توسط كينگستون ساخته بشه و يا چند نوع هارد 5400 دور 250 گيگ توسط سامسونگ ساخته بشه.
    در مورد نوت بوك موارد زير مهم هست:
    1-توان قطعاتي كه انتخاب مي شوند. (حدود 40 درصد)
    2-نوع ال سي دي (حدود 15 درصد)
    3-كيفيت ساخت بدنه و مواد به كار رفته در بدنه (حدود 5 درصد)
    4-ماليلات افزوده كشورطراح: مثلا در امريكا براي هر نوع دل و يا سوني طرح ديد كلي پول مي گيرن كه روي قيمت موثره
    (حدود 20 درصد)
    5-ماليات افزوده كشور سازنده: مثلا در كشور چين محصول صادراتي ماليات نداره و هرينه حملو نقل تا بندر هم به عهده دولتهست.
    (حدود 20 درصد)
    اين جواب سئوال شما

حالا معلوم ميشه چرا ايسر ارزونتره از دل و سوني چون 40 درصد ماليات طراحي و ساخت رو نداره و هزينه حمل و نقل را هم دولت چين ميده
    واسه همين ارزونتر درمياد در كانفيگ مشابه

6. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه اصفهان هم رفیق دارم اون یکی رفیقم که رفته تهران هیچی حالیش نیست ممکنه بهش بندازن ولی اینه یکی که اصفهان هست حالیشه آیا تفاوت قیمت بین اصفهان و تهران زیاده ببخشید من پست اضافی میزنم محو این لپ تاپ شدم نمیدونم دارم چی کار میکنم !
    اصفهان کلا گرون تره!
    کلا دو تا نمایندگی داره که تو سایت سازگار شمارشون هست عالی کامپیوتر 5 تومان زیر قیمت سایت میده

من از طالقانی خریدم

من یه دونه 5738 خریدم خدایی خوبه ولی تیپش را حال نمیکنم دادم پسر خالم نوت بوک را

سه روزه دارم اینترنت را میگردم که یه کانفیگ تا قیمت یک میلیون که مشخصاتش مثل 5738 باشه میگردم ولی نیست واقعا نسبت به پولی که میدیم بهترین قدرت را داره این مدل

راستی به ما یارو این دیویدی رایگان سازگار را هم نداد چی هست حالا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان میگم اون رفیق خنگلم بخره فردا از تهران چیز تمییزیه ولی تا یه هفته دیگه میرسه دسته من سری g از همش بهتره 4 گیگ رم میترکونه !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

امروز یه جا زنگ زدم باورتون نمیشه سری g رو میداد 710 معرکه هست پسر آدرسش رو به نا به دلایلی که تبلیغ میشه نمیگم هر کی خواست پیغام خصوصی کنه تا براش بفرستم امروز عصر زنگ میزنم ببینم گارانتی سازگار هست یا نه و اینکه لپ تاپ تعمییر شده هست یا نه ! مطمئن که شدم میگم برین بخرین حالش رو ببرین
    Last edited by elfy; 25-07-2009 at 15:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

wdfdfdffsfdsdfdf

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

با سلام
    آقا من بد جوری بین ایسر 5738 جی و دل 1545 گیر کردم. از یه طرف من ای دی اس ال دارم و همیشه کامپیوترم باید روشن باشه چون فیلم میذارم شبا دانلود و میترسم ایسر دوام نیاره از یه طرفم دل مودم دیال آپ نداره. خودمم از دل خوشم میاد . موندم چه کنم. تو رو خدا نگین مودم اکسترنال بخرم یا دسکتاپ پی سی بخرم. خواهشا کمک کنید دوستان کدومو بگیرم. اهل بازی نیستم زیاد اما میترسم دل با اون گرافیک اینتل واسه ویندوز سون و ویستا Aero جواب نده.
    میشه کامل راهنماییم کنین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •