وای سنجاق قفلی رو خوب اومدی-اما در مورد تاپیک آخری(من چندان با این اصطلاحات آشنا یی ندارم همان قضیه ی تاکسی )
من فکر می کنم یک سنجاق قفلی باز مشکل را حل کند وبعد من موقع سوار شدن در تاکسی اگر اولین نفر خانم باشد و من هم دومی باشم هنگام نشستن کیفم رابین خودم و نفر سوم قرار می دهم حتی اگر جا تنگ باشدحال اگر نفر سوم زن باشد که کیف را بر می دارم و اگر مرد باشد که کیف سر جای خودش می ماند
و اگر نفر اول مرد باشد منتظر میمانم که نفر دوم هم سوار شود که اگر آن هم مرد باشد کیفم رابین خودم و نفر دوم قرار می دهد.![]()
فدات شم این تاپیک از شاهکارایه سایه ستقیل از همه چیز از مونیکا، سایه ، آرمیتا ،ونوس باید به خاطر راه اندازی این موضوع و تحمل آن همه بد اخلاقی و اذیت کردن تشکر کنم
واییییییییییی یادش به خیر چه قدر جوونیام حوصله داشتمشیر زنه دایناسور کش بودم واسه خودم
خداییش ترکوندی چه جوری 40 صفحه رو خوندی؟
خب آره اینایی که گفتی چیزاییه که ما باید به بچه هامون یاد بدیم ... البته اونا هم خودشون تا حدی یاد می گیرن! چون الان جامعه با جامعه یه 20 سال پیش زمانه انقلاب که دخترا جلویه عموشون چادر سرشون می کردن و رو حرفه باباشون جرئته نه گفتن نداشتن قابله مقایشه نیست ...
الان دیگه پسرا هم می دونن اگه زیادی بخوان از زور و قدرته ظاهریه خودشون استفاده کنن بد جوری مورده تهاجم واقع می شن اینه که کم کم داره حسابه کار دستشون می آد![]()
منم خیلی موافقه حقوقه کاملا مساوی نیستم. خانوما باید حقوقشون بیشتر باشه به تلافیه همه یه این سالایی که که آقایون خون به جیگرشون کردن![]()
در آخر هم خوشحالم که اینجایی خانومی![]()