سلام.....
خوب اینم یک عکس از نسخه PC که آقای Didd داره بازی میکنه.......فقط باید چشماتون مثل عقاب باشه بتونین تشخیص بدین!!
اینم یک دونه دیگه از Fifa community Day !!اینوری ها واسه نسخه X360 هست اونوری ها مال PC تشخیص هم پای خودتون!!
![]()
سلام.....
خوب اینم یک عکس از نسخه PC که آقای Didd داره بازی میکنه.......فقط باید چشماتون مثل عقاب باشه بتونین تشخیص بدین!!
اینم یک دونه دیگه از Fifa community Day !!اینوری ها واسه نسخه X360 هست اونوری ها مال PC تشخیص هم پای خودتون!!
![]()
اینارو نگاه اول کف خودشون رو میریزن به پای این بازی بعد عرضه میکنن ولی بگی نگی وظیفه شونه برای عیب یابی
از یکی دوستانم یه حرف گل شنیدم:
هروقت میخوای چیزی رو درست کنی و برای فروش بزاری همیشه اون چیزی که میخوای درست کنی کامل و تمام نبشاه چون در غیر اینصورت نمیتونی برای سالیان اینده حکومت کنی
دوستان لطفا" به ادرس زیر برید و نظراتون رو بیان کنید توی چندتا سایت دیدم این مسیر رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز!
شرمنده مجبور شدم چند تایی از پست های شما رو پاک کنم چون تاپیک داشت شبیه چت روم می شد!
خوب دیگه بحث این نکست بودن و نبودن فیفا رو هم لطفا بیخیال بشین!
ممنون از همگی!
![]()
يك ويديو امروز منتشر شد و لينك يوتيوب اين ويديو رو توي سايت فيفا ساكر روسيه ديدم در مورد اين ويديو توضيح داده بود زبان روسي ولي من چيز زيادي دستگيرم نشد. فعلا ADSL ام قطعه واسه همين خودم نديدم اين ويديو رو اگه كسي ديده يه توضيحي در موردش بده
لينك ويدويي يوتيوب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این لینک درسته؟
من هر چی میزنم هیچ صفحه ای باز نمیشه؟!
کس دیگه ای تست کرده؟
فیلم مربوط به سازنده ی نسخه ی ps3 و xbox360.یک سالنه دارن تست می کنن مردم فیفا 10 رو.سازندش داره تو ضیح می ده.گرافیک نسخه ی کنسولی اینجور که معلومه تغییر زیادی نکرده.practice mode به بازی اضافه شده.در باره ی مد آنلاین صحبت می کنن،هیچ حرفی از pc نیست.می گه هربار به xbox live یا playstation network متصل شین،بازی update می شه.(در باره ی مد آنلاین پیتر مور توضیح می ده.)
کلا هیچ صحبتی در مورد نسخه pc نبود.این ویدیو هم مال خبرگزاری ریوترزه.
Last edited by saladii; 10-06-2009 at 14:18.
بابا زیاد حرفهای EA را جدی نگیرید درباره PC!!اینا خودشونو زدن به خریت......
![]()
ای بابا!
این EA با کچلا قرار داد بسته؟![]()
اینا که همه کچلن!
اون یکی رو دیدم فکر کردم فیلیپ اسکولاریه!
این که از نظر گرافیک تغییر خاصی نکرده ( هرچند که نبایدم بکنه چون دیگه گرافیکش خیلی بالایه )
بعدشم هنوز مونده تا عرضه ی بازی!
بخشيد چرا اسكرين شات هاي منو حذف كرديد.
همونطور که در دلیل حذف پست اومده, تصاویری که شما گذاشته بودید تکراری بود!بخشيد چرا اسكرين شات هاي منو حذف كرديد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)