خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.لطف کردی.من کلی توضیح دادم اگر میخونی جواب اکثر سوالات توش بود عزیز
با گارانتی 263 و بدون گارانتی 225 هم دوستان خریدن.1-اگر بگردیم دونبالش می تونی ارزون تر از 263 پیدا کرد؟؟؟
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.لطف کردی.من کلی توضیح دادم اگر میخونی جواب اکثر سوالات توش بود عزیز
با گارانتی 263 و بدون گارانتی 225 هم دوستان خریدن.1-اگر بگردیم دونبالش می تونی ارزون تر از 263 پیدا کرد؟؟؟
کجا؟با گارانتی 263 و بدون گارانتی 225 هم دوستان خریدن.
htc ها کجایی هستن؟
چین و تایوانن
البته فرقی با هم ندارن که زیاد حساسیت نشون بدبید
سلام از S@nti@go_s&k واقعاً ممنونم!! مرسی
راستی شما چه مموری روش انداختید !! 8g هنگ نمی کنه!! من برام دوربین اصلاً مهم نیست اما ویندوزش ، برنامه اش (مخصوصاً برنامه نویسی ) ، صداش مهمه!!!
روی مموری 8g هنگ نمی کنه!! ؟؟؟
ممنون
سلام
نه هنگ نمیکنه من امتحان نکردم اما دوستم امتحان کرده بود
هنگی نداره هنگ کردن بخاطر سرعت پایین گوشی هستش که این گوشی سرعتش پایین نیست
صداشم خوبه هم با کیفیته
در مورد برنامه هم برنامه هایی زیادی واسه ویندوز هستش یعنی از سیستم عاملهای دیگه برنامه های کاربردی تری داره
جی پی اس اکسترنال آیا بهش میخوره؟کسی امتحان کرده؟جی پی اس های اکسترنال از نظر کیفیت نسبت به اینترنال ها چطوره مخصوصا 3جی
HTC تايوانيه، بدون گارانتي طبقه آخر علائدين روز شنبه همين هفته 225 تومن بود.
مطمئنی؟چون VIVA برعکس همه ی HTC ها تا اونجایی که من شنیدم چینیه!!!HTC تايوانيه، بدون گارانتي طبقه آخر علائدين روز شنبه همين هفته 225 تومن بود.
شما پشت گوشیت نوشته ساخت تایوان؟
نخیر پشت گوشی مینویسن چین چون بخاطر ارزونی در چین میخوان قیمت گوشی( VIVA ) بیاد پائین
این طور که شما گفتین "مینویسن ..." انگار گوشی تایوانیه روش مینویسن چین!نخیر پشت گوشی مینویسن چین چون بخاطر ارزونی در چین میخوان قیمت گوشی( VIVA ) بیاد پائین
میدونم چینیه که ولی این دوستمون گوشی رو خریده میگه تایوانیه.میخوام بدونم پشت گوشیش که خریده نوشیته تایوان یا اینکه چون HTC ها تایوانین فک میکنه VIVA هم ساخت تایوانه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)