مباركه. تشخيص دستخط داره؟ منتظرما![]()
مباركه. تشخيص دستخط داره؟ منتظرما![]()
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
می خوام این گوشیا بخرم
1.این گوشی چند مدل داره؟(LG GC900) .اینترفیس که میگن چیه؟
2.الان قیمتش چنده؟
3.کیفیت فیلمبرداریش عالی هست؟(برام مهمه)
4.کیفیت اسپیکرش چطوره؟
5.در کل آیا ایرادی هم داره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام. منظور از اينترفيس همون رابط كاربري يا منويي كه بايد باش كار كنيه كه ماله اين گوشي از نوع s class. كه احتمالا خودت ميدوني.
فك نميكنم مدل ديگه اي داشته باشه.
قيمتشو دقيق نميدونم اما حدود 340-50 بايد باشه.
كيفيت فيلمبرداريش منو كه راضيم كرده. فقط توي محيط indoor يكم كيفيتش مياد پايين.
بلندي صداش كه خيلي نيست ولي كيفيتش واقعا بالاست. توي هندزفري كه حرفي باقي نميذاره هم كيفيت هم بلندي صدا فوقالعادست
ايرادي هم كه من تاحالا نديدم.
كار كردن باش واقعا راحت و لذتبخشه و خيلي هم كلاس داره. هركي ميبينه ميره تو نخش. حالا منتظر بموني بچه ها هم راهنماييت ميكنن احتمالا.
Last edited by S_ALI_A; 09-05-2010 at 16:01.
سلام....مرسي....نه نداره، كلا تا الان چيزي متوجه نشدم يعني نمي دونم چي اضافه شده....مباركه. تشخيص دستخط داره؟ منتظرما![]()
يكم سرم شلوغه ولي سعي ميكنم هر چه سريعتر تاپيك آموزشش رو بزنم....
همين يه مدل هستش....همون طور كه دوستمون توضيح دادن، اينترفيس همون رابط كاربريه و شكل منو ها و... هستش...1.این گوشی چند مدل داره؟(LG GC900) .اینترفیس که میگن چیه؟
حدود 340 بايد باشه...2.الان قیمتش چنده؟
از نظر خودم كه خيلي به فيلمبرداري اهميت ميدم، عالي نيست ولي خوبه....چون من به فيلم هاي رنوار ميگم عالي (در حد VGA رو ميگم نه HD)....ولي در كل كيفيتش تو Outdoor خوبه ولي داخل خونه كيفيتش نسبتا پايين تره...البته اين هم بستگي داره كه شما در مقايسه با كدوم گوشي ميگيد!!!! چون از خيلي از گوشي ها بهتره...3.کیفیت فیلمبرداریش عالی هست؟(برام مهمه)
كيفيت عالي ولي بلندي معمولي......تو هدست از همه نظر عالي....4.کیفیت اسپیکرش چطوره؟
ميتونيد به اين تاپيك هم يه نگاهي بندازيد:5.در کل آیا ایرادی هم داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال این گوشی الان چند شده ایا مثل ارینا افتقیمت کرده دوم اینکه گوشی ارینا هم تشخیص چهره و لبخند و پلک داره یا نه و اینکه شما جای من بدودید و دوربین براتون مهم بود بین این و ارنا کدوم رو میگرفتید
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم تا 340 پیدا بشه....افت قیمت ناگهانیش رو نکرده هنوز!!! آرینا یهویی 100 تومن اومد پایین....یه سوال این گوشی الان چند شده ایا مثل ارینا افتقیمت کرده دوم اینکه گوشی ارینا هم تشخیص چهره و لبخند و پلک داره یا نه و اینکه شما جای من بدودید و دوربین براتون مهم بود بین این و ارنا کدوم رو میگرفتید
نه، آرینا تشخیص چهره و لبخند و پلک نداره.....من به خاطر جک 3.5، اف ام ترنس، استحکام و حافظه زیاد آرینا رو میگرفتم (به خاطره قیمتش اون موقعش ویوتی اسمارت گرفتم) ولی از نظر دوربین، خوب تو فیلمبرداری که فرقی ندارن ولی از نظر عکس برداری، جدای از امکانات خوبی آرینا اینه که عکسهاش نویز نداره (خیلی کمه) ولی متاسفانه ویوتی اسمارت عکسهاش نویزی هست. مورد دیگه اینکه فکر کنم باتری ویوتی اسمارت بهتر باشه.....مثلا من که تا یک هفته هم ازش کار کشیدم...متعادلش 3 روز نگه میداره ولی آرینا فکر کنم 2 روز نگه داره (خودم تست نکردم بچه ها میگن...)
امیدوارم بچه های دارای این گوشی کارشون به گارانتی نیافته که خدا به دادشون برسه!!!
هفته گذشته رفته بودم پارس کامتل برای تعمیر گوشی سکرتم، یکی آمده بود گوشی ویوتی اسمارت خودشو تحویل بگیره؛ ازش پرسیدم گفت مشکل پلیر داشته و پلیرش دقیقا همون مشکل گوشی من (ویوتی 1) را داشت که صدای خواننده اصلا پخش نمیشده و بنظر میرسید صدای موسیقی از ته چاه بیرون می آمده!!!
بنده خدا گفت بعد از 35 روز گوشیشو بهش تحویل دادن و داشت تست میکرد؛ در حین تست کردن متوجه شد که پلیر گوشیش درست شده ولی بجاش بلوتوث گوشیش از کار افتاده؛ بنده خدا رفت توی کما!!!!!!
امیدوارم حداقل این گوشی دوست داشتنی برای هیچکسی مشکل دار نباشه و احتیاج به مراجعه به گارانتی نداشته باشه...
Last edited by almgti_79; 25-05-2010 at 18:05.
اقا يه سوال. تاحالا كسي ديده كه با جديدتر كردن فريمور گوشي مثلا كيفيت دوربين پيشرفت يا پسرفت محسوسي داشته باشه. حالا نه حتما اين گوشي. هر گوشي ديگه ايي. ميتونيم اميدوار باشيم با اومدن فريمور جديد واسه اين گوشي كيفيت دوربينش بره بالا يا مثلا avi ذخيره كنه يا خدايه نكرده hd فيلم بگيره؟![]()
Last edited by S_ALI_A; 01-06-2010 at 21:24.
در کل همچین چیزی شدنیه و بستگی به شرکتش و سیاست اون شرکت داره....بله میشه ویوتی اسمارت هم HD فیلم بگیره و دوربینش از رنوار هم بهتر بشه....بستگی به خود الجی داره...برای مثال، سونی اریکسون با آپدیت جدید میخواد برای گوشی ساتیو (اگه اشتباه نکنم) فیلمبرداری اچ دی بزاره....اقا يه سوال. تاحالا كسي ديده كه با جديدتر كردن فريمور گوشي مثلا كيفيت دوربين پيشرفت يا پسرفت محسوسي داشته باشه. حالا نه حتما اين گوشي. هر گوشي ديگه ايي. ميتونيم اميدوار باشيم با اومدن فريمور جديد واسه اين گوشي كيفيت دوربينش بره بالا يا مثلا avi ذخيره كنه يا خدايه نكرده hd فيلم بگيره؟![]()
در ضمن یه نکته رو یادم رفت بگم، تو فیرمور قبلی (نسخه d)، تو قسمت موزیک پلیر وقتی یه مقدار رم پر میشد (بعده 2-3 روز)، پلیرش یکم کند میشد، مثلا اگه پلی میزدید 3 ثانیه بعد پخش میشد یا برای کم وزیاد کردن صدا و....اما از وقتی فیرمور رو آپدیت کردم به نسخه e، دیگه اصلا همچین چیزی وجود نداره و خیلی سریع شده موزیک پلیرش.....![]()
دقيقا واسه منم همينطوريه. ممنون از توضيحاتت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)