تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 133 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آنلاين اين بازي فوق العادست ! هرچي بگي كم گفتم از هيجاني كه تو اين قسمت وجود داره ! حداقل تو اين يه مورد به نظر من از MW2 بسيبار جلوتر هست . Single رو هنوز بازي نكردنم نميدونم چجوريه .

اقا صدا گذاری بازی واقعا زیباست به نظرم جای ایرادی نیست مخصوصا وقتی تو کل جاها صدای تیر میپیچه
    صدا گذاري رو بيا تو قسمت آنلاين ببين ! همين جوري چپ و راست از زمين و هوا موشك بارون ميشي اوج قدرت صداگذاري تو اين بازي رو ميشه حس كرد .
    خلاصه اينكه بچه ها كنسولي از نوع 360 اگه بازي ميكردن NaViDi رو Add كنن !

2. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره واقعا انش باحاله

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنلاين اين بازي فوق العادست ! هرچي بگي كم گفتم از هيجاني كه تو اين قسمت وجود داره ! حداقل تو اين يه مورد به نظر من از MW2 بسيبار جلوتر هست . Single رو هنوز بازي نكردنم نميدونم چجوريه .

صدا گذاري رو بيا تو قسمت آنلاين ببين ! همين جوري چپ و راست از زمين و هوا موشك بارون ميشي اوج قدرت صداگذاري تو اين بازي رو ميشه حس كرد .
    منم صد در صد موافقم با اینکه بخش آنلاین بازیو بازی نکردم.
    دوستان اگه یه نگاهی به سایتهای خارجی معتبر هم بندارید همه از بخش آنلاین بازی تعریف خیلی زیادی کردن و شاید اصلا به بخش single توجه نکردن. اگه توجه گیم اسپات که امسال بدجور سختگیر شده به این بازی 9 داده که خیلی امتیاز بالایی هستش چون امسال حتی بازی های شاهکار و فوق العاده هم از این سایت بالای 9 نگرفتن.در ضمن فکر کنم نسخه pc با کنسولی فرقی نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

منم حرفم رو از روی 3تا تریلر که از انلاینش دیده بودم گفتم .واقعا یه شاهکار به تمام عیاره.
    وقتی تانک شلیک میکنه گردوغبار دورش رو میگیره.توی تریلر دوم اگه دیده باشید جایی که 3تا c4 توی خونه کار میزاره 3-4تا دشمن میرن داخل خونه یه هو خونه رو میتزکونه واقعا حال کردم با این صحنه.

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام. میشه یکم بیشتر در مورد آنلاینش بگی؟من این بازیو سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده .ممنون

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

آنلاین بتاش که فوق العاده بود ، دیگه ببین این چیه ... !!!

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من با صدای این بازی خیلی مشکل دارم.اولا اینکه صدای هواپیما ها و تانک ها فقط از گوش سمت چپ هدفون میاد دوماً در حین بازی صدای صحبت کردن هم تیمی ها اصلا نمیاد.لطفا یکی کمک کنه اینطوری اصلا بازی کردن حال نمیده.
    لطفا یکی جوابمو بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام.به نظر من که خیلی بد شد.حالا اومدیمو مرحله هاش تموم شد حالا چی.فکر کنم باید مثل cod بندازیم دور.بچه ها نمیدونید چطوری LAN میشه؟
    سلام.بچه ها بد نیست به سوالات هم جواب بدید.بابا LAN داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

این بازی چند تا DVD هست ؟؟؟؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب سينگلش رو تموم كرديم.... .يه توضيح دو سه سطري در مورد بازي مينويسم:

گرافيك:وقتي كارگردان بازي گفت گرافيك اين بازي در حد uncharted2 خواهد بود واقعا مشتاق شدم ببينم اين بازي چطور ميتونه موفقيت uncharted2 در مورد گرافيك رو تكرار كنه...ولي گرافيك جالب نيس جزييات اسلحه ها كمه ...بافتها و نورپردازيها هم چيز بسيارسطح بالايي ندارن و انفجارها هم كه ديگه گاها مضحكن. ميشه گفت گرافيك خوب...فقط همين.

موسيقي و صداگذاري:موسيقي كه تقريبا تعطيله ولي صداگذاري ها خيلي خوبن البته يه كم ايراداي جزيي داره ولي در كل صداگذاري خيلي خوبه

گيم پلي:تعداد اسلحه ها كم.....تنوع در ماموريتها وجود نداره يعني درسته محيطها متنوع هستش ولي نحوه پيشبرد داستان و مرحله فقط بزن و برو هستش.
    هوش يارهاي خودي در حد هويج........ .و كلا مثه cod mw2 بازي سينماتيك نيس ......... .

در كل از لحاظ سينگل كه بازي cod6 واقعا يك سر و گردن از اين بازي بالاتره ولي در مورد آنلاينش اطلاعي ندارم و فعلا بازي نكردم.

در نهايت به نظر من بازيهايي مثه همين bf:bc2 كه به آنلاينشون معروفن نسخه هاي بعديشونم لطف كنن فقط آنلاين بيرون بدن و كاري به سينگل نداشته باشن(چون سينگل يك بازي نياز به كارگرداني خوب موسيقي خوب داستان خوب و....داره كه بازهاي فقط آنلاين نيازي به اون ندارن)
    Last edited by halflife g; 09-03-2010 at 16:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •