تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 86 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باشه محمد جان تو یه کاری بکن ما هم دلمون شاد بشه .
    راستی محمد خواهشا یه کم این مخ من رو سر جاش بنداز موندم
    ببین من نمیدونم چی شده این روزا دنبال یه اسکای لارک دو در 8 میگردم البته خودم میدونم تنها عشق من کامارو هستش ولی این بزرگ بودنش واسه من اغوا کننده هستش.

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دو در 8 میخوای؟فکر نکنم گیر بیاری اگه هم باشه گرونه.
    آخه چی بگم؟سلیقه ایه ببین کامارو رو بیشتر دوست داری یا بیوک رو.البته 4 درش هم خوبه ها!دیروز یه دونه b2 بود جلوی ایمپالا گاز رو گرفت یک بکسه بادی کرد شتاب خیلی خوبی داره.
    البته به نظر من همین انتخابی که کردی(بین گالانت و آمریکایی)خیلی خوب بود.آمریکایی روز به روز باارزش تر میشه ولی ژاپنیها فعلآ در ایران ارزش به نظر من ندارن.تازه هنر آمریکا کجا و ژاپن کجا.
    بودجه ات چقدره؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه
    مشکلات اینترنتی همیشه سر راه هست و این بار هم کلی اذیت کرد..بگذریم

گویا جناب حجازی کمی از سرعت کار کم کردند!البته پول چیزیه که دنیا دنبالش هست و مشکل یک یا دو نفر نیست..اگر تونستید کارهای جانبی را که هزینه کمتری داره انجام بدی بهتره تا اینکه پروزه کامل بخوابه...

چند تا راهنمایی و تجربه کوچیک که روی آمریکایی داشتم مینویسم شاید بدرد خورد...

-درب ترموستات را سعی بکن حتما از نوع چدنی گیر بیاری چون مدلهای آلمینیوم ساخت ایران حتی با وجود ضد زنگ و آب رادیات باز هم زود میپوسه...

-پروانه ماشین رو حتما از نوع اصل آمریکایی و فلزی که کاملا سالم باشه نصب بکن..پروانه های ساخت ایران که پلاستیکی است بسیار بد و خطرناکه....مدل مناسب 7 پره با تیغه های فولادی انعطاف پذیره که در دورهای بالا خم شده و شدت جریان هوا را بالا میبره

-لولاهای درب و کاپوت را قبل رنگ زدن کل ماشین باز سازی و رگلاز بکن و اگر نیاز به تعمیر داشت پیش کسی ببر که بتونه براش پرچ فولادی بسازه بخصوص لولاهای کاپوت که بار سنگینی حمل میکنند

-پلوس های چرخهای عقب را چک بکن و ببین بلبرینگها ترمیمی هستند یا اصل؟و اینکه وضعیت محل کنس پولوس چطوریه؟این خیلی مهمه و در صورت نیاز حتما پلوسها را عوض بکن..فکر کنم که 27 خار باشن..

-کف اتاق را میتونی از فوم فشرده که ارزان و محکم و شکل پذیره استفاده بکنی از چیزای دیگه راحتره و عایق خوبیه

-واتر پمپ نو زیاد خوب کار نمیده و معمولا تعمیری و سند بلاست شده هستند که کارتن شده و به اسم نو میفروشن..پمپ خودت را ببر تعمیر واتر پمپ و لوازمش را بگو آمریکایی بگذاره (آب پخش کن..بلبرینگ..فیبر و فنر)اگر دوتا پمپ داشته باشی خوبه که یکی یدکی باشه

-الان که تصمیم به تعویض کاب گرفتی از مدل 4 دهنه استفاده بکن و حتما شرط کار بخر..یه زمان نو بود ولی فکر کنم چینی بود چون هیچ اسم و نشونی روش نبود و حدودا 250.000 تومن قیمت داشت اما خوب کار میدادند...روی بیوک و کاپریس دیدم سوار میکردند جواب میداد.اگر سنگ موتور آلمینیومی گیر بیاری هم وزن موتور کم میشه هم در خنک کنندگی تاثیر خوبی داره...موقع خرید اینهم شرطی بگیر چون احتمال ترک دار بودن میره..کلا وسائل دست دوم که سهله نو هم آدم باید شرطی بگیره هرچند که ما یدک فروشها زیاد از شرط کردن خوشمون نمیآد!!! به کاربراتور ساز بگو اگر تونست ساسات و دهنه دوم کاب را هم ردیف بکنه(اگر نتونست بدون تو کارش وارد نیست..پوست من سر این چیزا کنده شده...!!!)

-چک آپ بوقهای اخطار درب و کمربند و...راستی اینها کار میکنه؟اون چراغ اخطار کمر بند چی؟با تاخیر خاموش میشه؟همیشه این اخطار کلی به من حال میداد:fasten seat belts انگار که داخل کابین یه جنگنده نشستی و قراره ماموریت خطرناکی بری!!!

-چک آپ تمام لوازم و لاستیکهای پمپهای ترمز بالا و چرخها و بوستر ترمز...احتمالا چون مدت زیادی خوابیده بوده لاستیکا پوسیده شده...یه روش برای امتحان بوستر ترمز:در حالت خاموش بودن موتو چند بار محکم ترمز بگیر و ول بکن و اصطلاحا ترمز پر بکن و وقتی که ترمز زیر پات سفت شد پدال رو همونجوری محکم فشار بده و نگهدار و در همون حالت موتور رو روشن بکن...اگر پدال زیر پات پایینتر رفت یعنی که بوستر سالمه..اگر پایین نرفت یا بالا آمد یعنی خرابه...باز و بسته کردن بوستر جدا یه جور حرکات آکروباتیک نیاز داره و من دو بار انجام دادم! یه لاستیک گرد گوچیک هم بین پمپ ترمز و بوستر هست که معمولا خراب شده و هوا میکشه و ترمز ضعیف میشه و موتور هم به علت مکش هوای اضافه بد کار میکنه..2تا پیچ پایه پمپ را باز بکن و عوضش بکن..کار راحتیه یه بار انجام بدی یاد میگیری و همیشه چندتا از این لاستیکها توی داشبورد ماشین بگذار چون لازم میشه..

-روغن دیفرانسیال هم چک کردی؟اگر عوض بکنی بهتره و از نوع 140 بریزی چون دندههای دیفر درشته و 140 خوبه البته سرمای زیاد زمستان اصفهان را در نظر داشته باش و اگر مکانیک واردی سراغ داشته روغن مناسب را ازش بپرس

-اسبکهای سوپاپ را کاملا چک بکن ..اینها هم احتمال شکسته شدن داره و یه چند تا توی جعبه ابزار ماشین داشته باش..تعویض اینها خیلی راحته و فقط کافیه پیچ وسطش را باز بکنی و با سالم عوض بکنی..موتو 6 و 8 بر عکس قیافه ترسناکشون تنظیم سوپاپ خیلی ساده ای دارند که اگه گوشت با صدای موتور آشنا بشه بدون نیاز به فیلر و در حالت روشن میتونی تنظیم سوپاپ انجام بدی.

-موقع باز کردن درب سوپاپها ببین روغن به سر اسبکها میرسه یا نه؟این کار توسط اسپندل یا همون استکانی تایپیت انجام میشه و در ماشینهای آمریکایی این اسپندل حکم یه پمپ روغن کوچیک هم داره که روغن رو تا روی اسبک میرسونه و حتی فشار بالای اون روغن رو تا روی گلگیر هم میپاشه...برای تعویض کاب سنگ رو که باز میکنی اگر همه رو عوض بکنی بهتره...مارک فدرال موگول خوب جواب داده اگر هنوز اصلی اینها گیر بیاد..

-زنجیر تایم هم معمولا بعد 5 سال کار کش میاد..اینهم اگر تونستی عوض بکن+دنده سر میل سوپاپ از نوع کائوچویی که توی تنظیم موتور تاثیر داره..راستی دلکو مگنتی است یا پلاتینی؟

-پمپ هیدرولیک فرمان و کلیه مدارات و لوله ها چک بکن..

-چون ماشین اتومات است داشتن یه استارت سالم اضافه توی ماشین لازمه..قدرش رو وقتی ماشین استارتش خراب بشه و با هول هم که نمیشه روشن کرد متوجه میشی!!!اینو حتما انجام بده.باطری هم تا خواست ادا در بیاره بهش برس..

-کابلهای متصل به استارت از سمت راست موتور و درست بغل اگزوز رد میشه..در حالت فابریک یه لوله که به سیلندر پیچ میشه هست که سیمها از داخلش عبور میکنه..اما احتمالا مال شما هم توسط یه مکانیک گیج یا سهل انگار توی اولین تعمیر موتور دور انداخته شده و به خیالش یه قطعه بیخودی رو از دور انداخته!!!..اگر نداره میتونی سر حوصله سیمها رو از داخل یه روده نسوز عبور بدی..اگر هم دو لایه باشه بهتره..من سر این هم بدجوری حالم گرفته شده..نزدیک بود ماشین آتش بگیره!
    برق ماشین کلا چیز خیلی خطرناکیه که برعکس برق خونه که ولت کم داره ولی به دلیل پیچیدگی زیاد و دسترسی کم خیلی باید در موردش محتاط و دقیق بود...

-جعبه فیوز را چک بکن و دانه دانه فیوزها رو در بیار و محل نصب آنها رو تمیز بکن...اینجا طراحان GM یه جورایی حال گیری کردن و نمی دونم چرا این جعبه فیوز باید یه چنین جای ناجور و دور از دسترس و بدی قرار بگیره؟؟بازم به جعبه فیوز پیکان و پراید!!

-4شاخه های جلو و عقب را در صورت داشتن گریس خور گریس کاری بکن..ببین گاردان تاب داره؟4شاخه ها سالم هستند؟

-زیر کاپوت کمی جلوتر از محل نصب لولاهای کاپوت معمولا ترک میخوره چون کاپوت کامارو سنگینه و دوبل زیرش یه کم ضعیفه
    قبل رنگ بده یه صافکار وارد با سلیقه روش ورق اضافه جوش بده و تقویتش بکنه.

ok !!!!!!فعلا اینها کافیه چون خودش یه دنیا کار داره!!
    راستی اون ریویرا قیمت خوبی داره اما حیف مدل 71 تا 73 نیس..من اون مدل فرم شیشه عقب رو خیلی دوست دارم...

سریال بسوی جنوب رو یادتونه؟؟؟....

عجب ریویرا تمیزی بود....

چه فرم شیشه ای...

چه رنگی......

چه تودوزی......

سقف چرمی...

رینگها....اگزوزها و صداشون....

مثل یه رویای نرم حرکت میکرد...

تشکر.....

5. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دو در 8 میخوای؟فکر نکنم گیر بیاری اگه هم باشه گرونه.
    آخه چی بگم؟سلیقه ایه ببین کامارو رو بیشتر دوست داری یا بیوک رو.البته 4 درش هم خوبه ها!دیروز یه دونه b2 بود جلوی ایمپالا گاز رو گرفت یک بکسه بادی کرد شتاب خیلی خوبی داره.
    البته به نظر من همین انتخابی که کردی(بین گالانت و آمریکایی)خیلی خوب بود.آمریکایی روز به روز باارزش تر میشه ولی ژاپنیها فعلآ در ایران ارزش به نظر من ندارن.تازه هنر آمریکا کجا و ژاپن کجا.
    بودجه ات چقدره؟
    محمد برو دعا کن نمیگم نوا اس اس میخوام
    بیویک رو فقط به خاطر جادار بودنش میخوام و الا خودت میدونی من اف بادی رو با هیچ چچیزی تو دنیا عوض نمیکنم
    در مورد زاپنی هم یه لحظه جو گرفت ولی من آمریکایی رو با هیچ چیزی مقایسه نمیکنم بازم اگه ماشین دیگه ای بخرم هم حتما جور میکنم یه آمریکایی واسه خودم پیدا کنم.
    ================================================== ========
    سلام بر دوست عزیز camaro lt
    من چند تا سوال داشتم این تعویض پروانه با مدل فن برقی به نظرتون چه تاثیری داره؟
    به نظرتون مثلا یه موترو قدیمی 350 رو با یه موترو جدید ls1 مدل 2000 عوض کنیم چقدر به ماشین لطمه میخوره .
    و یه چیز دیگه به نظرتون ریوریا 67 ماشین قشنگتری نسبت به 71 یا 73 نیست
    اون سریال هم خوب یادمه.
    Last edited by rami_hemi; 02-09-2009 at 01:59.

7. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Camaro lt جان ممنون از مطالبتون... حسابی زندگی کردم.. فکر کنم بهتره یه تاپیک رو مختص شما قرار داد.. همینه که طرف میره موتور ماشین رو با هزار بدبختی تنظیم می کنه و بعدش می بینه نصف شتاب اولیه رو هم نداره... چون به چیزای کوچیک زیاد دقت نمیشه..

----------------

ممد جان خوبه که ماشینو تخوابوندی هنوز.. خدا رو شکر... امیدوارم یه 8 سیلندر بگیرم... چون 6 درست و حسابی ول ول نمی کنه..
    --------------

رامین اون کامارو 1500 تومنی رو دیدی ؟ چطوریه ؟

9. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ُلام.
    جناب کامارو ال تی بسیار استفاده کردم.کلی به تجربیاتم اضافه شد.
    ماشین من اصلآ بوستر نداره.
    اخطار کمربند و...اصلآ کار نمیده.کلآ برقی ماشین من باید نو بشه.
    روغن دیفرانسیل رو چک نکردم.
    دلکو مگنتیه سرویس کاملش کردم.
    ====
    این نکاتی رو که گفتید حتمآ موقع بازسازی ماشین چک میکنم.
    بازم خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم.
    ===
    مرسی.

11. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سعید جان یه بار رفتم بسته بود ندیدم ماشین رو
    یه مدتی هم هست کارام زیاده .
    باورت نمیشه اینجا فقط بیویک ریخته اونم چند تا تر وتمیزش پری روزم یه ایمپالا بود یا کاپریس قهوه ای توی محلمون دیدم .

13. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه و ممنون از لطف شما..
    من در واقع چیز زیادی نمیدونم و بیشتر دانسته ها بر اساس تجربه و آزمون و خطا بوده که کلی درد سر به همراه داشته..بسیار کسانی هستند که واقعا استاد آمریکایی هستند و بودن آنها اینجا خیلی مفیده اگر کسی را سراغ داشتید حتما ترغیبش کنید بیاد اینجا و از دانش او استفاده کنیم...

و پاسخ من به دوستان

اگر منظور شما از فن برقی جایگزین کردن آن با فن رادیاتور باشه که من فکر نمی کنم زیاد ایمن و مطمئن باشه!

در درجه اول برای یه ماشین آمریکایی مثلا کاپریس با توجه به فن برقی های موجود در بازار ایران حداقل 2تا لازمه تا بتونه جوابگوی خنک کردن موتور باشه.اما این اول دردسره! برای تولید توان مورد نیاز این دو فن برقی که احتمالا چیزی بین 70 تا 80 وات توان دارند یک دینام بسیار قوی که حداقل 100 آمپر توان داشته باشه لازمه که من در بازار اینجا ندیدم جز یک مورد که فروشنده میگفت دینام 100 آمپری داره و مال یه جمس آمبولانس بوده که اوراق کرده و این دینام تمام ادوات برقی پزشکی و بقیه وسائل ماشین رو روشن میکرده!من شک دارم که استاندارد آمریکایی یه همچین کاری بکنه!احتمالا یه منبع نیرو اضافه مثل APU هواپیما توی این آمبولانسها وجود داره.

مشکل بعدی فضای مورد نظر برای نصب این فن هاست.هرچند که ماشینهای آمریکایی ذاتا فضای باز زیادی جلوی رادیاتور دارند اما معلوم نیست بشه این دوتا فن رو بخوبی کنار هم جفت و جور کرد.
    در نهایت اگر فنها از کار بیافته دیگه نمیشه با ماشین راه رفت اما فن اصلی خود ماشین از این درد سرها نداره..اگر کولر رو ماشین نصب شده میتونید از فن 12 اینچ ساخت تایوان استفاده کنید که هم بازدهی خوبی داره و هم قیمت بسیار مناسب(حدودا 12 تا 15 هزار تومان).جمع و جور هم هست و آماده نصب روی ماشینه الان فن جلو رادیاتور کولر پرایدهای امسال از این نوع نصب شده.

2سال قبل یه نفر اینجا ایده فن برقی را برای یه جمس 95 بسیار تمیز پیاده کرد.
    موتور 454 قول پیکری روی ماشین نصب کرد و پروانه رو برداشت و به جایش 2تا فن برقی بسیار بزرگ جلو رادیاتو چپوند!این فنها تقریبا مثل هواکشهای کارگاهی بودند و وقتی روشن میشدند صدای موتور پیش اونها کم میآورد!!و البته دینام و را هم عوض کرد و فکر کنم بالای 100 آمپر بود چون میگفت از امارات آورده...
    خلاصه زیاد راه نرفت و همه رو با همون پروانه معمولی ماشین عوض کرد چون توان زیادی از دینام و باطری گرفته میشد و بازدهی زیاد نبود(توجه کنید که سرعت چرخش پروانه با موتور هماهنگ است اما فن برقی نه)..خلاصه میگفت که ماشین گرم میکرده و تازه توی زمستان و بدون کولر!!گویا 2تا باطری هم نابود شده بودن...برای مکمل خنک کردن موتور میشه از همون فن 12 اینچ استفاده کرد اما توان دینام و باطری هم در نظر داشته باشید.

در مورد موتور LS 2000 موتور خوبیه.فکر کنم قدرتش بالای 200 اسب باشه و البته از یه موتور 350 با کاب 4 دهنه که طرفهای 160 تا 180 اسب قدرت داره بهتره.من فکر نمیکنم چیز بدی باشه اما باید دید آیا تمام قطعات سیستم انزکتور و سوخت پاشها و ...مثل روز اول کار میکنند؟چون معمولا وسائل یدکی و بخصوص کامپیوتر های تنظیم احتراق و سوخت از کار می افته و ناچارا یه کاب 4 دهنه جای همه اینها رو میگیره..مثل همون داستان قدیمی گیربکس 350 به جای 700....
    البته یه نفر گویا توی تهران حسابی گرد و خاک کرده به نام آقای عیوضیان که کارش خیلی اصولی و علمی است و همه این مشکلات رو تعمیر میکنه و حتی خودش قطعه الکترونیکی میسازه..بقول خودش عاشق کار کردن روی ماشینای آمریکیی بخصوص کادیلاک هست...من آدرس رو نمی دونم اما احتمالا دوستان تهرانی بتونند آدرس رو گیر بیارند.اگر شد حتما با ایشون مشورت بکن که تجارب خوبی داره و علمی جواب میده.

در مورد ریویرا این بستگی به سلیقه داره و نمیشه نظر خاصی داد..
    در مورد مدل 1967 چراغهای مخفی و بدنه با خطوط کشیده و انحنا های زیبا و شکیل به این ماشین یک چهره ی تهاجمی و اسپورت معروف دهه 60 و 70 رو القا میکنه...اما من کلا با فرمهای 1971 تا 73 خیلی بیشتر ارتباط پیدا میکنم.هر چند که تا حالا این شانس رو نداشتم که از نزدیک ببینم اما همون فرم کشیده و دوکی شکل شیشه و صندوق عقب و فرم خطوط و انحنای گلگیر ها خیلی برام دلنشینه!یکی از دلایل علاقه من به کامارو و پونتیاک فرم شیشه عقب آنهاست که یه ته مایه کمی از ریویرا 73 دارند(البته مدلهای 75 به بعد کامارو و پونتیاک)..
    البته بازهم میگم که این بسته به سلیقه داره و هرکسی یه جوره..چه بسا کسانی که کلا ماشینهای آمریکایی ما رو بسیار زشت و بد ترکیب میدونند و با دیدن یه زانتیا یا کمری یا مثلا آزارا قند توی دلشون آب میشه!!

یادمه چند سال پیش من و کامارو رفتیم تهران..توی اتوبان یه جایی میخواستم دور بزنم که دیدم از طرف مقابل یه بنز کوپه اسپورتی و بسیار خوابیده و کشیده اومد...یه مرد جوانی رانندش بود..من توقف کردم تا رد بشه چون حق تقدم با اون بود ولی اون ایستاد و با احترام و ادب با دست اشاره کرد که من اول برم!!اول فکر کردم همینجوری گفته اما دیدم دنبال من راه افتاده و با لذت حرکت کامارو را نگاه میکنه!!این در حالی بود که همه به اون و ماشینش نگاه میکردند و اون هم به من....
    با خودم گفتم:آدم برای ارضائ احساس دوست داشتن یه ماشین باید چقدر پول بده؟200 میلیون یا 5 میلیون؟واقعا این طراحان دهه 60 و 70 آمریکا چه کاری کردند که هنوز یه بنز آنچنانی چند 100 میلیونی نمی تونه در برابر چهره این آمریکاییهای 30 و 40 سال قبل که بقول بعضیها فرسوده و از رده خارج هستند چیزی ارائه بکنه؟؟؟....
    من میرفتم و برق لذت و حسرت رو توی چشمای راننده جوان بنز میدیدم...

تشکر...

15. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راستی camaro lt جان اگه مایلی چند تا عکس از اون کامی نازت بزارین اینجا یا تو کلوپ عکس ماشین آمریکایی تا حال کنیم.

17. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی در مورد شتاب کامارو من پرسیدید..
    در کل خوب بود ام من حس میکردم که هنوز با کاربراتور مشکل دارم و یه کمی مصرف بالا و کمی شتاب کم بود.
    تجربه به من میگه اگر موتور یه ماشین قلب اونه کاب هم قلب موتوره..پس خیلی اهمیت داره که این قلب اول و اصلی میزان باشه.همه ماشین و دنگ و فنگهاش یه طرف کاب هم یه طرف!!
    اگر خوب کار نکنه تمام حال ماشین از بین میره و واقعا تعمیر کاربراتور یه تخصص و هنره که کمتر مکانیکی بلده..باور کنید هنوز توی همین کاب پیکان موندن چه برسه به یه 4 دهنه GM!!

من اینجا خیلی گشتم تا کاب 4 دهنه رو برام ردیف کنه اما زیاد وارد نبودن...تصمیم داشتم بیام اصفاهان برای همین کار اما دیگه روزگار مهلت نداد و کامی رفت.....):

آخرین کسی که روش کار کرد گفت بدنه کاب تاب داره و لوازمش اصل نیست و باید عوض بشه!!!

اما کسی که کامی رو خرید باهاش رفته بود اصفهان و به اولین تعمیرگاه کاب رفت و بدون اینکه چیزی بگه فقط گفت:لطفا تنظیمش کنید!

تعمیرکار کاب رو باز میکنه و میگه:این کاب خیلی خوبیه لوازم اصل روش سواره و نیازی به وسیله نداره و بدنه اون هم کاملا سالمه!!
    جوری کاب رو تنظیم میکنه که میگفت کامارو چند سر و گردن شتابش بالاتر رفته بود....

این تجربه را گفتم که بدونید خیلی از تعمیرکارا زیاد چیزی بارشون نیست و ما یدک فروشها کلی باهاشون مشکل داریم..عیب کار خودشونو رو لوازم میزارن و قطعه هم که زبون نداره از خودش دفاع کنه!!

در مورد بوستر ترمز اگه از قدرت ترمز گیری راضی هستی که ok اگر نه یه بوستر نوا یا بیوک بگیر و روش سوار بکن کافیه مثل نمونه نصب شده روی بیوک یا کامارو مدل بالاتر عمل کنی..البته فکر کنم چون بوستر نداره احتمالا پمپ ترمزش هم کوچکتر باشه..چند سال قبل یه ایمپالا 68 دیدم که بوستر نداشت و پمپش هم کوچکتر از مدلهای بالاتر GM بود.احتمالا لینکهای پمپ به بوستر هم باید عوض بشه.

دلکو مگنتی بهتر از پلاتینی عمل میکنه اما بازم ممکنه خراب بشه و معمولا بیشتر فیوز دلکو و مگنت میسوزه که تعویض اونها ساده و زود انجام میشه.بهتره از این دو قطعه هم تو وسائل همرات باشه ..بوبین هم ممکنه خراب بشه اما خیلی کم..تعویضش نیاز به اوراق کردن کامل دلکو داره و یه بار انجام بدی وارد میشی...

اگر خواستی تعمیرات برقی رو ماشین انجام بدی و لازم بود سوئیچ را باز بگذاری حتما فیش مثبت که به درب دلکو وصل میشه رو بکش که برق به کوئل نرسه چون در صورت باز بودن سوئیچ در مدت زمان طولانی کوئل میسوزه...

راه اندازی بوقهای اخطار کار سختی نیست.اگر داشته باشه احتمالا بعلت قطعی سیم متصل به قفل کمربندها یا کثیف و خاکی شدن کانکتهای داخل قفل کمربندهای جلو عمل نمیکنه..فیوزهاشو چک بکن و همینطور رله بوق که زیر داشبورد درست زیر پای راننده قرار داره..یه قطعه 4گوش فلزی که یه دسته سیم با کانکتور بزرگی بهش وصل شده.داخل تمام اتصالات و کانکتها رو با اسپری کنتاکت شور تمیز بکن.

در مورد عکس میخواستم بگذارم اما سایت مناسب برای آپلود پیدا نکردم ..سرعت اینترنت اینجا هم که غوغا میکنه!!

19. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •