دوست عزيز خب به ما هم بگيد چطور و با چه شرايطي ساتيو رو براي 3 روز گرفتي تا ما هم بگيريم .
دوست عزيز خب به ما هم بگيد چطور و با چه شرايطي ساتيو رو براي 3 روز گرفتي تا ما هم بگيريم .
اگه میشه یه فیلم هم باهاش بگیرین ببینیم.
گفت که.باید با رئیس رابطهٔ خوبی داشته باشی.![]()
الان دارم ریویو گوشی Yari را می نویسم. فردا حتما یه عکس با ساتیو می گیرم و آپلود می کنم
نسخه کاملا نهایی نیست چون هنوز یکسری مشکلات داره که من باهاشون برخورد کردم. اما با نسخه نهایی تفاوت خیلی زیادی نداره. شاید در حد یک فریمور
حجم فیلم خیلی زیاده و با این اینترنت پیزوری نمیشه راحت آپلودش کرد!
من هروقت اين گوشي رو ميبينم قصه ميخورم كاش اين گوشي دوربين 5 داشت.اونوقت به راحتي ركورد 5800 رو ميزد.توي اين مورد نوكيا خيلي هوشمندانه كار كرد.
همين 12 مگاپيكسل دوربين ساتيو باعث ميشه تا مدت زيادي نشه خريدش.منظورم واسه همه هست.
Last edited by hamed1297; 22-08-2009 at 22:38.
آقا آینو وقتی اسلایدش بسته باشه چطوری میشه تو منوش بچرخی؟ تاچه یا نه؟ آخه گفتی توی مالتی مدیا تاچش کار میکنه
آقا عکس بزار حال کنیم. مرسیعکس عکس.
یه عکس جفتی از آینو و ساتیو بزار بینیم چطوریه.![]()
وقتی اسلایدش بسته باشه شما فقط از طریق تاچ میتونی از گوشی استفاده منی و تنها پنج تا انتخاب داری
دوربین، موسیقی، رادیو ، فیلم و گالری عکس. دیگه کار دیگه ای نمیتونی بکنی و چرخیدن تو منو هم با تاچ امکانپذیر نیست
اون دوتا عکس قبلی را هم فقط بخاطر شما گرفتم و اگه شد فردا عکسهای جدید از جفتشون میگذارم
آها پس یعنی وقتی بسته باشه منو بی منو
دستت بابت عکسا همدرد نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)