سلام . راستی مجتبی قیمت آرنا رو بدون گارانتی می دونی ؟![]()
سلام . راستی مجتبی قیمت آرنا رو بدون گارانتی می دونی ؟![]()
سلام، بازهم تو.......
باباجان اصلا به فكر بدون گارانتي اين گوشي نباش، ارزش نداره بدون گارانتي بخري، اگر خداي نكرده گوشيت ضربه خورده باشه يا .... و بعدا مشكلي برات پيش بياد، كامتل حدود 100 هزار تومان ازت ميگيره تا گوشيتو درست كنه!!!
با گارانتي بخر كه دوسال خيالت راحت باشه و بتوني هر بلايي سرش دربياري حتي تم نصب كني و بزني داغونش كني بعد ببري بدي مجاني فلشش كنن!!!
تعميرات گوشي هاي الجي را هيچ كس بلد نيست، حتي خود كامتل هم بلد نيست، حداقل اگر مشكلي پيش بياد برد گوشيتو عوض ميكنن و بهت ميدن....
دقیقا من میخواستم اینو به شما بگم که شما روزهای اول استفادتون زیاد بوده که یه روز دوام آورده!راستی الان که دیگه استفاده ام از گوشی عادی شده و نور صفحه رو هم رو اتو گذاشتم تقریبا دو روز (48 ساعت) باطری دووم داره.
به نظر خودم بهترین سیستم عامل برای آرینا همین جاواست ولی بدون محدودیت!
دوستان عزيز بياييد يك كمكي به اين ميثم بكنيد تا بره اين گوشي را بخره، منو كشت
من خودم 200هزار تومانشه تقبل ميكنم
اصلا مگه من فروشنده ي گوشي هستم كه قيمت از من ميخواهي؟![]()
حالا به همين كوكي رضايت بده، آرنا به چه دردي ميخوره، تازه حجم بالاي سه مگ جاوا را ساپورت نميكنه![]()
آخه این کوکی بالای سه مگ رو ساپورت نمی کنه
آخرش من میرم سامسونگ می گیرم.
Last edited by meisamalikhani63; 01-11-2009 at 16:56.
کماکان در انتظار افت قیمت ارینا راستی omnia lite با قیمت 40 یورو کمتر از ارینا به بازار جهانی معرفی شد: دی
اگر با اينهمه توضيحاتي كه من در مورد گوشي هاي الجي دادم بري سامسونگ بخري كه آنتن دهيش در حد واكي تاكيه داداشمه، خودم ميام دارت ميزنم
![]()
آخه دوست من اين Omnia Lite كه امكاناتش خيلي كمه، اصلا قابل قياس با آرنا نيست، همچين نوشتيد 40 دلار از آرنا كمتره گفتم حتما سامسونگ يك گوشي مثل آرنا زده با 40 دلار ارزانتر!!!
آرنا كجا و امنيا لايت كجا تفاوتشون از آسمون تا زير زمينه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)