اخه تو خود سایت ea هم زده ...availebel on pc. xbox
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه تو خود سایت ea هم زده ...availebel on pc. xbox
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Iman Bala; 22-08-2009 at 12:59.
شک ندارم توی گرافیک و گیم پلی روی بورن اوتو کم میکنه اصلاً اسم نیدفور اسپید خودش کلی اعتبار داره چه رسد به 2009 اش و این عکساو ظواهر زیباش..
این بازی کرک شدشو میشه آنلاین بازی کرد؟ کسی خبر داره بگه تا دانش کنم چون من عشقم بازی آنلاین این بازیاس
یه سری اسکرین شات جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دوستان بتونن این عکس ها رو کوچیک کنن و در کنار عکس های GT5 , Forza 3 قرار بدن مقایسه جالبی میشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by havas_1980; 25-08-2009 at 14:40. دليل: قرار دادن تصاویر با حجم بالا به صورت آدرس
مقایسه NFS:SHIFT , FORZA 3
خوب متاسفانه عکسها همه Deeplinking شد و جایی دیگر Upload کردم .. چند پست پایین تر ...
Last edited by djmd; 23-08-2009 at 20:21.
مدیر های Ea که الکی قول نمیدن عزیز!! من از همون اول به این بازی امیدوار بودم، گیم پلی هم که حرف نداشت، چند تا گیم پلی جدید هم از نمایشگاه اومده که اگه حوصله داشتم میذارم![]()
djmd عزيز اين عكس های پست آخريت برای من نيومد
اگه ميشه يه جای ديگه آپلود كن
-----------------------------------------------------------------
اينقدر اين EA نيدفوراسپيد چرت و پرت داد بيرون كه ديگه به اين عكس ها هم نميتونم اعتماد كنم
البته EA خيالش راحته از طرفداراش ! افتضاح Under Cover توی نظر سنجی پی سی ورلد بهترين ريسينگ شد !!
Last edited by saeed_cpu_full; 23-08-2009 at 18:41.
تازه تو PC نمی خواد با کسی رقابت ، در نتیجه کله بازار پی سی رو داره!
خوب من تريلر گيم پلی بازی رو ديدم
در نگاه اول چيزی كه توی ذوق زد اين بود كه ماشين بعد از 2 تصادف پشت سر هم و همچنين يه برخورد شديد با ديوار هيچيش نشد و حتی شيشه هم نشكست !!
اما در كل گيم پلی به نظر خيلی بهتر شده ولی اين پيستی كه توش مسابقه ميدادن خيلی يك نواخت بود ! از اول تا آخر پيست تكراری بود ! ولی در كل بازی بهتر شده
به خصوص اينكه تا يه حد كنترل ماشين توی خاكی شبيه Grid شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by djmd; 23-08-2009 at 20:20.
نسخه قابل بازی در نمایشگاه گیمزکام (بر روی PC) .. دیدنش خالی از لطف نیست :
محتوای مخفی: ..
دیگه از دهان باز طرف میشه فهمید چه حالی داره می کنه![]()
Last edited by djmd; 23-08-2009 at 20:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)