آخه هر دفعه پس از ساین ارور expire cer میده
آخه هر دفعه پس از ساین ارور expire cer میده
همین کارو کردم دیگه بابا ! حل نمیشه . ببینم واسه شما یا کسی این مشکل نبوده تا حالا ؟ یه چیزی مثه گزارش هست که هر کاری میکنی گزارش میده !![]()
آقا من همين ديروز سر و كي رو از OPAD گرفتم و برنامه رو هم ساين كردم. نصب هم ميشه. ولي مثلا وقتي ميخوام Xplor نصب كنم ارور سرتفيكت اكسپاير ميده. ضمنا موقع نصب HelloX خبري از Modo اينا نشد. و اينكه خودش بگه پاكش كنم و اينا هم همينطور.
Last edited by noisymind; 25-04-2009 at 18:36.
این مشکل رو من شنیدم همه 5800 دار ها دارند و با مستر ریست درست میشه...از بچه های کلوپش بپرسی بهتر راهنماییت میکنن...
چرا اذیتت کنم...مشکل مشابه ندیدم...
رام پچر هم نصب شده یا نه؟ اگه شده که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جاگذاری کن...
شاد باشی![]()
خب يونس جان فرمت 3 دكمه كردم و بالاخره نصب شد.رام پچر هم نصب شد. اين پچ رو چه جوري بايد جايگذاري كنم يعني؟ ( اولين باره نوكيا گرفتم و خودم دار هك ميكنم!! دي )
در ضمن فعال كردن و غير فعال كردن هك رو هم اگه بگي ممنون ميشم. و ديگه اينكه اگه برنامه ها موقع هك نصب بشن و بعدش هك رو غير فعال كني چي ميشه؟
Last edited by noisymind; 25-04-2009 at 20:18.
یه سر به تاپیک آموزش نصب N-Gage بزن..
اونجا یه آموزش تصویری گذاشتم...باز اگه مشکلی بود اینجا مطرح کن کمکت کنم...
شاد باشی![]()
ممنون يونس جان.
مشكل حل شد . مرسي. زياد اهل بازي اينا نيستم. مشكل فقط هك نشدن بود كه اون هم حل شد. البته الان ديگه ان گيج هم نصب شد كه بعدا امتحان ميكنم.
مرسي![]()
دوستان کسی جواب نداد؟؟؟؟؟؟
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] installserver رو در رامپچر فعال کردید؟
سلام .
اقا من می خواستم این تاپیکو بخونم ببینم چتور می شه گوشیمو هک کنم اما دیدم 40 تا صفحه هست...............
من می خوام بدون با این روش می شه n82 FW31 رو هک کرد؟اگه هک می شه بازی های n-gage روش اجرا میشن یا نه؟
اگر بازی ها اجرا میشه با کدوم کلاینت (Repack یا Unpack)...و کدوم ورژن کلاینت.......؟؟؟
در ضمن همین سوال ها رو در مورد n78 FW12 هم برام توضیخ بدین....
جلو جلو مرسی....
Last edited by a2nis; 26-04-2009 at 09:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)