در تکمیل عرایض :
بله سازگار یه cd ویندوز xp روی لپ تاپ ها میده یعنی توی پک نیست و به صورت جداگونه میدن.
در ضمن نیازی هم به مهر و امضاشون نیست برای ما که گفتن لازم نیست و همچنان اسنشون توی لیست نمایندگان نوتبوک ساز گار هست![]()
در تکمیل عرایض :
بله سازگار یه cd ویندوز xp روی لپ تاپ ها میده یعنی توی پک نیست و به صورت جداگونه میدن.
در ضمن نیازی هم به مهر و امضاشون نیست برای ما که گفتن لازم نیست و همچنان اسنشون توی لیست نمایندگان نوتبوک ساز گار هست![]()
به لب تاپ منم 5.5 داده با همین کانفیگ 5741g vga:1gig ویندوزم 32 بی تی
بله استفاده ميكنه...شما نسخهی 64 بیتی نصب کردی؟ از رم 4 گیگ کامل استفاده میکنه ؟
من 64 بيتي نصب كردم كه مختص سيستمهاي 4 گيگابايتي است...
32 بيتي نميتونه از 4 گيگ استفاده كنه بهتره نسخه ويندوزت را عوض كني..
از كجا بايد ديد....؟دسوتانی که این مدل مدل رو دارن میشه لطف کنن ببینم ویندوز بهشون چه امتیازی داده
خواهش ميشود....![]()
چند تا سوال داشتم در رابطه با 5741g من خودم این مدلو ذارم با گرافیک یک گیگ.
1) از زمان روشن کردن تا بالا اومدن ویندوز خیلی طول میکشه ( من ویندوز 32بیتی سون روش نصب کردم و تمام درایورها هم 100% نصبه )
2) برنامه اتو کد2010 رو خوب و سریع اجرا نمیکنه دلیلشم نمیدونم چون تو لبتاپ دوستم که خیلی از نظر سخت افزاری ضعیفتره خوب و سریع اجرا میشه (]IBM vga:256 Ram2gig cpu2.2 DulCor )
3) ویندوز 32 بیتی بهره یا 64 بیتی ؟ کدوم مدلش
4) برای اینکه بتونیم بهتر از سخت افزارش استفاده کنیم نرم افزارای جانبی تو سایت ایسر واسش گذاشته یا نه ؟
( این لبتاپو از سازگار خریدم و از قطعاتش مطمعنم )
دوستان متخصص ایسر کسی میدونه این چه مدلی هست ؟
خیلی کیبرد عالی و شیکی هم داره .
مدلشو می خوام .
مرسی![]()
من لپ تاپم خونه یکی از فامیلا جا موندهتا شنبه سعی میکنم یه جواب کامل و جامع به همه سوالاتون بدم
دوستانی که ویندوز 32 بیتی دارن ، خب 64 بیتی بریزن اگه میخوان از همه قابلیتهاش استفاده کنن.
سعی کنید درایورهاش رو هم update کنید.
تو سایت ACER برنامه Launch Manager هم هست که کار کردن با لپ تاپ رو راحت تر میکنه(کار عجیب غریب نمیکنه هاااا)
همونجا تمام درایور هاش هم هست.
زمان بالا اومدن رو هم اندازه میگیرم(برای اون دوستی که گفته بود خیلی طول میکشه)
اما فکر نکنم بیشتر از 35-40 ثانیه باشه.
مخلصیم!
کسی نیست جواب سوالامو بده ؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟ . Plz.
1-خب چرا 64 بیتی نمیریزی؟ میتونی زمان بالا اومدن رو دقیق اندازه بگیری ببینیم اگه افتضاحه کمکت کنیم؟
2- چک کن رمت بیش از حد و غیر معمول اشغال نباشه. مطمئنی ویروس / تروجان نداره سیستمت؟
3-صد در صد 64 بیتی بهتره. من Ultimate ریختم.
4-منظورتو نمیفهمم؟ میخوای چیکار کنی؟
این چندتا هست:(بدرد میخورن)
1-Launch Manager
2-ePowerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همینطور میتونی از اینجا درایوراتو به روز کنی :
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون میثم جان.
یک ونیم دقیقه یعنی 90ثانیه از روشن کردن تا بالا اومدن ویندوز طول میکشه که به نظرم زیاده . نظر شما چیه ؟
رمش مشغول نیست آنتی ویروسشم تا یه هفته قبل آپدیته.
در مورد 4 ، منظورم اینه که مثلا ، Turbo Boost Intel & chipset Intel & 3G &AMT Intel & AHCI Intel رو هم باید نصب کنیم یا نه ، بزار اینتوری بپرسم که اصلا اینا چین ؟؟؟ بقیه درایورا رو از سایت ایسر گرفتم نصب هم کردم .
یه سوال دیگه برام پیش اومده اونم این که BIOS که تو سایت ایسر چین اگه واسه لب تاپ لازم کدوم مدلشو باید بگیریم ؟؟؟
و این که بازم ممنونم و احتمالا ویندوز 64 بیتی بریزم![]()
راستی یه سوال دیگه ، برای استفاده از وبکم یا همون دوربین باید چه نرم افزاری رو بگیرم؟؟؟
شاید سوالم یکم ابتدایی باشه ولی بهتره قبل از دانلود اول بپرسم دیگه.
لطفا هر نرم افزاری که لازمه رو معرفی کنید (acer5741g vga:1gig)
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)