تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 120 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1197

نام تاپيک: آموزش نصب Battlefield 2 برای بازی آنلاین + معرفی سرور ایرانی با پینگ پایین

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من بازی رو با هردوتا پچ نصب کرددم اخرسر که رفتم وارد یکی از سرور ها شم این ارور دادyour cd-ky not vaild

دوست گرامی

ماها که بازی رو نخریدیم تنها می تونیم به درون سرورهای -- شده بریم. پس در نتیجه شما تنها می تونید وارد سرورهایی همانند

vault (212.26.144.9

یا ترمیناتور بشید

آی پی و پورت رو در بخش کانک بای آی پی وارد کنید و وارد سرور بشید. راستی ادد کرد آی دی یاهو فراموش نشه برای هماهنگی بیشتر با دیگر دوستان (pashangparsi4) . همچنین به صورت آنلاین بهتر می شه راهنمایی کرد اگر مشکلی داشتید. برنامه و ساعت رو دوستان 10 شب به بعد در نظر گرفتن و به نظرم زمان خوبی میاد

داره خودمونی میشه apriliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من بازی رو با هردوتا پچ نصب کرددم اخرسر که رفتم وارد یکی از سرور ها شم این ارور دادyour cd-ky not vaild
    شما احتمالا که بازی رو کرک نکردی؟ اگه کرک کرده باشی از همونه
    بچه پس این سرور ایرانی که صحبتشه کو ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

pashangparsi اگر تونستي با sharpsaba تماس بگير ببين هنوز اون سرور فرانسوي را كه راه انداخته بود دارد يا نه فكر كنم تا يك مدتي كارمان را راه بياندازد

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما احتمالا که بازی رو کرک نکردی؟ اگه کرک کرده باشی از همونه
    بچه پس این سرور ایرانی که صحبتشه کو ؟؟؟

pashangparsi اگر تونستي با sharpsaba تماس بگير ببين هنوز اون سرور فرانسوي را كه راه انداخته بود دارد يا نه فكر كنم تا يك مدتي كارمان را راه بياندازد

والا سرور ایرانی رو که من با یکی از دوستان گفتگو کردم که اگر بتونه دوباره راهش بندازه ولی هنوز پاسخی به من نداده. چشم به راه هستیم ببینم چی می شه

دوستان گرامی فعلا تا تکلیف سرور ایرانی مشخص بشه و ... ما دو راه داریم

1- همین سرورهای اوکراینی رو توشون بازی کنیم که زیاد هم بد نیست. به نظر من تا پینگ 400 هم می شه مقاوت کرد و امتیاز گرفت و ...

2- از نرم افزار بهره ببریم. من امروز با divha تونستم این نرم افزار رو آزمایش کنیم و به خوبی کار انجام شد و پینگ من 180 بود که این عالی هست.

از امشب می تونیم با همین روش بازی کنیم. هر کس تونست از ساعت 10.15 توی یاهو پیام بده تا بتونیم بازی رو آغاز کنیم

برای دریافت نرم افزار هم می تونید این نشانی رو دریافت کنید و در تارنما(سایت) مربوطه نام نویس کنید. شب بقیه ی کار رو من از طریق یاهو می گم به دوستان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pashangparsi6; 12-09-2010 at 13:07.

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

من بازی رو الان تموم کردم او patch 1.41 رو هم ۵۰ درصدشو گرفتم وقتی کلش دانلود شد چیکار باید بکنم
    من از این سی دی فروشی ها بازی رو گرفتم مشکلی نداره که ؟
    و اون تمرینی که میگید کجاست {فکر کنم همون رفتن مراحل رو میگید نه؟}

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من بازی رو الان تموم کردم او patch 1.41 رو هم ۵۰ درصدشو گرفتم وقتی کلش دانلود شد چیکار باید بکنم
    من از این سی دی فروشی ها بازی رو گرفتم مشکلی نداره که ؟
    و اون تمرینی که میگید کجاست {فکر کنم همون رفتن مراحل رو میگید نه؟}
    بازی رو گویا نباید از بیرون می گرفتید چرا که بازی های بیرون کرک شده هستند. تنها در نشانی هایی که دادیم بازی کرک نشده هست و می شه باهاشون آنلاین بازی کرد

البته بازی کرک شده ای که خریدین برای تمرین چیز خوبی هست. شما می تونید بازی رو نصب کنید و توی بخش بازی تک نفره (سینگل پلیر) کمی بازی کنید که براتون یک تمرین اولین باشه.

ولی برای آنلاین بازی کردن باید بازی رو دانلود کنید از نشانی هایی که گذاشتم یا اینکه از دوستان اگر هم شهری هستن بگیرید

مراحل درست بازی

1- دریافت بازی کرک نشده و نصب بازی (وارد کردن ایمیج و نصب و ..)
    2- نصب پچ 1.41 (زمان زیادی می بره باید شکیبا باشید)
    3- نصب پچ 1.5

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

2- از نرم افزار بهره ببریم. من امروز با divha تونستم این نرم افزار رو آزمایش کنیم و به خوبی کار انجام شد و پینگ من 180 بود که این عالی هست.

از امشب می تونیم با همین روش بازی کنیم. هر کس تونست از ساعت 10.15 توی یاهو پیام بده تا بتونیم بازی رو آغاز کنیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پینگ 180 که خیلی خداست ، تو سرور های خارجی پینگت چنده ؟ ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این نرم افزار تونل رو که می گید فوق العاده نرم افزار شکم دردیه ، یه بار بالا میاد صد بار بالا نمیاد ورژن بتا هم هست که تستی هستش
    اعصاب منو خرد کرد
    اصلا بالا نمی یاد

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

وااای نگو اینا رو که من مرده ی این هماهنگیهام!
    اصلا حال این بازی ها توی هماهنگ بودنه نه کشت و کشتار..

آقا با چه پینگی بازی میکردی؟ یه نظری درباره پینگای اینجا بده..

.

آقا من دانلودم تمام شد! فقط مونده پچ که با یه بچه ها هماهنگ کردیم..
    الان من بازی رو بدون پچ نصب کنم واسه تمرین مشکلی نیست؟ چون کرک هم نداره میپرسم.. میترسم یه اشتباهی بکنم نتونم دیگه بیام واسه آنلاین!
    حدود 1.5 2 سال پيش بودش خونمون يه جاي ديگه بود بعد پينگم دقيق يادمنيست ولي با روس ها خيلي راحت بازي ميكردم.
    پنگ بچه هاي اينجا هم باري بازي هاي داخلي خوبه.
    ولي مشكل بزرگ ما كه توي ايران بازي ميكنيم اينه: كمبود بازيكن!مثلا بازي هاي 16 به 16و 32به32 خيلي جالب ميشن!ولي در عين جالبي بازي واقعا سخت ميشه!مثلا عين بچه آدم داري ميجنگي يهو 2 تا جت ميان كل افرادتون رو ميكشن!كه البته اگه هماهنگي هاي لازم اجرا بشه اين اتفاق هيچوقت نميفته.
    ولي حيف...چون من يه battlefield 2 collection اورجينال داشتم توي همون اسباب كشي گم شد....
    نميدونيد تا يه مدتي چه حالي داشتم!!!
    Last edited by Leon-117; 12-09-2010 at 17:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها من همچنان مصرانه (درست نوشتم!) دارم تلاش میکنم تا این تونله تانگله چیه ! همون رو بالا بیارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •