کسی جواب مارا نمیده؟!
کسی جواب مارا نمیده؟!
اقا چطوری دسته بازی رو طبق میلمون تنظیم کنیم اخه این طوری خیلی سخته دکمه ها همه قاطی هستن
نمیشه .
چون بازی پورت شده ...
آقا ، من بازی رو نصب کردم و فایل Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911 رو هم دانلود کردم .
حالا باید چه تدبیری اندیشیده و دست به چه اقدامی بزنم ؟
کرک رو کپی کن دیگه !
بچه ها این بازی با گرافیک 4670 مشکلی نداره ؟
من یه لپ تاپ دارم که کارتگرافیکش از اون مدلها ای هست که بصورت مجازی از روی رم دستگاه برای خودش برمیداره رم خود کارت گرافیکم 256 و توی بازی هم فقط اونو میشناسه در صوزتی که ویندوز ویستا رم کارت گرافیکم رو 1535 میشناسه یعنی بقیه اش رو از رو رم برمیداره پس چرا تو بازی نمیشناسه حالا من اون درایوری که شما معرفی کردینو 180.84 رو دانلود کردم ولی ریخته نمیشه پیغام زیر رو میده
The nvdia setup program could not locateany drivers that are compatible whit your current hardware. Setup will now exit
مدل گرافیکم Geforce 8600m GS
دوستان من کلافه شدم نمیتونم بازی رو اجرا کنم من نت فرام ورک 3 و ویندوز live رو هم نصب کردم بعد Rockstar Games Social Club رو هم نصب کردم بعد بازی رو setup کردم همچنین کرک razor1911 رو دانلود کردم و کپی پیس کردم توی دایرکتوری اصلی بازی و قبل از اون از هیچ کرکی استفاده نکردم در ضمن بازی من 4 دی وی دی هم هست و ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3 ولی وقتی روی lunch gta iv کلیک میکنم این میاد:
بعد روی SKIP Login کلیک میکنم پنجره بازی میاد بعد که روی play کلیک میکنم این error رو میده:
بعد از اونم که ok رو میزنم این میاد
من حتی اکانت هم درست کردم ولی وقتی میخوام login بشم این پیغام رو میده»
مشکل از چیه؟راهی نداره که بدون اینترنت بازی رو اجرا کنم؟چرا برای بعضیا اینو نمیخواد و با یک نصب و کرک میره داخل بازی؟
اینم سیستم من:
VGA:9800GTX
RAM:G.SKILL 2 GB 1066
CPU:Q6600
سلام من تو ویستا نمی تونم با دسته بازی کنم اونارو کپی می کنم ولی dx9 رو که می خواد کپی کنه ارور میده و هی retryمیده
راستی هیچ راهی نداره که بدون اینترنت وارد بازی بشیم من هر موقع که می خوام بازی کنم باید اول log in بشم بعد بتونم برم تو بازی
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا چرا من وقتی پچ رو میریزم دوربین هی میچرخه در ضمن همه کرکها هم امتحان کردم مشکل چیه؟
دوست عزیز Start in Offline Mode رو بزن و بعد Play ببین میاد.
مشکل از چیه؟راهی نداره که بدون اینترنت بازی رو اجرا کنم؟چرا برای بعضیا اینو نمیخواد و با یک نصب و کرک میره داخل بازی؟
اینم سیستم من:
VGA:9800GTX
RAM:G.SKILL 2 GB 1066
CPU:Q6600
یا مستقیم LaunchGTAIV رو بزن.
Last edited by mitraryan; 16-12-2008 at 22:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)