نبایدم بعد از این همه تاخیر ماشین پر ایراد و بدی باشه...
ولی کلی گفتم.به نظرم حداقل یه ماشین قشنگ تر و پر قدرت تر و با کیفیت تر میدادن بیرون ولی قیمتش 15-16 تومن بودم عیب نداشت...
ولی بازم میگم به قول شما ماشین اون قد راه افتضاحیم نیست....
نبایدم بعد از این همه تاخیر ماشین پر ایراد و بدی باشه...
ولی کلی گفتم.به نظرم حداقل یه ماشین قشنگ تر و پر قدرت تر و با کیفیت تر میدادن بیرون ولی قیمتش 15-16 تومن بودم عیب نداشت...
ولی بازم میگم به قول شما ماشین اون قد راه افتضاحیم نیست....
حالا مثلا ایرانخودرو چه گلی به سر زده که سایپا نزده باشه هردوشون مثل همند البته ایرانخودرو توو کپی کردن مقام اوله مثل رانا پژو و .....اما سایپا کپی نکرده مثل تیبا.....موتورش مشکلی نداره موتور ملیو جوری طراحی کردن که هم بدنه رو راحت ببره هم کم مصرفه...نه مثل روا که جون میکنه راه بره!پس تیبا جز طراحیش که اونم بعضی ها میگن(ال90هم افتضاح بود ظاهرش اما همه خریدن)مشکل دیگه ای نداره....
ویژه برنامه شبکه سه را دیروز (21 مهر ) دیدین ساعت حول و حوش 11 شب
بعد از چند ماه اجرای مسابقه و نشون دادن ماشین از زیر چادر بالاخره این تیبا رو به مردم نشون دادن.....
ولی یه چیزی تقریبا مشخص شد اونم این بود که 80 -90 درصد قیمت تیپ یکش زیر 10 تومنه![]()
من حدس میزدم تیبا باشه زیر چادر..!
به گفته خودشون از900/9شروع میشه...تا 12 13تومان میرسه تیپ فولش..
پس چي شد ؟؟
قرار بود روز تولد امام رضا يه سري تحويل بدن...
اينا آخر دروغگو هستن..دست شيطونو از پشت غيب كردن.....................
این خودرو تو سایت شرکت تولید کنندش معرفی شده ؟
چی شد دوستان؟؟
هنوز تحویل ندادن؟؟
تولد امام رضا که تموم شد !!!!
سایپا خودش اعلام رسمی کرد....شاید تولد امام رضا در سال بعدو منظورشون بوده!!اخرشم اگه ندیدید22بهمن تحویل بدن...
آخرين خبر اينه كه جونه مادرشونو و دختر بزرگشونو قسم خوردن كه تا روز ظهور آقا امام زمان حتما تحويل ميدن
احتمالا قیمتش میره روی 25 یا 30 تومن
مگه تندر نبود میخواستن جایگزین پیکان کنن و بدن 6 تومن و اینا اما الان چنده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)