ميشه لينك جديدترين open iv وspark iv رو بزاريد كه با پچ 1.3 سازگار باشه؟ ممنون.
من open iv دارم كه ورژنش اينه : .9 build 202
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
ميشه لينك جديدترين open iv وspark iv رو بزاريد كه با پچ 1.3 سازگار باشه؟ ممنون.
آخرین ورژن همونه که شما دارین ولی درمورد ساپرت پچ 3 توی سایتش به لینک زیر برید :
اینجا گفته فایل Core.xml که توی محل نصب برنامه هست رو با این :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عوض کنید تا ساپورت کنه . آخرین ورژن اسپارک هم 0.6.2 باید باشه که توی GTAINSIDE هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود spark4 برای 1.0.3.0ميشه لينك جديدترين open iv وspark iv رو بزاريد كه با پچ 1.3 سازگار باشه؟ ممنون.
کسی جواب سوال مارو نمیدونه؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اونارو من به صورت png می زاشتم!با REPLACE فرق میکنه!؟کمک برای ادیت ای وی سلام بچه ها ,
کسی مدی داره که بشه وقتی پیاده هم هستیم رادیو بگیریم؟؟! یا یه مدی هست به اسم mp4 فک
کنم که به بازی این قابلیت رو اضافه میکنه؟!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته بعدی:
من پج 1.0.2.0 رو دارم و با OPEN IV ادیت میکنم یه دونه کفش و یه شلوار ریختم تو بازی وقتی بازی میکنم توی اتاق یا توی فزای
بسته کاملا ادیت شده هست ولی وقتی میام بیرون تو افتاب یه دفه انگار محو میشه و مدل اصلی میاد باید چی کار کنم؟!
البته بقیه فایل هایی که ریختم تو بازی درست بود!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم جواب بدین!
دوستان ممنون.كار كرد.
حالا يه مشكل ديگه:
وقتي ميخم از مودهايي كه به صورت فايل dll يا ini يا asi هستند استفاده كنم.ميگه بايد asi loader داشته باشي.اونو گرفتم بعد گفت بايد scripthookdotnet هم داشته باشي اون رو هم گرفتم.حالا كه بازي رو اجرا ميكنم ارور ميده و توي log برنامه مينويسه كه برنامه scripthookdotnet كه ورژنش .86 بتا هست قديميه.آيا جديدتزش هست؟
اگه هست ممنون ميشم بزاريد.
یه خبر برای ادیتورای جی تی ای چهار با zmodeler ورژن 2.21.0 می تونید فایل های 3d جی تی ای چهار رو که wft هست رو ادیت کنید . هنوز نتونستم رجیسترش کنم تا رجیسترشو پیدا کردم برای دانلود می زارم
سلام به همه عزیزان من بازی رو به دو صورت تموم کردم بعد پاکش کردم چون حوصله 100% کردن بازی رو نداشتم الانم اگه کسی لطف کنه سیو 100% رو بزاره ممنون میشم و طریقه کپی کردن این سیو رو این چیزایی هم که گفته شده مثل مد و..... یکی بیاد دقیق بگه اول باید چیکار کرد تا اینا نصب بشه یه مرد بیاد و همش رو توضیح بده ممنون میشم
بستگی به ورژن بازیت داره .اگر ورژن یک باشه داخل پوشه بازی سیوشو ریخته اگر ورژن 1.1تا1.3 باشه داخله مای داکیومنت و تو پوشه راکستار سیوشو ریخته برای پیدا کردن لینکش هم می تونی تو گوگل سرچ کنی gta Iv 100 save تا لینک دانلودشو بهت بده
براي راديو گوش دادن يه مد پيدا كردم كه asi هست . در مورد نصبشم توضیح داده ولی من تاحالا از این جنس مدها نصب نکردم .Info:
With this lil' Asi-Script you can hear radio also onFoot...not only in vehicles.
Install:
Extract all necessary files to your GTA IV gamefolder.
'...\Grand Theft Auto IV\ScriptHook.dll'
'...\Grand Theft Auto IV\OnFootRadioIV.asi'
( Check always for the latest version of Aru's 'ScriptHook.dll' on GTAForums.com )
'...\Grand Theft Auto IV\OnFootRadioIV.ini'
( To change any settings, you should also extract the ini-file as a template. )
HowTo:
-Press [F12] to toggle the OnFootRadio on/off.
-Press [Num+] to switch to the next radiostation.
-Press [Num-] to switch to the previous radiostation.
(All keys can be defined in an ini-file. )
Have Fun!
o!nko!nk @ GTAforums.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 10-05-2009 at 18:58.
سلام
من یه کرک می خواستم که با پچ GTAIV_Patch_1030 سازگار باشه . الان از کرک رازور استفاده می کنم .
حذف شد .
تکرار شده !
Last edited by شـیـفــو; 11-05-2009 at 02:25.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)